Colectia de toamna-iarna 2005 (160)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

quote:
Originally posted by lavi02

maria
Pentru tuse incearca si:
-ceai de cimbrisor
-celebrul ceai de ceapa - dar eu nu-l suportam la gust cand eram mica
-sare pe piept (daca il convingi sa stea) (sare mare bagata intr-un saculet/ciorap de bbc si incalzita pe soba (in cuptor); leac babesc aplicat de mama pe noi si recomandat si de dr P)
-Pulmex pe piept
-medicament - Ambroxol = Bromhexin=Mucosolvan ar fi pt tuse productiva dar mai bine nu, ca totusi e medicament, si daca dr nu l-a recomandat...
Vezi ca au tendinta sa tuseasca mai mult noaptea si dimineata, sa nu te sperii. Dureaza pana se curata caile respiratorii.

Sarea pe piept actioneaza prin 2 mecanisme: 1. caldura pe piept; 2. aerosolii de sare.

Leea draga, uite ca Lavi a araspuns deja in urma cu cateva pagini !

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Anda, !

De Ripley mai stiti ceva??? Cred ca a ajuns acasa ! Sper ca sunt bine cu totii!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

quote:
Originally posted by leea_cv
Maria tu in ce saptamina esti ca nu ai la semnatura si imi tot storc creierii,da nu-i amintesc. sa va faceti bine amindoi.

Ba am la semnatura, dar mai ascuns, asa

Mihaeluta, esti o comoara la casele cu bebei mucosi, am luat si eu notitze

Maria & Cristian (22 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

hello.

nu am terminat de citit, dar am intrat sa-i spun ANDEI: fata draga, te iubesc.
rad la fiecare postare a ta, chiar daca tu scrii de rau.
da' m-am apucat de scris acum, sa-ti zic ca vlad zilele astea a frunzarit mncarea si a baut cam 1 litru lapte/zi.
si nu are nici macar 12 kg...vreo ,11.500 kg. sper io, ca de fapt a si slabit un pic de cand l-am adus acasa.

URLA noaptea de zici ca-l tai, de eram inalta tara cu siguranta ne trezeam cu protectia copilului la usa. si urla si ziua la fel. nu can e cu mine ci cand vine crist...sau socrela...

baleste la greu....de pe la 5 luni. caninii de sus nu ne-au pus asa mari probleme ca restul dintilor (cand a fost HORROR!!!!) dar cred ca ori ii dau jos caninii ori ceva masele (are 4, cate trebuie sa-i mai dea??????)

so, nu-ti spun ca o sa treaca ca eu astept de muuult prea mult timp sa treaca si la vlad, asa ca nu pot sa te incurajez.

si cand vad ca vlad si alex au comune bubele rele...deja imi vine sa urlu.

cristi: ce, te asteptai, sperai vreun pic sa fie alex altfel???
io: DA
cristi: doar tu esti masa, eu tasu si vlad fra'su. ce asteptari aveai??

Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Aceasta comoara s-a nascut in urma multor rauri de mucisori cursi pe la noi pe acasa...Va doresc sa nu aveti parte de astfel de comori, asa cum spuneam mai demult, eu m-am obisnuit cu ei si ii primesc cu bunatati (picaturi, siropuri etc).
Relaxarea mea in fata mucilor vine insa din faptul ca, dupa cateva sfaturi competente, dela doctorii si cunoscuti, am invatat sa ii tratam si mai ale Titi niciodata nu a tusit sau harait de la ei, ceea ce va dorim si voua.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Hello!

Vorba alexandrinei, abia am reusit sa citesc tot si incerc sa scriu si eu cateva randuri.
In primul rand sanatate maxima micutilor bolnaviori

soso, poate ca nu ai citit insa alexia a renuntat la lapte de mai bine de 3 luni, nu mai vrea si pace..isi face scraba si ii vine sa vomite. Am intrebat pediatra si mi-a spus sa o las in pace. In locul laptelui ii dau iaurt, bbranza, paste cu branza, cascaval etc…

noki, draga, am vizionat filmuletele si iti sugerez sa dai grilajul jos ca altfel poate sa se accidenteze. acrobatei si mamicii vesele. Cat ai dat pe pilota?

alexandrina, nu ti-au spus medicii la nicio ecografie ce sex are bb? Cum te simti acum pe ultima suta?

lavi, multumesc mult pentru raspunsul tau. Si in ale bucatariei esti priceputa?

meems…superba declaratie, fetele frumoase.

Tania, ati deschis pensiunea? Mai asa de frumos e che, cred ca la cresa a cucerit toate educatoarele. Felicitari pentru declaratie . Ce mai face anna?

delia, cum te simti, ati ajuns acasa? Sa ne povestesti cum a decurs intalnirea dintre fete.

bic, ma bucur ca te citesc mai des.

anda, eu iti ofer umarul meu si un
Am vazut de doua ori cum te chinui sa ii dai sa pape itiinteleg ingrijorarea,spui ca nu are nimic preferat…biscuiti, papanasi, pufuleti..nici macar postioare nu vrea? Citeam mai demult ca unii copii sufera de anorexie, ai vorbit cu pdiatrul lui nic despre lipsa poftei de mancare? Daca aceasta inapetenta se manifesta cu toata lumea indifferent ce are in farfurie sigur trebuie sa mergi la medic.Ma gandesc ca daca ar fi fost mai maricel ar fi fost bun si un sport asa la varsta lor numai inotul ar fi valabil.
Sanatate multa, in locul peritolului ii poti da zyrtec sau aerius, alexiei ii merge bine cu aerius si dat numai seara intr0o singura doza.Pentru mucii din gat solutia este serul fiziologic dat in jet cate 10 ml pe nara si apoi dat biberonul cu lapte sa suga.

ioana, eu i-am cumparat o tablita de scris( in auchan costa vreo 11 lei) este super incantata de ea si toata ziua mazgaleste.Cum se mai simte maria?

madaule, voi ce mai faceti? Miru si purcelus ce mai fac?

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Si acum sa va spun ceva despre starea mea de azi. Sunt pe calea sa fac un contract mare, dificil, legat de vechea mea profesie liberala, nu are nimic de-a face cu munca mea din acest moment. sunt plina de entuziasm dar am niste emotii mai mari decat cele de la licenta, care pe scara emotivitatii mele, au fost cele mai mari. Eu din fire sunt destul de stapana pe mine, nu ma agit de loc, dar azi asa simt ca imi fierbe stomacul si zici ca am baut 10 cafele. Sper sa termin azi ca nu mai rezist si zilele urmatoare in aceasta stare. Acum mi-am dat seama ca mi-am iesit de tot din mana in ceea ce priveste negociatul si consultanta pe probleme stric profesionale, numai zic sa imi asum o responsabilitate uriasa, cum trebuie sa o fac zilele astea. Si iata asa mi-am adus aminte de ce am plecat din privat si m-am tras la un loc caldut si as vrea sa imi imprumute si mie Miri groapa aia in care s-a bagat acum cateva zile.
Acestea fiind spuse ma duc sa fumez o tigara ca imi tremura si chilotii pe mine.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

ALEXANDRINA da, a fost ziua mea. faza frumoasa rau. ma suna ELA, duminica pe la 10:00 si ma intreaba daca pe 14 sau pe 17 este ziua mea.
eu am ramas un pic masca ptr ca NU STIAM ca-i ziua mea
si i zic ca daca sutnem in 14 este ziua mea.
si apoi mi-am dat seama ca mie nu-mi zisese nimeni la multi ani, nici macar cristi.
apoi ma suna soramea (pe la 10:30, abia se trezise si ea) si m-am plans ca nici barbatu meu nu m-a felicitat.

cristi era in metro si cand a venit acasa mi-a zis ca l-a sunat si Ela, si sotul ei si soramea sa-i spuna ca-i ziua mea si ca nu i-a picat deloc bine, dar ca nu si-a dat seama!!!!
el inca zise: pai suntem in octombrie???

cica traim viata la maxim...

hai ca io scriu cand am de facut "bagaje" ca plec la dr sa-mi faca controlul general si sa vada si copii.

Mergi la inceput

ANDA aceeasi problema avea si vlad cu mucii. si i-a mers cu SINUPRET.
KETOF-ul este bronhodilatator, nu lasa mucii sa se "aseze" (asa am inteles eu de la dr mea) si a mers bine su cu ala, dar cand avea NUMAI mucii din piept.
aia din nas-gat au fost anihilati cu SINUPRET si inca ceva de pus in nasuc.

editez cand se trezeste vlad sa ma uit.

azi ma duc la dr si atat vlad cat si alex sunt acum cu muci undeva intre nas si gat. nu prea mult, doar asa...de samanta. nu i-am dat lui vlad nimic ca vreau sa-l vada dr mai intai.
si lui alex inafara de apa de mare si aspirat(doar ca acum nu mai ies nici cu aspiratorul) nu i-am dat nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Mihaeluta iti tin pumnii stransi, poate daca eu ii strans, nu se mai strange si stomacul tau... Succes maxim cu noul contract!
Sa stii ca si dl Che calca pe urmele dlui Titi, adik si noi avem diagnostic de rinita alergica si ne chinuim cu picaturi de Zirtec. SIncer, nu vad vreo imbunatatire! Colargolul si Ketoful se pot da impreuna? La noi mucii sunt haraiti, adnc implantati si nu ies sa suflatul nasului decat putini, bineinteles dupa ce udam din plin cu Marimer!

Anda eu iti inteleg nervii, aceiasi stare o am si eu in weekend si dupa-amiezele, cand Che redevine cel de acasa si nu copilu-cuminte-care-papa-tot de la cresa! Asa ca fiecare masa e un chin, un recital de nu-nu-nu-uri si o sursa de nervi interminabili pt mine. Nu pot decat sa-ti urez rezistenta maxima, nici la noi nu merge faza cu lasa ca mananca la masa urmatoare. Daca l-as lasa, ar sta doar cu cele doua mese de lapte zile in sir!

Leea, si data trecuta imi crescuse tesut la fel, si atunci mn-a cauterizat, fara anestezie, de aia mi-e groaza acum. Maine e ziua de chin

Tania & Anna Sofia (20.09.2007) & "Che" Stefan (17.12.2005)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput