Colectia de toamna-iarna 2005 (160)
Raspunsuri - Pagina 7
anda77 spune:
mihaeluta, merci de sfaturi. o sa iau colargol (nu ne-a adat dr. niciodata, dar dk zici ca-i bun la uscat muci) si karvol ca nu mai am decat o bulina de-aia, dar pt mucii care se aud in gat, ii horcaie? pt aia ce sa iau?
mai, nu m-am gandit ca a vomitat de la dentinox...ma bagi la idei. eu am citit pe prospectul la ambroxol ca poate da greata si varsaturi si am zis ca ambroxol in combinatie cu mucii din gat l-aui facut sa vomite
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Mihaelutat spune:
Stai asa ca mi-am adus aminte. Noua ne-a mai dat Ketof, tot pentru a usura respiratia, tratamentul e de lunga durata, vreo 3 saptamani, tot de la ORl-ist citire. si nu se da impreuna cu Clarinine si alte antialergice. Sora mea, care e farmacista, deci in deplina cunostinta de cauza, are aceleasi probleme cu fata ei. Mucii multi si haraietori. Ea ii da Ketof, la recomandarea pediatrai ei si a celebrei doctorite Culcer. Totusi intreaba si pe doctorul vostru de asta. Tot sora-mea pentru harait dar insotit de tuse ii da picaturi Ambroxol. Acum o sun sa vad ce imi mai zice si ea.
Pusy
Mihaela
album dn Titi
Hildegard spune:
Kolargol-e foarte bun pentru muci, multi muci!!!!
Noua cu asta ne-au trecut candva...e greu, normal, cu pipeta clasica trebuie picurati...si atentie, ca pateaza.
Noi suntem bine, stefan noaptea a dormit tun ...deci, speram ca am scapat d efebra si mergem spre bine. A facut un kk legat, dar un pic lucios, fara muci sau sange.
I-ma dat azi dimineata 3 lingurite de banana cu branza amestecate si un ou fiert cu 2 guri de paine neagra. E de rau? Bea ceai d ementa, ca numai de asta ii fac.
BLOGUL MEU
Veronica
siStefan Peter- 07.11.2005(1 an si 11 luni)
Mihaelutat spune:
Asa cum i-am spus lui Miri, Colargolul merge cel mai bine cu pipeta de la Vibrocil si un servetele la indemana sa stergi repepde surplusul. Iar in ceea ce priveste petele asta sa fie ultima grija de pe lume.
Anda nu imi raspunde sora-mea cred ca e balamuc la ea la farmacie, cum am un semn te anunt.
Mihaela
P.S Hilde hai mi-am adus aminte. Cu oul nu cred ca e tocmai bine, ca e greu la stomac si puiul e in refacere. mia baga banana cu branza si vezi daca vrea si mar copt. Pentru diversificarea mie pediatra mi-a spus ca ii pot face si orez fiert in apa cu zahar vanilat, cam jumatate de plic la 1 l de apa, asa de gust. cica zaharul vanilat nu are aceleasi efecet diuretice ca si cel simplu. Poti sa il amesteci cu mar copt sau banana sau branza de vaci. vezi daca ii place.
album dn Titi
leea_cv spune:
Stefi aceeasi impresie am impartasit-o fiecare de cel putin citeva ori.Cred ca oricareia din noi (mie sigur) ni s-a parut cindva ca nu sintem luate in considerare.Dar niciuna nu vrea sa jigneasa sau sa ignore pe alta.Poate doar ca nu stim ce sa raspundem sau poate nu am citit din urma.Nu fii suparata.Si tu esti de-a noastra,cu drepturi depline.Te pup si pe tine si pe Rares transpiraretzul.Eu de ex nu stiu de ce ar transpira.Noua ni s-a intimplat doar cind a facut Tudor enteroviroza.Si a tinut-o asa,cu transpiratii vreo 3 saptamini.Dupa care si-a revenit.
Tania la prima ai ramas cu gaura in plus acuma iti atirna ceva in plus.Ce inseamna asta?Che e un scump.Ce fericita oi fi si io cind mi-a zice macar "mama".
Hele imi pare rau sa aud ca Maia inca sufera.Ce sa zic...timpul le rezolva.
Anda satula fiind de incurajari,nu-ti mai transmit altele,iti spun doar ca te inteleg perfect.
Chiar mai este vreun mutulic? Sau io am ramas singura posesoare?
Ho ho hooo,Miri bun revenit la lumina!
Gabi si? I-a cintat taticul cu "purcelusi"?
Alexandrina si cum merge procesul?Daca tot nu-i mai dai body?Vreun randament?
Noki inca un fecior ti-ar mai trebui,asa cocotzator ca Sarah si te-ai aranjat.Oooo,dar ce-mi vad ochii.E cald la voi in casa.Si fata are pilota.No,bun asa.
Si totusi nu ma pot abtine Anda,ca tu esti in cea mai proasta pasa dintre noi toate,nu are nimic nimic preferat?La mincare zic.Sa-i dai numa mincarica aia ce-i place chiar si de 100 de ori pe zi.Iaurt ma gindesc sau gris cu lapte.Astea ii plac lui T,de-aia zic.Il dor gingiile saracutzul si din cauza asta e acum intr-o criza acuta de nemincat.Te pup asa,duios..T maninca ffff prost cind e constipat rau de ex.Se pune pb asta la Nic?Parca nu.
Soso nici la noi nu se mai termina.Is varza si io la capitolul muci,tuse si stranutat.
Lavi ca tot esti citata si copiata de toate mamicile,zi-mi si mie te rog,ce pana mea sa mai fac?Deja avem 3 sapt de muci si tuse,din care o sapt cu antibiotic.Acu am ramas cu ventolin si mucosolvan(dupa bromhexin si eurespal)Sa-i mai dau panadol sau ce?Ca tuseste ca un magar.Multumesc.
Meems vezi mai ca vorbeste Rianna?Te plingeai ca nu.Si nu numai ca vorbeste,dar uite ce lucruri minunate spune.
Maria tu in ce saptamina esti ca nu ai la semnatura si imi tot storc creierii,da nu-i amintesc. sa va faceti bine amindoi.
Azi trebuia sa fiu in Austria.
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
leea_cv spune:
Anda lui T i s-a uitat dr pneumoftizi...in git si s-a ingrozit de cite secretii a vazut.A zis ca neaparat Ventolin.ite 2,5 dim si la prinz.Seara nu,ca agita.Asta in primele 5 zile.Dupa aceea cite 1,5 tot dim si la prinz, pt 5 zile.Vezi si tu ce alegi din toate sfaturile.
Voma poate fi si exclusiv de la secretiile din git.
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
anda77 spune:
am sunat pediatrul, am povestit de horcaituri, muci in gat, vomat si el a opinat asa: incercam ceva fara antibiotic oral, dk nu merge dam antibiotic. acum zice ca sa luam asa: RinonefT (asa am inteles prin tel) - picaturi nas care au putin antibiotic in ele. si un antihistaminic si un antiinflamator zice , deci peritol si nurofen de 2 ori pe zi. of, peritolul ala il dadeam doar seara si tot era pe 3 carari toata ziua,. daca il dau si dimineata il scot din circuit
mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Mihaelutat spune:
Cat Peritol ti-a zis sa ii dai? daca il mai poti suna sugereaza-i Ketoful. Actioneaza cam la fel dar nu da asa stari de somnolenta. Partea buna la peritol e ca da si pofta de mancare, poate impuscati doi iepuri dintr-o lovitura.
Mihaela
album dn Titi
anda77 spune:
peritol, cate 2,5 ml de 2 ori pe zi, timp de 5 zile
mami de poet(09.12.2005)
Mihaelutat spune:
Anda te-am intrebat pentru ca noua pediatra ne-a dat 5 ml in doza unica, seara, asta ca sa nu il tufleasca rau pe Titi. Per total aceeasi cantitate dar luata o data toata. Stai ca ma duc sa calculez din prospect. M-am molipsit de la Lavi, ea era cu calculatul....
Mihaela
album dn Titi