Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (96)
Raspunsuri - Pagina 12
Ktrinel spune:
fost la mall, alergat pe culoare, impins carutz...cazut la datorie ...in pat...ea.
eu, mancat, citit. pe voi .
ele (sarmalele) la fiert.
miro, abia astept si eu filmuletzele cu Kara.
kiki,flore vad ca sunteti in forma de zile mari....ce face o cosmetica din om....
dbunny: tu te referi la sunca aia, gen sunca de Praga ..nu la slanina, nu? vezi ca in unele parti ale tarii ce numesti tu sunca ei numesc slanina
imi mai ziceti si mie cum e cu Stodalul? ...dar nu insist, nu vreau sa va stric sambata seara...poate doar a Dandusei...ca si asa e singurica...ce sa faca ea singura sambata seara ? pai nu? pe unde umblati ? la botanica ati fost...v-ati dus si la Zoo?
dianocica, iti jur ca dupa ce zilele trecute ai zis ceva de tastatura virtuala...am avut un vis de il poate nimici si pe George Lucas cu stelele lui cu tot...(parca asa il cheama)...mama, ce vis, ce tastatura, ce litere am visat....
Ktrinel spune:
adina, ce fain, dar te duci si tu la distractie...sau numai le "machesti" pe fete?
tati vostru ce face? tot in deplasare?
dianocica spune:
opriti timpul..
clipa aceasta minunata...
mi a facut o faza azi de mi venea sa plang. facut baita, nu era el gata de somn...ii zic lui alex sa se joace un pic impreuna, arunc si eu un ochi pe forum. se joaca cam 2 minnute, la el pe grnunchi. odata a inceput sa se arcuiasca sa coboare, in secunda 2 a batut toata camera de a busilea intr o viteza cum nu l am maii vazut, a juns langa mine, nc nc nc (cum face el cand vrea la tzi), m a apucat de maieu si se uita in ochii mei nc nc nc...am innebunit. efectiv nu mi venea sa cred... am mers in dormitor, a bagat repede 2 tzi, intors pe partea cealalta...doarme de rue...maxim 5 minute a durat toata treaba...doamne ce copil mare am...
mezeluri no way. mai bine paine goala. eu nu mananc, mi se pare o chestie odioasa. daca ma mai si gandesc la pasta de oase...zgarciuri...carne separata mecanic...bleahhh... din punctul meu de vedere sper sa nu manance in viata lui mezel. punct.
am mai zis, o zic dinnou. nu cred ca kg sau statura sunt singurul criteriu pt a aprecia dezvoltarea unui copil. de fapt, din punct de vedere al mancarii. cred ca nu sunt un criteriu deloc. organismul lui e dezvoltat pt 10 luni, daca are 10 luni, nu pt 2 ani, chiar daca kg si inaltimea sunt ok. nu poti compara un copil de 13 ani cu un adult de 40 chiar daca au aceeasi statura. parerea mea.
referitor la intarcare. din nou, parerea mea proprie si personala. copilul nu trebuie sa fie fortat. sa i se ia ceva ce ii face placere. si in nici un caz brusc. daca e necesara, dintr un motiv special, atunci o vad ca pe ceva treptat, mers in paralel cu bibe ceva timp, pt a face tranzitia cat mai usoara. daca voi simti ca nu ii ajunge laptele meu ii voi da bibe, dar daca nu...cat doreste domnia sa.
kokorina cu multa intarziere pt sot si pt mama
alexandra multa sanatate lui mark
ma mai uit sa vad ce am uitat si revin. daca oi mai avea timp...
Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
adinazot spune:
quote:
Originally posted by Ktrinel
adina, ce fain, dar te duci si tu la distractie...sau numai le "machesti" pe fete?
tati vostru ce face? tot in deplasare?
Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)
Le machesc numai!!!sunt cliente,nu ma duc la nuntile lor..
tati e tot plecat,abia astept vacanta de sarbatori,cand se incheie campionatul,sa fim toti trei..nici nu mai stiu cum e..
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia
adinazot spune:
Ma retrag,incerc sa ma uit la un film,dar se pare ca o sa adorm,si bine as face,ca-s rupta si am nevoie de somn...
va puuup
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia
dianocica spune:
chinico, kartinela asa...de mobilizare...hopa sus!
dandusa, mamaana d nu ciupeste dar...zgandere cu degetelul...celalat sfarc.. e groaznic, mai ales daca deja a supt din sanul cu pricina...imi mai pun eu mana peste, dar de obicei e aia care sta pe spaticul lui si il mangaie..
donia daca ar fi dupa mine as lasa f putine medicamente fara reteta. oricum, la noi e egal cu zero...intr o farmacie acum vreo 2 luni am vazut o faza de mi a cazut fata...clienta voia ampicilina, ca baietelul (avea 24 de ani baietelul...) luase deja 3 doze de oxacilina si nici un rezultat si s a gandit sa l schimbe. bineinteles ca farmacista i a dat. s a crucit ca de ce nu ia minim 3 zile dar...i a dat...evident ca nici reteta nu avea...despre medicamantele pt copii..nu stiu..greu de spus..mi se pare imposibil ce povestesti tu acolo..cum adica, doar redusa doza dupa urehe..de fapt, daca ma gandesc mai bine la teoria conspiratiei....e foarte plauzibil...
o stiai pe aia cu companiile producatoare de tutun si cu afisele la nivelul ochilor copiilor...aia adevarati......
imi cer scuze pt raspunsul asta dar jur ca la ora asta nu pot sa scot ceva mai coerent...sau mai profund...da' ma pregatesc pt saptamana viitoare
Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
Dbunny spune:
Aveti dreptate cu mezelurili...au sare si aditivi..chiar daca-s de pui. Kikineatza is din Arad...
Vizionat poze de Alessia o scumpica si jumatate...Tocmai Am cumparat lapte fara lactoza... sa indraznesc? sa nu? dadui un search pe google si cica-i indicata pt gastroenterita, diaree...
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
flore26 spune:
Inainte de culcare, doar o vorba sa/ti mai spun, DIANOCICA, referitor la tzitzi: in privinta intarcatului treptat sunt de acord cu tine; in ceea ce priveste alaptatul "cat doreste maria sa" vreau sa/ti spun un caz: cumanata mea inca alapteaza baietelul ei care are exact 3 ani si 6 luni exact din acelasi motiv -pentru ca el mai vrea- papa tzitzi ziua, cand vrea, si in fiecare noapte. Asta mi se pare totusi o exagerare, si nu sunt de acord cu alaptatul ...fara limita, sau cu limita stabilita de bb, care, dupa mine, de ce ar renunta la cel mai bun lapte din lume?
FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 10
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI
dandusa spune:
www.youtube.com/watch?v=jZBv5q9SUfk" target="_blank">dedicatie pentru Adeju,sa nu mai zici ca nu s-a mai auzit de el...
Ktrinel,
simt in vocea ta ca ai aruncat butoiul cu piciorul...,da' se pare ca n-ai reusit s-o salvezi si pe Chinico
Daca nu spuneai tu ca-i Simbata,zau ca nu-mi dadeam seama... si bine ca mi-ai spus...,ca miine-i zi de relax...,nu fac nimic...,sau ma rog...,nu prea multe...,ca de facut trebuie sa fac curat...,ma dispera spalatul pe jos...,bai nene...,se murdareste ceva de groaza...si cum bubu pe acolo presteaza...,trebuie sa spal la doua zile..,in toata casa...,ceea ce mi se pare enorma suprafata...,spalat si limpezit de vreo 2 ori...,offff
Bai nene,azi...,mi-am facut un dus mai lung...,de cca 7 min...,dar am simtit ca plutesc de relaxare...,bine...,cu bubu in baie aruncindu-mi pe rind,prosopul,jucariile ei,ghetutele...,numai relaxare nu a fost...,dar nu stiu...,asa ma gindeam...,cit de bine este sa stai in cada...,mi-e dor de baile cu spuma...si de cintat in baie...,mi-e dor sa stau pe masa de cosmetica ,mi-e dor sa merg la o cafenea sa savurez un frapee si o tigare ...,mi-e dor sa iau Magheru la colindat,sa intru in magazine...,sa incerc testere...,sa probez la nesfirsit si sa ies tot cu mina goala...,mi-e dor sa merg intr-un club si sa dansez pe masa...,mi-e dor sa dormmmmmm Duminica dupa o Simbata mahmura...,intr-un cuvint mi-e dor sa mai am 20 si ceva de ani...
Adioooooo "20 si ceva de ani"...,va las cu bine... si nuuu...,nu pling dupa voi...,stiu ca peste vreo inca 10 ani,voi scrie acelasi mesaj...,completind cu ...mi-e dor sa mai fac si eu un dus lunnggg de 7 min,mi-e dor sa ma epilez cu aparatul,nu cu lama...,mi-e dor sa-mi beau cafeaua si sa n-o mai uit pe frigider...,mi-e dor sa dorm Duminicile macar pina la 7.30...
Si-atunci adioooo "30 si ceva de ani"...de acum incepe adevarata fericire...,Crinuta si cei doi fratiori ,o casuta modesta cu multe flori si pomisori saditi de noi...si multa dragoste in jur...
mi-e dor tare de iubita mea...,tare dor...
Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
flore26 spune:
KTRINEL, STODALUL contine asa: pulsatilla, rumex crispus, bryonia drioica, ipecacuanha, spongia tosta, sticta pulmonaria, antimoniumtartaricum, myocarde, coccus cacti, drosera, excipient q.s.p.... Pe cuvant daca stiu care/i mierea...sau daca e pe undeva
Alessia ; ADINAZOT somn usor!FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 11
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI