Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (96)
Raspunsuri - Pagina 16
m_monique spune:
am si eu niste probleme existentiale:
1. cum spalati bebelusii pe dinti: ce periuta? ce pasta? si cum procedati?
noi inca nu ne spalam pe dinti, si avem deja vreo 7. l-as spala dar nu stiu cum sa procedez.
2. ce lapte praf dati bebeilor?
al meu nu se mai satura cu tzitzi si tb sa-i dau lapte praf completare. acum ii dau milumil 3, dar nu-mi place ca are arome. as vrea sa incerc nestle junior, ca asta e fara arome.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
m_monique spune:
ca tot se vorbea de intarcat: eu vreau sa-l intarc pe la un an, cel tarziu un an si jumatate. deja am inceput sa-i dau completare lapte praf, pentru ca nu se mai satura.
eu sper sa se intarce singur. daca nu, va trebui sa-l ajut. oricum totul va fi treptat.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
Ktrinel spune:
bolnaviorii sunt mai bine? petrecaretii s-au intors acasa?
eu sunt la cafea, Julia la Winnie and Pooh.
m monique: eu am luat o periuta si pasta, dar nu am reusit sa o spal , nu sta....i-o dau ei in mana si se freaca ea cum vrea, o suge...
in legatura cu masajul...ma faceti sa rad....cred ca i-am facut de 4 ori pana acum, si alea in primele luni...pai pt noi e chin si jale sa o imbrac dupa baie, sa ii pun pampersul....
haideti la taclale...ce faceti?
kikineata spune:
Drept sa spun am bagat de vreo doua ori unul mic subtirel, diluat...ma luase bine de cap si nu ma mai interesa nik ce , cum , cat papa gargarita....cazusem in extrema cealalata...nu era deloc a buna s-am mai luat vreo 2 -3 guri de beri...bai ce m-au ametit....concluzia tre sa reiau antrenamentul sau ma las de sportul asta de tot. Doamne si-nainte duceam bine cat de cat orice fel de licoare, nu eram mare amatoare da cand era cazul nu ma dadeam la o parte.
quote:
Originally posted by Dia1609quote:
Originally posted by kikineata
Ihi, mi-e asa dor de un Campari Orange...quote:
Originally posted by Dia1609quote:
Originally posted by kikineata
Nu mai zic ca aici in pasajul tau in loc de..".. de la 10 bagam varianta pui si curca." am citit de la 10 luni bagam VISINATA...ma duc sa ma culc!!
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
http://picasaweb.google.com/kikineata
eu zic sa te duci sa .... cred ca la multe ne-ar prinde bine un tratament
Dia de Oana 29.11.06
Impotriva bannarii aelitei
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez
am tot remarcat ca avem multe gusturi comune, dar si campari orange?? ... si mie mi-e dor... dar chiar nu stiu ce ma tine sa nu beau unul
Dia de Oana 29.11.06
Impotriva bannarii aelitei
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez
Ralumat spune:
Bunaaaaa! Am revenit! Azi doar asa, de antrenament, ca sa va mai citesc, de maine intru pe program "full-time".
Am terminat si eu cursul, nota finala la examen: 10. Am tocit, dar s-a meritat. Acum ma simt ca dua sesiune....parca nu am ce face si nu-mi gasesc locul.Nici la PC nu am nervi sa stau, mai bag un ochi, mai citesc un pic, ma ridic, ma invart prin casa....eeeee, dar imi revin eu, sunt sigura.
Roxanica, imi doresc din inima sa reusim sa vorbim un pic pe mess, desi cred ca v-ati mai linistit cu infectiile alea. Eu maine in jur de 9 deschid messul si il las asa pana pe la 14. Asta mai ales ca la cum arata vremea azi, ma indoiesc ca maine prindem ceva plimbare.Nu-i nimic, si-asa sunt fan "nora pentru mama 2". Si asta apropo de ce ne lipseste dinainte de a a vea copii....adevarul e ca eu m-am "casnicit" de tot si asta nu-mi prea place. Adica acum timpul meu e compus din emisiuni tampite tv, curatenie, mancare, spalat/calcat. Chestii care nu ma caracterizau si care nici macar nu-mi fac placere, dar care mi-au intrat intr-un automatism. Cursul m-a scos din rutina asta si mi-a placut. In plus, imi lipsesc intalnirile "profesionale": seminarii, conferinte,cursuri pe care nu imi permit sa mi le platesc din propriul buzunar. Si cel mai tare imi lipseste sa fiu considerata ca un coleg "de acelasi rang". Acum, daca ma intalnesc cu alti oameni din domeniu, in loc de "ce mai e pe la voi prin organizatie, ce ati mai facut, ce parere ai de X, Y, etc..." principalele intrebari adresate sunt "si ce faci, cum e cu copilul", adresate cu o oarecare condescendenta. In fine, vad eu ce e de facut.Probabil ca perioada mea de mamica casnica se cam apropie de sfarsit, pentru ca imi lipseste teribil statutul profesional.
Gata, va pup deocamdata. Revin maine cu forte proaspete.
Donia spune:
quote:
Originally posted by adinazot
Ce ninge la Sibiu!!Iarna in toata regula..mie nu mi place deloc,ca e frig!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia
si WOW!
a_deju, nu mai stiu de cadou, am citit de cadou, dar nu mai stiu cand, mi se amesteca toate in cap... la tine am remarcat ca trimiteai pupicuri mai multe :))
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
desiree spune:
si eu am citit la odisee povestile celor doua liniute...recititi-le, o sa va faca placere! sfarsitul cap 20 ...
azi a facut Octavian primii doi pasi singurel...cam tremuranzi...dar a inaintat pe picioarele lui...de cateva zile se tot ridica de jos si se chinuie sa inainteze...a perseverat...in aplauzele noastre...si azi i-a iesit...dupa vreo 20 de astfel de ridicari!
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
Donia spune:
Ieri am fost la plimbare cu masina prin vecinatate... sa ma imbolnavesc, nu alta... ce culori, ce relief, ce peisagii, ce cai, ce conace... ma tot intrebam de ce nu a emigrat bunicu-meu, ca m-as fi bucurat si eu de un conac din ala, mi-as fi facut plimbarea calare, poate... dar lasa, se vor bucura nepotii mei, poate...
Si azi urmeaza alta tura de ... era sa scriu imbolnaviri, si nu eram departe de adevar... ma rog, plimbari tot prin zone periculoase...
quote:
Originally posted by Ktrinel
what?????? ninge la sibiu..la noi azi se anunta 20C...s-o mai vad si pe asta...
La noi sunt deja 20, pana la pranz se fac vreo 22-23... banana belt, baby!
m_monique, eu il spal cu o periuta gen degetar, il tin in brate ca atunci cand ii dau biberon cu apa si il scarman cu periuta prin gura, ii place, doar ca uneori are chef de muscat si atunci trebuie sa fiu deosebit de agila. Periuta avea si pasta, dar inca nu o folosesc.
Ma tot intreb si eu daca nu e cazul sa completez cu lapte praf...
dianocica, especially for you!
Despre FDA (Food and Drug Administration, nenii aia care dau OK pentru mediamente in SUA): The agency now lets prescription drug manufacturers base pediatric labeling on data extrapolated from adequate and well-controlled adult studies, together with other information about safety and dosing in children. This is allowed as long as the agency concludes that the course of the disease and the drug's effects are sufficiently similar in children and adults.
Presently, most prescription drugs do not contain pediatric doses on their labels. A 1979 regulation required full clinical trials in children as the basis for pediatric labeling. Doctors who need to prescribe those drugs to children do so based on their own experience and reports in medical literature. The new regulations will give health-care providers more information to prescribe medicine for children safely.
In addition, FDA is taking steps to increase the numbers of drugs being tested in children, and the agency is working closely with the National Institute of Child Health and Human Development to conduct pediatric studies.
De aici: http://www.fda.gov/FDAC/features/196_kid.html
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Donia spune:
adinazot, am vazut-o pe Alessia, ce dulce e... in dulap!
Ralumat, felicitari pentru examen!
Simteam si eu uneori asa la Roxana, ca parca ma saturasem sa fiu tratata doar drept "mama", cand eu insemnam mai mult de atat.
Acum inca nu m-am saturat
desiree, felicitari pentru primii pasi! Ce emotii trebuie ca ati avut...
dianocica, ce zici ca urmarea sexosu? imi suna vaaaag cunsocut, dar nu stiu de unde sa-l iau.
Ce dragut d! Si Cristi vad ca imita, cam in acelasi stil... si imi mai place o chestie pe care o facea si Roxana, zice "Da" pe un ton atat de hotarat, el de fapt habar nu are ce inseamna, dar e foarte hotarat, "DA!"
Fetele, eu m-am jucat aseara cu Roxana vreo 2 ore, am petrecut Quality time, asta inseamna timp in care copilul, pe cat posibil, nu e educat, nu e certat, criticat, invatat, corectat... are voie sa faca reguli, sa conduca jocul... am ras o gramada, am cantat (pe alocuri urlat) ca nebunele... parca mi-am dat voie sa imi iau vacanta din meseria de parinte, ne-am prostit cot la cot... ce bine a fost!
Nu uitati de quality time cand mai cresc fulguletii!