Colectia de toamna-iarna 2005 (160)
Raspunsuri - Pagina 9
tania-z spune:
Roxi multumesc de intrebari! . Pensiunea preconizam sa o deschidem in noiembrie, daca ne lasa si timpul sa facem finisajele exterioare si sa amenajam curtea.Anna e la fel de cuminte, creste frumos si doarme la greu, ma tot mir cat poate dormi! In schimb, suntem tot cu muci la greu 3/4 din familie, adik toti copiii si sotul!
Joy stau cu ochii pe ce scrii, sunt f interesata de ce-ti spune dr., pt ca aceiasi situatie e si la noi. Sanatate multa ambilor pitici!
Tania & Anna Sofia (20.09.2007) & "Che" Stefan (17.12.2005)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
Mihaelutat spune:
Tania Colargolul sunt picaturi de nas si Ketoful este antialergic, se da in cazul rinitelor alergice sau afectiuni dermatologie, in tratamentul astmului se asociaza cu bronhodilatatoare si/sau corticosteroizi, pe cale de consecinta se pot da impreuna fara probleme.
Contractul de care vorbesc nu este unul de munca, nu imi schimb deocamdata locul de munca, ci am fost rugata sa ajut la reprezentarea interselor unui investitor intr-o afacere mare, si imi tataie fundul ca e vorba de enorm de multi bani... eu fac chestia asta neoficial, ca o favoare, dar tot am o gramada de griji.
Mihaela
album dn Titi
tania-z spune:
quote:
Originally posted by Mihaelutat
Tania Colargolul sunt picaturi de nas si Ketoful este antialergic, se da in cazul rinitelor alergice sau afectiuni dermatologie, in tratamentul astmului se asociaza cu bronhodilatatoare si/sau corticosteroizi, pe cale de consecinta se pot da impreuna fara probleme.
Contractul de care vorbesc nu este unul de munca, nu imi schimb deocamdata locul de munca, ci am fost rugata sa ajut la reprezentarea interselor unui investitor intr-o afacere mare, si imi tataie fundul ca e vorba de enorm de multi bani... eu fac chestia asta neoficial, ca o favoare, dar tot am o gramada de griji.
Mihaela
album dn Titi
Aha. Noi luam Zyrtecul pe post de antialergic. Dar acum suntem si in plin proces de inlocuit mobila veche din camera lui, daka aia poate fi alergenul!
cu contractul...oficial sau nu, tot stres se cheama, ca in fata celui pe care il ajuti te stii responsabila, mai ales ca e vb de bani multi! Si eu am avut acelasi feeling cand am facut un fel de consultanta "pro-bono", bine pt cunostinte, dar tot trebuia sa fie totul "zeiss" - vorba neamtzului.
Tania & Anna Sofia (20.09.2007) & "Che" Stefan (17.12.2005)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
osteffy spune:
Fetelor va multumesc din suflet pentru raspunsuri .
Le dorim si noi tuturor bolnaviorilor insanatosire grabnica!
Am retinut si eu metodele voastre pentru mucisori ,dar deocamdata noi acum folosim ce ne-a dat ORL-ista .
Am folosit si eu ambroxol si i-a mers tare bine cu el ......sa va zic ca doctora nu il dadea deloc si eu tot citind pe forum despre el ,cand am fost la control i-am sugerat ca nu ar fi mai bine sa n-il dea pe acesta ea ne tot dadea "fluimucil" ..care se dizolva in apa si Rares nu il vroia deloc .
De la mucisori ,Rares imi vomita ...nu a fost data sa nu faca asa ,uneori din somn il lua ca se ineca cu ei ....nu stiu de cate ori nu am schimbat absolut tot in toiul noptii sau ziua .
In casa nu sunt mai mult de 21-22 grade ,de culcat de exemplu acum nu are decat body pe el si dresuletz ,l-am invelit cu o paturica,atat .De transpirat o face numai cand doarme ,ziua cand se joaca, nu transpira .Ma voi duce la doctor sa o intreb ,maine dimineata.
Revin mai tarziu ,am duc sa ma bag langa el ,ca m-am trezit de la 6 si sunt cheauana de somn....lipsa mareeeee de somn.
madau spune:
..remember us?
Multumim celor care au vazut ca absentam (ROXI + CATUTZA ), inca ne luptam cu mucii si tusea Mirunicii, m-a zapacit efectiv ptr ca ziua nu tuseste nici macar o data, si o apuca seara la culcare, si sunt nedormita de 3 nopti..imi vine sa ma dau cu capul de toti peretii. Ziua nu pot dormi ptr ca avem o groaza de treaba cu casa noua, acte, avize...mai am si treaba pe la birou..sunt intr-o stare atat de idioata, am senzatia ca iar s-a dus ziua si n-am facut NIMIC.
Am incercat sa citesc tot dar imi zboara randurile prin fata ochilor, sper sa ma iertati daca nu raspund la toata lumea
Anda nu te supara pe mine ca-ti zic...si crezi ca daca tu stresezi tu si te rogi si te dai cu fundul de pamant si-ti mananci nervii marunt-marunt Nic o sa manance? No way..ptr ca nu-i e foame..e clar ca putinul ala lui ii ajunge acum. Decat sa stai ca pe ghmpi, ia-o asa cum e..nici tu nu esti vreo grasa,asa ca are cu cine semana, sa fim serioase..atat timp cat are un tonus bun, e vesel, e sanatos, lasa-l in pace, ca va manca atunci cand ii va fi foame. Baiatul prietenei mele de care va povesteam ca nu papa, tot asa mofturos e ca si Nic are la 2.4 ani - 11 kg!!!! So relax. Eu am fost o slabatura toata viata, dar rau de tot..si nu mancam si asta a fost...uite ca n-am murit si m-am mai si ingrasat de atunci
Miha aia e jucaria
Noki iar modificati patutul? Auzi, la cat de habauka e fii-ta trebuia sa-i faci unul cu zabrele pana la tavan
Miruna nu sare dom'le din pat, nici macar nu a incercat. Striga la cine e prin casa sa vina s-o dea jos
Sanatate multa piticilor bolnaviori!!!!
Fug sa apuc sa si mananc pana se trezeste maimutza
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
maria_alexia spune:
quote:
Originally posted by anda77
am sunat pediatrul, am povestit de horcaituri, muci in gat, vomat si el a opinat asa: incercam ceva fara antibiotic oral, dk nu merge dam antibiotic. acum zice ca sa luam asa: RinonefT (asa am inteles prin tel) - picaturi nas care au putin antibiotic in ele. si un antihistaminic si un antiinflamator zice , deci peritol si nurofen de 2 ori pe zi. of, peritolul ala il dadeam doar seara si tot era pe 3 carari toata ziua,. daca il dau si dimineata il scot din circuit
Anda, am recitit acum mai cu atentie. Dr. v-a recomandat anume Peritol-ul dintre antihistaminice, sau te-ai gandit tu la el? In al doilea caz ai putea alege si Claritine. Eu i l-am dat lui Cristi anume sa-l mai adoarma si n-a avut nici pe departe efect...
Mada, ba v-am observat lipsa, mai ales ca aveam si interes . Vroiam sa te intreb si pe tine, ce a primit Mirunica pentru muculeti si tuse?
joy04 spune:
va vine sa credeti ca dorm amandoi baietii mei si io fac 13-14 pe langa ei ca trebuie sa plecam????????
Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)
anda77 spune:
maria, nu, pediatrul mi-a zis peritol, pare cam fan peritol, mereu zice de el si io mereu micsorez dozele
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
gabitaco spune:
Anda... io zic sa ii dai peritol, daca ti-a zis medicul. Eu i-as da, insa 5 ml seara, face si pofta de mancare si actioneaza si asupra mucoasei nazale, in caz de rinita alergica.
Asa vezi daca incepe si sa pape mai bine, nu mai e asa agitat. Eu i-am dat Mateei 10 zile, cate 5 ml seara, cand a avut rinoree si papa de rupea, iar noaptea dormea tare bine. Pt nasuc e tare bun PINOSOL- picaturi cu eucalipt, ulei de pin si de menta.Curati bine nasul cu apa de mare si ii pui pinosolcate 2 pic in fiecare nara si musai un mucolitic sa elimine secretiile... eu i-am dat SINUPRET si i-a mers tare bine, in 3-4 zile scapi vizibil de muci.In camera ii puneam lampa cu ulei de eucalipt.
Cu papa la noi a inceput sa pape bine dupa ce i-am dat in primavara SIROP B COMPLEX.Stiu ca e greu da n-ai ce face decat sa stai dupa el cu lingura toata ziua. nici Mateea nu e prea mancacioasa ... daca nu ii dau eu sa pape... nu cere.
Eu ii dau papa cam din 4 in 4 ore... vrea nu vrea... tre sa pape. Numai ca ea saraca sa scape de mine... inghite repede si fuge ca disperata cand ii zic gata, de frica sa nu ma razgandesc si sa o mai indop cu ceva...
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
xandra28 spune:
anda, am citit ce-ai scris si voiam si eu sa-ti zic ca nu cred ca mucii au legatura cu iesitul dintilor (cel putin de data asta, nu cred). eu am avut de mai multe ori probleme cu vlad cu mucii, intr-una din dati am ajuns si la antibiotic, o data chiar am fost cu el in spital sa-i aspire mucii din gat ca tusea rau si se ineca. per ansamblu, ce-au zis fetele a functionat si la noi (colargol, ketof, peritol). sanatate maxima.
tania, sa ne tii la curent cu pensiunea, poate-ti fac safteaua cu familionul meu intr-un week-end, ca de mult ne gandim sa mergem la sibiu.
si ca sa ma laud si eu pe-aici, unii copii fac declaratii spumoase, altii invata poezii, elefantelul meu, la cele 15 kile ale lui, cu ce-a putut el sa-si imbogateasca vocabularul, manca-l-ar mama? "mi-e pofta..." spus pe o voce groasa, baieteasca, hotarata...
mihaela, tin pumniicu contractul, sa-ti iasa!!!
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut