Colectia de toamna-iarna 2005 (160)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Vad ca a dat dragostea in copiii colectiei. Azi stateam pe canapea si ma uitam la televizor, Rianna era langa mine cu o carte in brate; la un moment dat isi pune capul pe bratul meu si sopteste "I wov you"... dupa care rasfoieste in continuare carticica. Cateva minute am ramas muta, o admiram, induiosata, in tacere. Va dati seama ca faza m-a scos complet din butoiul cu melancolie

Noki, mami drag, pai uiti ca Saralina ta escalada caloriferul acu' hais! multe-multe luni??

Anda, eu nu-ti spun nimic referitor la Nic... doar ca poti linistita sa te plangi aici, te ascultam.

Helep, vacanta placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Helep vacanta placuta.
Osteffy nu esti exclusa de la citit. ai sa vezi ca at cand ai o dilema mare vei primi sfaturi. dc primesti doar 2-3 inseamna ca celelalte subscriu la primele. si in principui ce scrie Lavi e batut in cuie. ere in cap vreo spe carti de psihologie + de medicina cateva.
Hilde sper ca ati trecut fara febra si scandal peste noapte.

Mirela si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

'Neatza !

Eu am ramas acasa azi, sunt virusata si eu, am avut o noapte plina de treziri pentru tusit, ba eu, ba Cristi... Asta e, de-ar trece odata!

Pentru tuse am primit Eurespal, cum spunea si CristinaN, e oribil de amar. Stodal-ul cum e? O sa merg la farmacie sa-i iau ceva, sau pe asta sau Ambroxol, din cel din urma macar trebuie date 5 picaturi de amareala, nu 5 ml

Steffy, probabil nu ai primit nici un raspuns la problema cu transiratia pentru ca nu se pricepe nimeni. Eu cel putin n-am retinut sa fi mentionat cineva chestiunea asta. Am intalnit-o totusi la niste prieteni, al caror baietel transpira tot asa. Dr. le-a spus ca posibilele cauze ar fi:
- imbracat prea gros. Aici mamica nu era de acord, dar mie chiar mi se parea infofolit copilul. Din cate spui tu, nu-l infofolesti prin casa, in caz ca aveti vreo 21 de grade, daca sunt 25 se schimba povestea...
- e putin mai grasutz
- ceva probleme cu asimilarea calciului.
Daca continua sa te ingrijoreze, discuta si tu problema cu dr. vostru.
Si hai la povesti mai des!

Anda, sa stii ca si la noi zilele (de fapt, au fost saptamani, aproape o luna ) in care au iesit caninii si s-au itzit si maselutele de langa au fost un cosmar cu mancarea. A slabit ingrozitor, din bebe pufost s-a transformat intr-un tzar. Nu l-am cantarit ca sa nu-mi fac si mai mult sange rau, dar imi amintesc ca postam pe-aici meniul lui dintr-una din zile: biberon dimineata si seara, ceai la pranz si 10 boabe de pop-corn de dupa-masa
Cu biberoanele inca se avea binisor, era vara si cald, si mesele din cursul zilei mai constau dintr-un biberon de HN de la Milupa (p epost de supa de morcov+orez si saruri de rehidratare)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Neata colectie... Mateea doarme de rupe si eu bantui pe-aici

Osteffy transpiratia excesiva poate avea mai multe cauze:

- lipsa de calciu
- anemie
- imbracat prea gros
- rahitism
Oricum incearca, pt inceput, sa verifici imbracamintea- lasa-l mai lejer imbracat, atat noptea cat si ziua. Suplimenteaza-i Ca ... in lunile reci da-i de ex CIPCAL care are si Ca si vitamina D, sau fa niste analize pt anemie.

Maria pt tuse cu muci e fff bun SINUPRET care se da cu picatura sau TUSIN. Stodalul la noi e cam apa de ploaie.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza!

Sunt happy: 1. avem caldura si 2. avem pilota!!!! Iar Sarah e atat d einnebunita dupa ea, ca aseara de fericire ca o are, si-a baut iar lapticul in patut, ca nu cumva sa rateze vreun moment departe de noua ei iubire.
Iar azi de dimineatza era asa de caldutza...spre deosebire de alte dimineti cand o gaseam bocna. Si desi s-a zvarcolit in stilul caracteristic si s-a intors fix invers decat am culcat-o aseara tot era invelita, ca vorba aia...und esa fuga de ditai pilota?

Maria, sanatate multa. Si tie, si piticului!Noi la tuse am luat o singura data Paxeladine. E genul de sirop innecacios si cu gust stil alcoolic. Naspa, dupa parerea mea. Alte siropuri nu cunoastem, ca slava cerului, nu a fost cazul.

Osteffy- mereu transpora asa de tare? Mie tin minte perfect ca doctorul mi-a zis ca nu e nicio problema, desi a mea a fost cu putin rahitism mai demult. Seara cand ii dadeam laptele cand era mica, transpora asa de tare ca facea balta sub capsor. Dar a trecut in timp.Acuma, tu stii, daca e o chestie noua sau mereu a fost asa. Io zic totusi sa intrebi doctorul sa ai o parere avizata.

Meems- ca bine zici..iti dai seama ca a trecut un an s ceva de la catararea pe calorifer?

Anda77- dupa o oscilare de n minute, ma hotarasc sa-ti scriu un mesaj de ..scandal. Dar stii ca tin la tine, asa ca lucrurile triste si hotarate pe care ti le voi spune sunt venite din inima si din dorinta de a te ajuta. DECI...ma enervezi ca te stresezi atata cu nemancatul lui Nic, in loc sa iei ceva masuri. Atata eu, cat si alte fete ti-au zis de n ori sa nu mai faci o fobie din asta, se iei totul mult mai lejer, pentru ca in acest mod Nic nu va mai fii ibsedat de obsesia ta de a-l face sa papae si ai o sansa, poate unica, ca copilul sa inceapa sa pape mai ok. acum cu atat mai mult ca e si buba cu dintii. NU_L MAI STRESA< NU TE MAI ENERVA SI RELAX!!!1 Ca altfel ii transmiti starea ta si nu ai facut nimik. Ok, slabeste....NU e cazul sa te gandesti la ce e mai rau. copil mort de foame inadins nu am mai auzit. Nu mananca, lasa-l in pasa. Iti garantez ca daca-l lasi in plata domnului cateva mese, va manca pana la urma. Dar ut nu ai incercat niciodata asta, deci nu ai cum sa zici ca NU e asa. Ai incercat maxim odata,de 2 ori.
Si stii ca io-ti zic astea in conditiile in care si fii-mea are fitze cacalau la mancare si am avut de tras la greu cu ea.Si a mea a slabit in Turcia jumatate de kil. nu manca mai nicmi,, desi se zbenguia toata ziua...si ce daca? Va recupera. In timp. Nu trebuie musai s arecupereze intr-un weelk-end, ca asa ti-ai propus tu. organismul lui e diferit de asteptarile tale.
So, pleeease, daca vrei sa mai fii ok dpdv nervos si daca vrei sa ai macar o sansa ca sa inceapa sa manance ok pe viitor, incearca si varianta de a-l lasa in pace. Impune-ti sa nu te mai stresezi...stiu ca e fff dificil, dar esti o pesona ff puternica si inteligenta si cred ca esti perfect pacabila de a face acest efort. Vorba aia, ai trecut tu prin lucruri muult mai nasoale.
Sper sa nu te superi pe mine, iar daca te superi, sper sa-ti treaca repede. Pup mamica amarata si puiul fitzos la papa.
PS. si ai intelegere...sufera rau cu dintii acum. Numai de mancare nu-i arde lui.

Gata...am plecat la trebi. Duc bufnita la mama si dupa-amiaza am scoala pana la 21.Pup u all!

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Anda, nu mai chinui baietul cu masuratorile, sunt sigura ca e o perioada dintzoasa nefasta, va trece

Io mi-s treaza de la 3 asta-noapte, Maria s-a trezit si ea la 6, o ce dimineata minunata...

Maria(29.11.2005) si Ioana 36+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Septembrie07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Anda77, am uitat. Ia sa-ti trag io o comparatie cu Joy si cu Vlad si mai nou cu Alex...Stii ca pana la urma greselile copiilor sunt in mare masura datorate parintilor. Deci de TINE depinde ce se va intampla cu papa lui Nic pe viitor.

Joy, sper ca nu te superi ca te-am dat exemplu "negativ", dar stiu sigur ca Anda te-a incurajat de nenumarate ori in demersurile tale de a renunta la proastele obiceiuri adresate copiilor si de aceea mi-am permis sa-i amintesc de tine.

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

buna dimineata,

la mine nu e prea buna,Sorana de dimineata stranuta intruna si are muci .....exact ce ne lipsea dupa o sapt de tras cu gat rosu ,febra ,nemancat- nebaut lapte ,cu durere de dinti ,maraiala,si binenteles ca a slabit iar.cam asta e situatia "roz" a noastra .

miri_b mi-a placut ce raspuns iai dat lui Osteffy si cum ai scris ca e batut in cuie ce zice Lavi vizavi de tratamente.

maria_alexia,Stodalul -e foarte dulce ,insa e homeopat si la unii merge la altii e apa de ploaie,parerile sunt impartite cu homeopatele.

Anda,sa-ti treaca supararea sa iesi din pasa proasta si daca te incurajaza cu ceva copii grasi sunt mai pb de cat cei slabi,eu zic ca arata bine NIK adica nu pare slab .

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

buna dimineata,
s-o luam metodic:
meems, chiar ma gandeam la tine ieri. mai, mai, dar ce declaratie de dragoste
noki, metoda cu: "nu mananca la revedere vedem la urmatoarea masa" este aplicata ZILNIC la gradinita. NU MANANCA la URMATOAREA MASA, aceasta este problema, de-aia ma chinuiesc. pana unde sa scada in greutate daca il las asa, de capul lui?
ma scuzati dar nu-l pot lasa sa piarda kile doar ca sa fim calmi amandoi. repet, nu mananca la masa urmatoare mesei in care n-a mancat. nici mai mult, nici la fel. nu mananca. trei mese pe 0 inca nu l-am lasat ca mai am o bruma de minte in cap.
maria -alexia, pai da mai, dar la voi s-a transformat din pufos in tzar, cum zici, la mine, din suplu in ce sa se transforme dupa aceasta perioada cu dinti si muci?

oricum, fata de ce spuneam aseara azi e si mai "bine":
am dormit in fund, cu el in brate , pe covorul din camera lui.
s-a sculat de 8 ori
de 3 ori a vomat unul dintre cele 2 biberoane mancate ieri, dupa cum va spuneam, deci suntem la un biberon pe zi, la 2 ani. a vomat de la mucii din gat
la 2 nioaptea am bagt aspiratorul, parca a fost mai bine putin dupa aspirator. plus ambroxol, plus dentinox
de dimineata l-am lasat cu maica-mea care a solicitat iar plecaciuni si statuie ca sta o zi cu copilul, m-a umplut de nervi iar.
cand il intrebi unde il doare, baga mana in gura
chestia e ca trebuie sa fac ceva cu mucii aia din nas si gat, ca aia ii inrautatesc starea fte tare., dk n-ar fi aia, am sta muuuuult mai bine doar cu gingiile de cocolit.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Anda imi pare rau ca treceti prin asa stare naspa. legat de nemancat nu am sfaturi de dat, Titi e la extrema cealalta, trebuie oprit de la mancat, are un regim atent de mancare din cauza de haplea, deci noi nu ne bagam aici. Cu mucii insa suntem experti, din vasta experienta la noi cel mai bine a functionat Colargolul. Usuca mucii, dezinfecteaza si nu da dependenta. Se pun 1 pic/3 ori pe zi dupa ce i-ai curatat nasul cu apa de mare/ser si batista bebelusului. Noua ORl-istul ne-a mai dat si Claritine, este antialergic, l-a ajutat sa respire mai bine. Dar asta cu Claritine intreaba la doctor, la noi indicatia era clara. Tot din bagajul de cunostinte primele 2 zile si prima noapte sunt naspa, dupa, invata sa respire pe gura sau cum poate si se mai linistes. de asemena punem in vas cu apa calda o capsula de karvol si vreo 3 prosoape ude si stoarse pe langa pat. La dinti nu a functyionat dentinoxul si alte geluri de dinti, vomita de la ele. Cel mai bine a mers Nurofenul, dat ininte de culcare, cand crizele erau naspa si desigur buna si nedespartita noastra suzeta, aka Duti.
Deci cam asta ar fi, in afara de sfaturi va pupam pe gingiute sa nu mai doara. stiu ca bezelele noastre nu se compara cu cele ale Rachelinei, dar in lipsa de altceva .....
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput