Colectia de toamna-iarna 2005 (160)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Episod din viatza mea - io ma uitam la Tanar si Nelinistit si la un moment dat Sarah dispare fara urma in camera ei si ...liniste. Cand imi amintesc de ea, intru in camera si o vad cumintica foc.... invelita pana la gat in patutul ei unde normal ca s-a urcat singura...

Apoi cica sa se laude si la mine cum a facut: www.dropshots.com/saralyna2005#date/2007-10-15/16:47:14" target="_blank">ALPINISM si www.dropshots.com/saralyna2005#date/2007-10-15/16:49:26" target="_blank">ALPINISM CU NANI....

Morala..trebuie musai sa modific grilajul de la patut..

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Anda..va trece..nu atat ingrasarea cat mai ales faza asta de nasolism maxim care este crestrea dintilor. Iti zic io, care-s patita rau de tot la toti dintii in afara de primii.
Iar tot ei sunt de vina si pentru inexistenta poftei de mancare. M rog, in plus fatza de inexistenta clasica.
Pupam puiul drag si mamica amarata!

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Stefan doarme langa mine, tv e aprins...io m-am uitat la clona...ca deh, imi place si mie ceva...doarme linistit, nu e agitat, a adormit repede, nu-i place gustul de la laptele nan....dar asta e!!!
Sa vedem daca mai face febra noaptea, ca ziua n-a facut.

pupam pe toti!

BLOGUL MEU

Veronica si
Stefan Peter- 07.11.2005(1 an si 11 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Noki, bestiale filmuletele!
Vad ca si Sarah, ca si Smaranda: "in batze mami".
Smaranda zice o varianta usor modificata - "la batze mama" - dar cu aceeasi glas tinguitor.

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

nu mai suport sa-mi spuneti ca o sa fie bine - papa nichita si nu as suporta nici sa-mi spuneti ca o sa fie mai rau. cred ca urmeaza sa fac o criza nervoasa ceva, nu mai stiu ce sa fac, imi vine sa plang cand il vad ca scade in greutate. sunt cu nervii prastie, va rog sa ma scuzati, de-aia sunt si neprietenoasa.
am citi putin din urma: bic, induiosator ca viseaza fluturi, sanatate hildegard, las ca se e spre bine si o sa pape in cuand faimoasele tale mancaruri delicioase, felicitari pt declaratia lui che catre mami tania.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

cum poate un copil de 2 ani, nu sa se ingrase, dar cum poate sa traiasca cu mai putin de 2 biberoane de lapte pe zi? atat? doar lapte?
ma duk sa ma culc ca simt ca innebunesc, deja vorbesc singiura in casa, macar sa nu vorbesc ca nebuna si pe-aici.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Anda pe principiul"ce nu stii n-are cum sa-ti faca rau" nu l-am cantarit pe al meu dupa ce a bolit+canini=infometare.
Cami eu nu rezist nic la prajituri care imi fac un rau evident dar la
Noki imi place camera Sarei, n-am mai vazut-o. la patut nu-i poti da grilajul jos si doar atat?
Eu mai sunt mirata dar al meu sot a belit ochii la filmuletele cu alpiniste...a fost socat. tot mai zicea ceva si iar isi amintea, mai ales ca si noi am avut patul de la primii pasi si nu concepe ca zuzul nostru sa-l poata escalada.

Mirela si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Cand am vazut cate pagini am de citit de la amiaza pana acum m-a batut gandul ca s-o fi intamplat ceva. Nu stiu cum faceti voi dar pentru mine e cam la limita posibilului sa va citesc, daramite sa mai si scriu...
Ca va-nghesuiati sa initiati subiectul, eu ma bucur ca am apucat sa scriu in el

Joy fuse ziua ta sau am dat-o-n bara?

Imi plac tare mult povestile de dragoste din familia Taniei si zulufii si pletele fetitelor de pe-aici.
Identica ipostaza lui Sarah cu cea atarnata de calorifer de acum un secol parca.

Apropos de sarit gardul, cu cateva luni am fugit in camera ca plangea Mihai ca ramasese suspendat peste patut si nu putea sa dea nici inapoi nici inainte, era cu picoarele in aer si cu mainile se sprijinea de masuta dinafara patutului. Cu toate ca ii ajungeau gratiile pana la nas si acum sunt bucuroasa ca nu ne mai folosim de el.

Imbracamintea de zi, cum am vazut la multe dintre voi: bluzita subtire (cu maneci scurte sau lungi) + bluza mai grosuta, pantaloni de trening grosuti, sosete si botosei.
Nani cu bluza subtire + sac grosut, sau viceversa. Invelit cu o paturica. Pe cand dormea in patutul cu gratii se intampla sa-i mai ajunga paturica peste cap, dar daca devenea insuportabil se trezea si plangea, deci nu se sufoca asa usor,au si ei niste reflexe. Paturici de diverse grosimi in functie de inspiratie. N-as lua pilota cu puf pentru ca eu n-o suport de cald ce tine.
Asta in conditiile in care temperatura in casa se situeaza cam intre 19 si vreo 23 cred ca.
Va invidiez pentru ca majoritatea mai folositi body-uri. Noi inca tinem cu dintii de dezvatarea de scutec si nu mai putem folosi.

Anda, imi place principiul lui Miri, ca mai bine sa nu-l mai cantaresti atata...
Nu cred ca te consoleaza, dar eu nu stiu cum m-as fi descurcat in locul tau. Eu am si bunica si mai nou si tata la copil ceva mai dedicat si uneori tot simt ca nu fac fata. In speta la culcat copilul de-amiaza. Si sunt convinsa ca stresul meu legat de somnul lui il influenteaza si pe el si intram intr-un cerc vicios.
Pe undeva cred ca si voi aveti un cerc dintr-asta in ceea ce priveste alimentarea lui Nichita. Eu sa stau o ora sa-i dau de mancare lui Mihai cred ca ar fi ultimul prag de chin. Pentru amandoi. Cand nu mai vrea poti sa aduci si circul ca n-ai sa reusesti sa-l pacalesti sa mai inghita nici o farama.

Cea mai noua grija a mea... desene animate. Eu incerc sa-i explic ce se mai intampla, dar in majoritatea cazurilor nu stiu exact ce se petrece in mintea lui de incepe sa planga, "mami, mami" (nu stiu sigur daca sa-l consoleze maica-sa sau o fi ceva cu mama eroului principal din poveste) sau cand se termina e jale ca au plecat toti. Nu zic, ar avea cui sa semene ca maica-sa e o sensibiloasa dar tare mi-ar place sa-mi ziceti ca ca asa e la unii la inceput

Bic, multumesc de grija, cred ca mi-am facut norma pe o luna...
A, sarcina e ok, culmea ca nici acum nu stiu ce-o sa am, desi as fi fost dispua de data asta. Dpn pe la jumatatea lunii viitoare.
Huhureaza multe nopti dar in general foarte bine si bucuroasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helep spune:

Salutam colectia.
Eu sunt in aceiasi stare de depresie si Maia si mai dezorientata de ceea ce se intampla in viata ei. Se pare ca a inceput sa le accepte pe cele doua noi venite, dar eu sub nici o forma nu pot disparea din cadru nici macar cand e tati acasa. In seara asta am avut programare la pedichiura+epilat si am fost nevoita sa plec in toiul actiunii de deratizare pt ca a sunat Bogdan care disperat si cumplit de frustrat, nu stia cum sa-i potoleasca criza de urlete pt ca eu nu-s acasa . Pupam fetele care s-au gandit la noi.
Miercuri dimineata plecam in vacanta si probabil n-am sa mai am maine timp sa intru pe DC, dar va urez acum sa aveti o saptamana cu cat mai putine peripetii, fara febra si antibiotice, cu copii cuminti si mancaciosi.

Hele mamica de Maia (3 Noiembrie 2005)

Poze MAIA 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osteffy spune:

Anda,vino in club la mine ca nici al meu nu mananca.....plange ,e agitat foarte rau atat noaptea cat si ziua ,sunt disperata si eu ,caci de 4 saptamani o tinem asa .....eu am clacat miercurea trecuta cand am plans non-stop.
Va dorim multa sanatate !
Vad ca eu nu prea sunt bagata in seama ,aici e deja o gashca ,incerc sa tin si eu pasul cu voi ,sper sa nu va suparati pe mine ca m-am bagat in discutiile voastre.
O zi buna va doresc la toate!

stefi si rares-andrei(08.12.2005)Rares

Mergi la inceput