Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (42)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Am fost afara, in parc si acum ne-am intors.
Ce spuneam ca nu va minca la 6???? A mincat un Danonino Gigantino d-ala cu caise si jumate de iaurt simplu cu biscuiti.
Ce pot sa mai zic? Declar azi zi record!!
Dar totusi e vreu puseu de crstere la 7 luni jumate? Ca sa stiu si eu ce se intimpla! Ca sunt total uluita de cit a mincat azi!

quote:
Originally posted by ramiha

Gabi, de ce ai schimbat prima apa in care a fiert carnea? :O
Asa se face? Eu ii fierb intr-o singura apa, cam 2 ore...

Eu arunc prima apa si cind fac pt noi. Eu nu suport mirosul de carne de vita si d-aia. Iar la el pt ca tot arunc prima apa nici spuma nu o mai iau. Da in clocot, arunc apap, pun alata ... si gata.

Carne de vita am luat de la macelarie. Am luat o bucata, cea mai mica pe care a putut sa i-o dea, am portionat-o si am pus-o in congelator.

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Macar nu suntem singurii.O fi perioada asta de vina, au tot mai multe lucruri oi si ii excita.S-ar juca intr-una, rupt de somn si tot se joaca.

Ama si Lucas 12 Martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaanamaria spune:

Daca tot a-ti inceput sa va plangeti de bbii vostri ; sa ma plang si eu ,gaza mea nu doarme mai deloc si scheauna mereu; de mancat lapte azi nu a vrut deloc dar a mancat tzitzik si un danonino branzik de vaci mare, eu ziceam ca e din cauza dintilor nu stiu ce sa zic.

Ana de MIRIAM RIANA(19 martie 2007 18 : 05)
POZE PRINTESA
VARSTA PRINTESEI
www.totsites.com/tot/miriamriana/journal/" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Am mai zis in vreo 2 sau 3 mesaje ca pentru conjunctivita sa se faca antibiograma ca sa stiti pe ce antibiotic sa mergeti. Degeaba puneti netacin daca el are stafilococ auriu cum a avut al meu. Am recoltat secretie de la ochisori si avea stafilococ auriu care nu a mers cu toate antibioticele care mi le daduse 2 oftalmolog, renumiti. Dupa ce i-am pus ce trebuie nu am mai avut probleme deloc. Chiar nici un bebe nu e constipat de la fier?

Mihaita 31 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

quote:
Originally posted by Amma23

Fetelor, Lucas e foarte, foarte agitat.Nu stiu din ce cauza.Dar e tot marait, adoarme greu, se trezeste si de 4-5 ori pe noapte.Nu stiu ce sa-i fac.O fi din cauza dintilor, o fi din cauza ca mananc eu dulciuri, ca mi-a dat mama ideea asta.Desi si pana acum mancam.Acum m-am lasat , dar tot asa e.Nici nu mai stiu.Seara pana la 11-12 cand ma culc eu se trezeste si de 3 ori , ii pun tzatza si adoarme.Dar e fooarte vesel, da din maini si din picioare, rade zici ca a dormit doua zile.Mai sunteti asa, ca mi se pare chiar prea agitat.

Ama si Lucas 12 Martie 2007

Amma am informatii precise ca si matei se comporta la fel. mi-a zis mama ca rade, chiuie, se joaca n-are treaba, dar cand e vorba de culcat il apuca bazdacii, iar mai nou se trezeste si noaptea de cateva ori bune. avand in vedere ca luca si matei (pupa-i-ar mama de apostoli ) sunt nascuti in aceeasi zi, cred ca au aceleasi simptome. mami Amma sa aibe rabdare si mama mea saracuta ca are rabdare cu mofurosul meu.

Riloasa eu am spus, tot de cateva ori, ca nu-i dau fier lui matei pt ca e constipacios si fe il constipa si mai tare.

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Val_ multa, multa sanatate, stai linistita, n-o sa fie nimic. Dar nu stiu ce sa spun, eu am auzit ca biopsia e cam riscanta, nu e intotdeauna recomandata. Nu stiu ce sa spun de ecograf, vezi pe la celelalte sectiuni ale forumului, trebuie sa gasesti pe undeva.
Karla32 , la fel si la tine, multa sanatate matusii tale si multa putere tie.

Ghhibuadina FELICITARI!!!

Si acum sa ma plang, isprava noastra cu bautul cu paiul n-a vazut-o nimeni? Si eu las mancarea sa se arda sau copila sa planga de foame ca sa va citesc! Ia ca-mi iau jucariile si plec! Na!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

scuzeeeeeeee io am vazut ca ati baut cu paiul dar am uitat sa va felicit!!!!chiar ma gandeam ca edy face 7 luni si nu ma incercat sa ii dau cu paiul..mi-ai dat o idee buna.

probabil au vazut dar au uitat sa va felicite...
nici pozele noastre nu le-a vazut nimeni? ia sa imi iau si io catrafusele si sa plec si io..., nici retetle????
sa fim macar 2 care pleaca , nu pleci asa de ua singura, daca se leaga careva de tine?!

sa va zic : edy a adormit azi singur si acuma seara la fel...FARA SCANDAL...
ieri am facut modificari la el in camera si am mutat patutul , acuma are vedere la combiuna muzicala care are o lumina verde si a adormit privind la ea si pe muzica de la radio 21!!!e topit dupa lumina aia, nu stiu de ce , dar il atrage tare mult, daca il intreb : unde canta muzica e cu ochii direct la ea sau la tv!

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

diana, ia-ma si pe mine ca nici pe ale mele nu le citeste nimeni, ei si daca vrodata va interesa pe cineva va citi daca nu nu ,dar nu vad motiv de suparare aici, poate din 30 de fete 1 citeste, macar pt ea ar trebui sa ramai cu noi
cat despre pai... am citit si chiar spuneam in sinea mea, uite pe cineva care a reusit, pe mine cine ma aude si cu Silviu ca si el tot devreme a baut( dar nu chiar, asa) si cu Delia, zice ca nu se poate ca e prea mica, dar e treaba lor, si numai eu stiu cum si cat ma rugam ca dupa prima experienta cu paiul sa nu pateasca ceva( pt cine isi mai aminteste, era exact inainte sa plecam la mare iar ea a servit niste prigat de kiwi, din desteptaciunea masii care a subestimat-o , ee e mica nu are cum sa bea lasa sa vada ca nu e nimic , nu are gust decat sa pofteasca)

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

paxela de acord cu tine si sa sti ca io nu am uitat faza cu paiul.

tzuc ana delia si silviu.

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

aaaaa, am gasit astazi si in Auchan bavetica aceea , e de la bebe confort si aici este doar 19,5

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput