Colectia de toamna-iarna 2005 (160)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Daa, am fost la dr. Care a apreciat ca avem o stare de viroza pe trecute, ne mai tine 2-3 zile. Bine-ar fi! Altfel, Cristi are gatul ultra-incarcat, trage cate o tuse de ne speriem si noi si el
Pentru tuse ne-a dat E... (am uitat cum se cheama, fug sa ma uit in frigider si corectez), dar e oribil la gust!

Intrebarea e: stiti cumva un sirop pentru tuse productiva mai placut la gust sau macar de administrat cu picatura, nu cu lingura?

Am fost si eu azi la control la gine, bebita a crescut bine, eu sunt ok, peste vreo 5 sapt. facem 3D si atunci sigur aflam si ce e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Miri, :-) inseamna ca donsoara Smaranda se pregateste de salturi.

Tania, ce frumooooo si la tine!!!

Lavi si mai ales Hilde, scuze, eu citisem pe diagonala si nu vazusem ca Stefan avusese diaree.

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

am deschis subiect la parintii intreaba referitor la jucariile pt doi ani. Sper sa ne mai ajute lumea cu idei.

Noki, pana la urma i-ai luat ceva sau nu din Cora?
Tania, super, super Che!!!
Joy, lasa-l pe Alex din brate, mai, mama, mai!!!!!!!!!!!
Ela de ce nu ne mai scrie, ne e dor de ea!
Bic, super fain vis...

Restul fetelor de peste ocean, ce faceti?

Maria(29.11.2005) si Ioana 36+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Septembrie07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Ioana tocmai il citisem.
Hilde al meu cand era deranjat in gat ii dadeam sa manance mancarea mai subtire decat piureul, bine blederuita. ma bag si eu, a racit o dat a si am devenit experta.
Maria mai spusei. baga ceaiul ala de nuci cu ceapa ca nu e rau la gust. dc mai pui si o lgt de miere curge pe gat garantat.

Mirela si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

maria
Pentru tuse incearca si:
-ceai de cimbrisor
-celebrul ceai de ceapa - dar eu nu-l suportam la gust cand eram mica
-sare pe piept (daca il convingi sa stea) (sare mare bagata intr-un saculet/ciorap de bbc si incalzita pe soba (in cuptor); leac babesc aplicat de mama pe noi si recomandat si de dr P)
-Pulmex pe piept
-medicament - Ambroxol = Bromhexin=Mucosolvan ar fi pt tuse productiva dar mai bine nu, ca totusi e medicament, si daca dr nu l-a recomandat...
Vezi ca au tendinta sa tuseasca mai mult noaptea si dimineata, sa nu te sperii. Dureaza pana se curata caile respiratorii.

Sarea pe piept actioneaza prin 2 mecanisme: 1. caldura pe piept; 2. aerosolii de sare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osteffy spune:

Salutare!
Vad ca sunt multi copilasi bolanviori pe aici ,multa sanatate ve dorim la toti !
Noi activam doar in clubul muciosilor ,ca doar atat mai avem.
Am ramas uimita cand am vazut cum ii imbracati voi atat ziua prin casa ,dar mai ales noaptea ,la noi este in felul urmator:
prin casa: body+bluzita(uneori in locul bluzitei daca body e mai gros ii pun doar vesta impletita)+dres+pantaloni trening+botosei
noaptea :body+pantaloni pijama (fara ciorapi).....sau pijamalutza (fara altceva pe dedesupt).
De invelit..... noi ne invelim cu pilota ,caci deh, inca doarme cu mine si am eu grija sa fie invelit toata noaptea ,ca domisorul in cauza nu prea suporta sa stea invelit mai ales ca se foieste in tot patul.
Si Rares e agitat, balutze la greu ,din cauza ca ne da al 2 lea rand de maselutze ,ne-au spart deja 3 mai avem pe a 4a si scapam

Intrebare catre voi .......care defapt e nelinistea mea la ora actuala.........Rares transpira foarte mult ,il schim si peste zi cand doarme si noaptea ,caci este ud tot pe bluzita sau body .....voi patiti asa ceva cu ei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

maria_alexia, Eurespal se cheama? Ca ala e groaznic de rau la gust.
osteffy, transpiratia execesiva poate fi semn de rahitism. Asa a fost el dintotdeauna?

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osteffy spune:

negaracristina,a mai transpirat ,dar cand era cald afara si pana acum nu ne-am dat seama ,dar ce e ciudat ca odata transpira,alta data nu transpira si uite asa .
Alte semen ale rahitismului care ar mai fi ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Bic, tare frumos tre' sa fi visat Smaranda! Vreau si eu !

Miri, bine ai revenit ! Super tare David cu masinuta lui ...

Hilde, bafta in continuare! Doamne ajuta sa scapati de belea!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

ce a mancat nichita azi: 150 lapte dimineata si 270 lapte seara. in timpul zilei a primit doar o felie de paine (atat s-a putut sa primeasca!) de la care a aruncat miezul si s-a frecat circa 3 minute cu cojita pe gingie, in guritza.
ce a facut nichita azi: kk de 5 ori, a fost aspirat cu batista de 3 ori si cu pompita de 2 ori, a fost tinut in brate circa 1/2 din timpul in care a stat treaz deoarece a plans mai toata ziua.
ce a facut mama lui nichita azi: l-a cantarit pe nichita care are 12,200, fata de 12,400 acum vreo 3 saptamani, cand a inceput gradinita. deci nu mai fac fatza nici in week-enduri cand incerc sa completez ce slabeste de luni pana vineri. in primul we m reusit sa acopar toata pierderea de greutate, acum vad ca per ansamblu ne ducem in jos.
cred ca in loc de masea su ce naibii ar trebui sa iasa, o sa-i creasca lui nichita un colt de elefant in gura, alta explicatie pentru ziua de azi nu gasesc. de exemplu am stat in seara asta 30 de minute lungiti pe covorul din camera lui, imbratisati. daca incercam sa ma mut sau sa-l misc pe el, plangea sfasietor. nici tatie, febletea lui , n-a reusit nimik. nici trenuletul, nici painica, nici vacutza, nici televizorul, nimik, am facut si pipi (eu) cu nichita agatat de gatul meu!
daca cineva intentioneaza sa-mi spuna sa stau linistita ca e trecator si nichita se va ingrasa, il rog sa sara peste aceasta postare mai bine. am vrut doar sa ma descarc.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput