Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (96)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Si-atunci adioooo "30 si ceva de ani"...de acum incepe adevarata fericire...,Crinuta si cei doi fratiori ,o casuta modesta cu multe flori si pomisori saditi de noi...si multa dragoste in jur...
mi-e dor tare de iubita mea...,tare dor...

Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius

[/quote]Mi/a placut tare mult mesajul tau...

FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 11

IMPOTRIVA BANNARII AELITEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

am zis ca ma duc sa ma culc si m am dus si am citit de la mamici de nov dec 2007. daca nu mi ar cadea capul pe masa as fugi si la noi la odisee///

1. ce aveti cu mierea din stodal? daca e superprelucrata...nu i bai..ar fi ceva sa faci botulism de la mierea dintr un medicament. pe bune acum...sau e altceva si eu nu m am prins?
2. da' cu folia de aluminiu care i baiul? ca nici pe asta n o stiu...

flore da, nu m am exprimat io cum trebuie..promit ca revin cu detalii da' acum fug sa vad daca ma mai tine de o odisee...

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

Mergi la inceput

ce mai frecam duda fix acum un an

diana si david 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

dbunny - ce e la noi aici e gastroenterita acuta, si dupa parerea mea destul de grava, e un virus...noi nu am tinut regim dupan recomandarile doctorului si suntem bine, acum depinde de copil, oricum aceste recomandari sunt in caz de gastroenterita acuta virala, repet
http://www.keepkidshealthy.com/welcome/treatmentguides/gastroenteritis.html

(nici.un regim, doar in caz ca ar refuza el sa manace, aia e altceva si atunci se aplica dieta aia cu orez etc si pt ca.s mai usoare nu din alte motive)

"There is no cure or medicine to treat gastroenteritis, but there are many things that can be done to help your child through this illness."

acum daca ivan ar manca in fiecare zi rosii umplute cu suc propriu, atunci da , nu i.as mai da in caz ca ar face boala asta si se poate numi regim, dar nu e un regim anume...
de lapte fara lactoza scrie si la noi pe foile de la spital, dar nu a fost nevoie, a tolerat bine lactoza din laptele normal
nu stiu la voi ce e si cum e, oricum multa sanatate , poate nu ajunge si acolo
in rest ce sa.ti zic....ne.am plimbat toata ziua ikea leroy etc, cam ce se face pe aici sfarsitul de saptamana in lipsa de altceva

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

dandusa, plang de emotie..cred ca ti-e tare greu fara el..dar curaj, fata, mai e putin si vine acas si o sa faceti o casutza cu multe flori si pomisori!

referitor la alaptat, sa ma bag si eu in seama caci ma numar printre veterane. Sunt de acord de asemeni cu intzarcatul treptat, clar trebuie evitata crearea unei traume pt copil. Octavian iubeste sanul la nebunie..poate daca il intzarcam mai devreme nu ar fi constientizat ca exista..insa acum constientizeaza tot ce e in jurul lui iar tzatzul face parte din lumea lui..inseamna MAMA, inseamna apropiere, caldura, mangaiere...refugiu !

referitor la perioada de alaptat eu consider ca un an sau un an jumate..pana se definitiveaza diversificarea..pana se obisnuieste copilul cu toate gusturile..pana invata sa pape din toate si pana se satura si sa nu mai ceara altceva..e suficient ! Pe de alta parte, laptele de san contine foarte multe vitamine care sunt benefice pt organismul copilului si la 3 ani si 4 luni! Insa nu toate mamele au privilegiul sa isi alapteze copiii atata...mamele trebuie sa mai si munceasca..si doi ani cel mult ele pot sta acasa..o mama care isi permite sa stea acasa peste acest timp si sa alapteze....sau o mama care poate lucra acasa ( cum e Dianocica) poate opta sa isi alapteze copilul atat cat doreste Maria-sa cu conditia sa aiba rabdare atat si sa aiba lapte atat de mult timp! EU una recunosc ca nu cred ca as avea rabdare 3 ani sa ii dau sa suga!DAr eu am vazut in parc o mama cu o fatoaie mare de vreo 3-4 ani care sugea cu spor..! La aceasta varsta sunt convinsa ca daca ar suge numai si nu ar manca altceva ar deveni anemica..laptele e doar de completare...

Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Numai asa in ciuda dusmanilor ne-am luat www.flickr.com/photos/dbunny/1658928215" target="_blank">Incaltari noi. Sunt de piele, inaltuti deci tin bine glezna, si talpa se prelinge pana pe botu papucului deci protejeaza zona pe care toti copii o julesc. Se incalta usor si se dau jos repede ca-s cu scai. Is numarul 21. Is Biomecanics...adica umbla singuri ?? ce mai? sa moara dusmanu de ciuda...
No acu serios, traduc ce pune pe eticheta:
se adapta anatomiei lebei(a se citi picior)
favorizeaza maxima flexibilitate a lebei, transpirabilitatea, garantizeaza sustinerea gleznei deci stabilitate si echilibru
sunt de piele naturala interior si exterior - maxima comoditate
tread: It's design and the material used provide the correct degree of friction with the ground to avoid falls. Intr-un cuvant: umbla singuri

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

hai ca m am afundat de tot in odisee.

d imita tot ce spui. tipi tu, tipa si el. au tu, au si el. brrr tu, brrr si el...azi alex se uita la snooker. a ratat unu'. ahhh. d era pe jos, venea la mine in mare viteza din dormitor. si asa..mergand..in viteza...ahhh si el

diana si david 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

pupici si noapte frumo !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

dianocica, parca te culcasesi...acum fro 2 ore...a, pardon, te-ai trezit :))

dbunny, sa va fie de bine pantofii.. eu aici am gasit ff misto unii made in romania, Melania e firma...beton, 20-30cad.

dandusacam de-aia cazusem si eu in butoi ieri...numa ca la mine nu mai apar fratiorii...si pomii si florile sunt inlocuite de papadii :))...in fine, o mica ,mare diferenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

as mai avea si eu ceva de zis referitor la intzarcat, tot o parere personala... ca tot eu am deschis acest subiect...dar nu am timp de..explicatzii??!!!concluzia este: fiecare face asa cum doreste, cum simte, brusc sau treptat in funtie de caz...pentru binele copilului bineinteles

dolores si David Cristian -22.11.2006-

Mergi la inceput