Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (42)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Salutare stup!
Ni s-a defectat netul si am asteteptat sa vina sa mi-l repare.Mai fetelor am stat ca pe ace ieri , cu baietelul in casa ca doar, doar or veni si s-a facut 6, 7, 8, 9 (seara) si nimic.Nu va zic ce stres ca era si de la dependenta de net, si de la faptul ca am stat numai in casa, singura cu baiatul ca sotul abia maine vine acasa, ca m-au mintit astia de la firma cu netul, etc.Azi m-a trezit "iritata"cum mi-a spus omul de la telefon si le-am facut scandal.Am rezolvat in felul asta, ca doar traim in Romania...
Am vazut ca multe va plangeti de agiattie la copii, mai are rost sa va povestesc si eu de fi-miu care e agitat, care se trezeste cand nu te astepti, ziua doarme putin, maninca cum si cat vrea el(s-a dus programul nostru)si plange din orice, intinde bratele sa il iau la piept si nu mai am timp de nimic, etc, oricum stiti si voi cum este.
Felicitari celor care au deja 4, 5 dintisoriDaca se intreba careva daca mai sunt si fara, sa stiti ca noi suntem aceia
Felicitari si mergatoarei Alexia si bautoarei cu paiul Rianna.
Ela ce face puiuta ta?MAi spune-ne despre voi.
Zadi ai niste copii superbi , la fel ca si mamica lor!
Roxanomuulta rabdare ca tutun nu cred ca e cazul, ceea ce imi urez si mie dealtfel ca si eu am nevoie cu caru'.
Mai fetelor am fost singura toata sptamina numai cu bb, am fost azi la un interviu pentru un job nou, ca vreau sa ma reintorc la serv. dar nu chiar la cel vechi, sper sa fie de bine si m-am inscris si la un master, ca de, cand eram mai tanara aveam alte preocupari.Sincer cred ca e suficient si sper sa fac fata.
Marta va uram inca o data multa sanatate la toti!
Despre strainivroiam sa va zic ca Adita e foarte sociabil, sta cu orice, rade, nu are nicio problema.Asta pana acum, ce o mai fii....ca vedeti se mai schimba si ei...
La capitolul progrese: stam foarte bine in fundulet, nesprijinit, minute bune,defapt nu l-a pus sau fortat nimeni, e pozitia lui preferata, mai ales in patut cand se joaca.Mergem de-a busilea si ne ridicam si in picioare si stam sprijiniti.
Dinti nu avem inca dar cred ca sunt prin apropiere
Va doresc o seara buna si o noapte linistita.

Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Aici poze
Vārsta Adita;
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

RAMIHA- MARIEI i-a trecut conjunctivita tot cu netacin(incercasem si garasone) si tratament 3 zile la IOMC.

CONSTIPATIE- si Maria e constipata uneori (data asta a functionat in sfarsit Lass Baby) si daca ii dau fier e si mai si. Dar ii dau numai vreo 8 zile/luna. Ar tb 20 cica dar si asa nu mananca, se mai si constipa rau....

cam atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Este noua jumate ora si co^pilul meu asa fain se joaca de zici ca-i dimineatza.Rade, chiuie...cred ca nu stie cit e ceasul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

Amma eu zic sa iei un ceas mare, luminat si sa-l inveti pe luca sa-l "citeasca".

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Mai bine-l trimit la Matei sa se joace amandoi. Poate pun de-o proroceala

Ama si Lucas 12 Martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madmat spune:

buna seara stup.
venim si noi dupa o pauza de vreo saptamana .
nu am vrut sa lipsesc dar nam ce face mousa a fost tare agitat ba de la rosu in gat ba de la dintisori.avem 2 pana acuma.
acuma suntem bine dar tot agitati nu doarme nici ziua nici noaptea se trezeste in fiecare ora parca pune ceasul sa sune.si de mancat acuma si piureul de fructe refuza .dar ce sa facem asta este o sa trecem si peste asta pana ce ies dintisori.
acum citesc un pic si va mai scriu ca tare harnicute sunteti.
va pup

matilda http://family.webshots.com/photo/2231568400096653195IhMxbr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Am intrat sa va spun noapte buna si sa-mi cer scuze ca nu am ajuns in Gradina Botanica.Domnu meu a trezit fix inainte de masa..a ras dovlecelul cu iaurt (acel dovlecel umplut si blenduit cu iaurt cam4 lingurite c anu-i placea prea mult cu 1 lingurita) si am dat si desert tzitzi.
Sori m-ai induiosat. pentru Alexia ca e o dragastoasa.Vic face serenade la tzitzi cand e multumit.

Val, Stefanyia, Tzuna multumim de gandul bun. si sanatate la puiuti.

Val cand vine pachetul te sun.Sanatate si sper s anu fie nimic grav la biopsie.De ec nu mergi la Giulesti la dr.Ion Ionut pentru control?Lunea de la16 are consultatii la Centrul de Planing de langa Spital.Suna si programeaza-te.Nu vei regreta.

Gabi78 mai baga retete sa hranim si noi mofturosii. Valabil si pentru tine Ioana, si apropo..Drum bun si sa nu plangi ca-l superi pe Matei, ac te simte sti si tu

Ramiha sanatate Nectariei si un sa se vindece repede ochisorul.Pentru nas ..BATISTA BEBLUSULUI atasata la unaspirator silentios cumparat special dupa nasterea lui Vic special pt el.

Flopici chiar ma gandeam ca azi esti mai libera...ca de multisor nu ai ami postat. pe tiza mea.Ref la caren eu am luat de vitel.Mie nu mi-a zis dr ca e toxic dar stiu ac daca e vitel mic (de lapte sau de abea intarcat) e gelatinoasa si pica greu la ficat, se digera greu.Dar de vitel juncan nu e problema.Eu am surs asigura la Pitesti si stiu exact ce e taiat.

Adina sa fii in continuare sanatoasa pentru "mergareata-strengareata" ta . si felicitari pt primii pasi.

Amma, Mihael@..ce mananca bebeii vostrii de la ora 14 in sus?Eu am patit la fel cu Victor cand ii bagasem oul in legume..fiind greu digerabil facea parturi (de la bila), se scremea,s e trezea din ora in ora si doar laptele meu il linistea la burtica.Am scos oul.Am patit la fel cand ii dadeam iaurt la 18 cu cereale..facea moale si parturi si insomnii.Am bagat iaurtul inlegume sau il dau mai putin (max 100g) si cu biscuite.Vedeti, analizati ca poate fi de la un aliment mai greu de digerat sau ....or fi dintii...ca m-a incurajat o vecina...cica fisa cu 3 luni inainte sa-i apara primul dinte a inceput sa nu mai doarma noaptea intreaga.Dar in 4 luni i-au dat 10 dinti .Oricum ne anuntati voi cand ie sdintii, nu-i asa? sa gasiti repede cauza si sa apucati si voi nopti intregi.

Gabdyd io am vazut dar sincer...m-am gandit ca te referi la Julie...adica sorry..dar nu ai toate tziglele pe casa daca ai dat Riannei sa bea cu paiu..iesti suchi draga

Eheee..Paxela..ai vrea tu sa nu te citeasca nimeni..dar faza cu Prigatu fetii tale pe mine ma lasat fara grai..dar la Delia multe faze m-au lasat fara grai...asa ca ...tu scrie ca parca vezi ca raman muta

Elena.2006 succes la noul job si bafta la examene la master. pe Adita mergatoru.Al meu sta cu zecile de minute si se joaca si converseaz cu jucarelele dar de mers..ca in armata..mai mult taras.

Amma..pai vi-l dau si pe victor ca era tot intr-o hlizeala pe la 9 jumate si era nedormit dela 14..deh..or avea baterii Durracell

Madmat sanatate lui Mousa si dinti santosi.Daca tot ai revenit ia-o de mana si ep Phili sa zica si ea ceva...

Ela sunteti bine?ElenaGiulia -e totul in regula?Cum e sotul?Raisa unte te-ai bagat bre?

Laina...io vaz ca i-ai pus gand rau lu fimiu..vezi ac venim peste voi ...

Mady tu ce faci mai fata?Adica fitu are dinti, merge, ce mai vrei acu..lasa-l ca o sa mearga si la fete...tu mai baga o vorba aici sa linistesti baba.

Elyanne tot pe AXN esti?..sau pe ..acu nu zic ai voie..dar ...mai cu perdea...Ce fac dintosii tai? Am vazut pozele..esti Elena intreaga .

Anne cum fu bilantul?

Gata ca acu se scoala BIN LADEN si ma terorozeaza.

Fetele iesiti bre la lumina ca va ciufulesc

Noapte buna.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Moooooama da' n-aveti ce face? Se pare ca aveti copii cuminti... in cateva ore 6 pagini in plus.... O sa scriu un mesaj kilometric... numai voi sunteti de vina...

Asa... am fost iaaaaar la doctor... doar cu Andrei ... prima data despartit gemenii atat de departe unul de celalalt ... pt. ca pe la ora 4-5 dupa-amiaza febra... 39... Acu' are otita Io ma impusc si m-arunc de la geam... nu mai pot

Martuza nu esti zdravana ti-ai gasit cand sa lasi cupilu sa urle... acu, cand are personalitate...

laura_oana multa sanatate

Roxana io am luat iod pe la 6 ani, cand eram la gradinita... din cauza Cernobalului... in rest, nimic... Acu' nu stiu de ce ai luat tu
Legat de fluar si pasta de dinti... nenedent e farafluor... tocmai ca sa nu o inghita... si sa nu controlezi cantitatea de fluor inghitita... Iar cand sunt mai mari poti sa le dai si pasta cu fluor pt. ca o scuipa...
Oricum, la noi se merge pe o cantitate de fluor mica... tocmai pt. ca nu se stie ce, cum, in ce fel e fluorizat... asa mi-a spus al meu nas, medic stomatolog...
Eu raman la parerea mea, fluorul e necesar... am dintii varza si macar atat pot sa fac pt. ei... daca pt. mine nu se mai poate face nimic. Si bine-nteles spalat pe dinti zilnic ... de pe acum, de cand au primi dinti... vorbesc serios... am inceput sa ii spal pe dinti, seara la baita... si pt. ca trebuie sa se obisnuiasca cu asta... mai incolo o sa protesteze...
In plus, le faci si masaj la gingii... le mai calmeaza durerile.
Fii'mea a fost spalata la fel, de la primul dinte (5 luni) si n-a comentat niciodata... stie ca trebuie sa-si spele dintii seara (ata reusesc, dimineata vomita).
Si sunt deacord cu tine in ce priveste luarea deciiilor de catre noi, cand noi nu avem nici un fel de studii... doar ce auzim in stanga si in dreapta. Si eu tin cont doar de parerea doctorului... As adauga... moda "sa nu dam antibiotic" ... mai bine chinuim copilul pana se agraveaza si mai rau... si tot la antibiotic ajungi, poate chiar in spital... Daca dr. a zis antibiotic, asa facem... ca doar a facut o facultate si are 30-40 de ani de experienta cu piticii...

flopici mersi muuuult... ar fi aproape de mine... sa vedem ce si cum, cand ma hotarasc... Va multumesc mult fetelor pt. ajutor
S-ar putea sa fi gasit solutia ... am vazut in auchan, intr-un magazin (nu mai stiu numele acum) de bbei... si as vrea sa vb cu vanzatoarea sa-l cumpar... sa-i fac proba... si daca nu e ok sa-l duc inapoi... daca e deacord. Si daca e ok si-l pastrez sa mai cumpar altul... Sper sa mearga... daca nu, ramanem la prima varianta
Si eu dau legumele la a doua masa... la noi e la 12. Mi se pare ciudat sa dau legume la 4-5 seara...

Andreiu meu a ras azi in sala de asteptare... la toata lumea... el cica era bolnav Asa ca ai mei inca nu plang in prezenta strainilor ... dar o sa vina vremea cand se rusineaza, daca nu trec prin partea cu plansul...

Na ca mi-a picat netu' ... cand m-am pus pe scris... poftim educatie... Si-a revenit... asaaaaaaaaaa

Val multa sanatate... hai ca treci si peste asta... fii optimista... e f. important.

ramiha io am facut treaba asta... dar nu cu f. mare presiune... am bagat 2,5 ml de ser in fiecare nara Si pe urma pompa (batista bebelusului)... sa traga mucii... si ce am mai scos

ghibuadina bravooooo Stiu ce inseamna... stres mult... analize, trtamente, controale... offf

gabdyd io am vazut... bravoooooooooo! Tin pumnii sa se mai intample... sa nu fie o conincidenta... Fata mea pe la 2 ani jumate a vrut sa bea cu paiu Bravo!

paxela te bat... io le citesc... da' nu apuc sa raspund mere Si ep urma ma apuc sa raspund la cele mai recente... zau, le citesc... Si ma uit si la poze... pe cuvant de pionier
Io nu vazui bavetica in Auchan... trebe sa belesc ochii data viitoare..

Madmat multa sanatate

Elena m-ai distrat cu netu ma recunoteam in descriere...

martutza beeeeeeeeeei faci misto de mine? De o ora stau si citesc ... ati avut limbarita... si raspund... si citesc... si pe AXN "zoro" Astep sa inceapa Aliasu la 12:30
Si dupa alias daca mai sunt in stare... dupa ce fac un dus imi scol sotu
Na'... est invidioasa? Aaaa... si bag si o bere intre timp... la Alias...

Hai ca fug sa spal biberoane... restu ca restu... da vreau sa vad serialu

Pupaaaaaaaaaaaaaaam si sa aveti o noapte linistita.

EDIT: scuze pt. greseli... m-am grabit, e tarziu si nu mai corectez nimic

Mergi la inceput

Martutza, io cred ca Lucas nu stie sa doarma.De cand il stiu asa doarme, cu pauze mici si dese.Bine macar ca-s mici.
Gata l-am adormit, la 10 jumate.Imediat pic si eu langa el.
Dinti are doi si dupa cum simt eu sus apar si pe acolo.Cred ca de asta-i si agitat asa.
M-am gandit si la mancare, dar nu-i dau nimic diferit, legume, fructe si cereale.Atat.Si partzait e de cand l-am facut.O sa incerc maine sa-i scot cerealele, sa vedem
Gata, la nani.Somn usor

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by madmat

buna seara stup.
venim si noi dupa o pauza de vreo saptamana .
nu am vrut sa lipsesc dar nam ce face mousa a fost tare agitat ba de la rosu in gat ba de la dintisori.avem 2 pana acuma.
acuma suntem bine dar tot agitati nu doarme nici ziua nici noaptea se trezeste in fiecare ora parca pune ceasul sa sune.si de mancat acuma si piureul de fructe refuza .dar ce sa facem asta este o sa trecem si peste asta pana ce ies dintisori.
acum citesc un pic si va mai scriu ca tare harnicute sunteti.
va pup

matilda http://family.webshots.com/photo/2231568400096653195IhMxbr

Bine ai venit in clubul agitatiilor, Mousa

Mergi la inceput