Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (96)
Raspunsuri - Pagina 15
kikineata spune:
Dianarus ce faceti? Cum sunt Marc si Ianis. Sunt curioasa ce diagnostice au ei si ce medicamente ia fiecare in parte. Uite am obs ca imediat ce m-am hotarat sa nu-i mai dau Sarei nici un medicament totul a luat-o pe fagasul normal. DEci rabdare sa treaca de tratamente si va fi bine din nou. Nu stiu unde ai zis ca pleci de raman baietii cu tati?
Dbunny sa stapaniti sanatosi...ghetutele!
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
http://picasaweb.google.com/kikineata
adinazot spune:
DBUNNY,mersi
DANDUSA,ce scumpa esti
FLORE,te pupic
DAYANARA,mersi,da merge simgura de ceva vreme,e asa soada,ca un pinguin
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia
dandusa spune:
www.youtube.com/watch?v=n4lz_oifhUk" target="_blank"> o duminica frumoasa ,va doresc
Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
a_deju spune:
haidi 'neata!!
mihaiul isi face ouale ochi (), ocazie cu care ciupesc si eu 'fo zece minutele de forumit...
bre, ce timpuri cu odiseea... parca se intamplara acu' vreo douaj' de ani :)) ma rog, si nu mare mi-a fost mirarea sa ma vaz si pe mine pe-acolo :) (nush de ce aveam impresia ca am inceput sa prestez mult mai tarziu..). si donia, scrie cumva si ce i-am luat de cadou mihaiului??? sau am rezolvat-o la fel de elegant ca anu' asta (adica.. nada (florilor))?? :))) ca misterul cu patutul primit de dianocica ti-l dezleg io imediat: dupa ce si-a facut un sfert de veac pe balcon la 'mneaei, s-a mutat la aer mai salin de constanta, unde a mai dormit nitel sub pat, si cam de-acum o luna troneaza mandru si impodobit in camera unei viitoare ilinca (bebelina din burtica fina-mii).
Deea, mami de Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
a_deju spune:
in ceea ce privste stodalul, pe cutia mea (ca prospectul... a zburat cu vantul din nord, nu-l gasesc si pace..), trecand peste lista de buruieni tamaduitoare, mai scrie frumos dedesubt: contine 50-60% zahar :) cul, huh??? (si mai scrie si detaliat cat zahar si alcool etilic contine o lingura si-o lingurita). deci voila, daca va faceati vreo problema cu mierea, relax... ai nostri e mai destepti decat ai lor, au rezolvat-o cu botulismu' plusand cu neshte carii :))
totusi, fetele care au si prospect la cutiuta, daca se poate sa bage un ochi, poate scrie pe-acolo ceva referitor la varsta de la care ar fi indicat...
Deea, mami de Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
bebinuta spune:
quote:
Originally posted by kikineata
Ihi, mi-e asa dor de un Campari Orange...
Si mie....am doua sticle de campari in bar...abia astept sa beau.... dar inca alaptez.... te astept la un pahar.... am toate ingredientele
Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
Dia1609 spune:
quote:
Ihi, mi-e asa dor de un Campari Orange...quote:
Originally posted by Dia1609quote:
Nu mai zic ca aici in pasajul tau in loc de..".. de la 10 bagam varianta pui si curca." am citit de la 10 luni bagam VISINATA...ma duc sa ma culc!!
eu zic sa te duci sa .... cred ca la multe ne-ar prinde bine un tratament
Dia de Oana 29.11.06
Impotriva bannarii aelitei
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez
am tot remarcat ca avem multe gusturi comune, dar si campari orange?? ... si mie mi-e dor... dar chiar nu stiu ce ma tine sa nu beau unul
Dia de Oana 29.11.06
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by bebinutaquote:
Ihi, mi-e asa dor de un Campari Orange...
Si mie....am doua sticle de campari in bar...abia astept sa beau.... dar inca alaptez.... te astept la un pahar.... am toate ingredientele
Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
asteapta-ma pe mine, ca vin mai repede ca si kikineata ... dar intr-o zi cand vin fara masina ... si fara copil :))
Dia de Oana 29.11.06
bebinuta spune:
quote:
Originally posted by dandusa
www.youtube.com/watch?v=n4lz_oifhUk" target="_blank"> o duminica frumoasa ,va doresc
Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
Ne uitam la hipopotam si catelus in fiecare zi. Se distreaza Ada si danseaza de cate ori il asculta si ii vede. Multumim!
Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
adinazot spune:
Ce ninge la Sibiu!!Iarna in toata regula..mie nu mi place deloc,ca e frig!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia