Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (41)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

karra,selene si doina si eu vreau in parcul lidia...dar mai putin si ne dam cu sania impreuna.

roxanici ce pot sa-ti spun despre diversificarea de aici e ca ei merg mai incet cu toate.Dar in 23 luna asta am consultatie si abia astept si eu sa vad ce imi mai spune ca pot sa-i dau.Eu branzica nu i-am dat inca,cereale baga la greu ca-i plac,dar doar o data pe zi,in rest supa, pireul de legume,si pireul de fructe sau mar cu biscuiti si laptic.Ai vostrii sunt mai mari dar eu cum am nascut printre ultimele....venim din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

neata fetele! am facut cafeaua!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina.todor spune:

Nrata! Mutam de cafea, azi am ratat startu cu cafeaua ca ne-am trezit la 5.30 si am facut circ pana la opt, acu vad ca ne-am potolit.
Sherbi bine ai revenit! Cu intarcatu nu stiu ce sa iti spun ca eu am pierdut la propriu laptele acu 2 luni sau mai bine da pot sa imi dau cu parerea, da-i seara lapte praf si peste zi tzitzi, ca dupa ce introduci laptele praf scade laptele tau si incet incet va disparea si asa ti se rezolva si problema de constiinta si nu va fi nevoie sa faci tot felu de chesti ca sa nu ai probleme cu sanii.
lauramar esti si tu din Timisoara? Te asteptam cu drag cand vii in tara!
selene, karra va sun pe la 10.00 e ok?

la toata lumea de la Doina & BB Radu (23 Martie 2007)
Poze Radu
Filmulete Radu

Varsta lui Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

doina imi pare rau pt nervii tai, dar intr-un fel ma simt mai bine cand aud ca nu doar matei face "crize" de-asta. eu acum, cand aud de la mama ca plange tot zic ca o fi ca ii e dor de mine si am procese de constiinta si imi vine sa ma urc in masina si sa ma duc la el ... sau sa ma dau cu capu' de pereti.

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina.todor spune:

ianaradu sa nu iti para rau ca e ok sa te bucuri cand vezi ca mai sunt si altii ca al tau, si eu ma bucur ca Radu nu e singurul "crizat" de pe forum.

intrebare si copii vostrii va "chinuie" daca ii puneti langa voi in pat? Adica va trag de nas, ochi si ce mai prind ? Sau numa al meu e mai sadic?

Poze Radu
Filmulete Radu

Varsta lui Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

quote:
Originally posted by doina.todor

ianaradu sa nu iti para rau ca e ok sa te bucuri cand vezi ca mai sunt si altii ca al tau, si eu ma bucur ca Radu nu e singurul "crizat" de pe forum.

intrebare si copii vostrii va "chinuie" daca ii puneti langa voi in pat? Adica va trag de nas, ochi si ce mai prind ? Sau numa al meu e mai sadic?

Poze Radu
Filmulete Radu

Varsta lui Radu

nu-i numa Raducu cu obiceiuri din astea, stai linistita..Stefi ma prinde de par, ala mai subtire de la ceafa, ca sa doara mai tare plus degete in ochi, nas, gura, ce vede ea mai interesant

Mihaela siStefania (19 martie 2007)

Poze
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Am baut o cafeaaaaaaaa maaaaaaare si tot degeaba ... sunt chiauna... asa ca nu raspund pt. actiunile mele...
Andreiu a fost chinuit azi-noapte de un dinte (cred) ... si a mirait, carait... pana mi-a dat prin cap sa-i dau niste panadol. Nu m-am invatat minte si n-aveam dentinox sau calgel in casa...
Iar dintii ceilalti au iesit pe sets pt. ca erau "drogati" cu medicamentele pt. raceala... Asa ca de-acu neasteapta chiraiala... Dupa ce i-am dat panadol s-a calmat in 20 de minute si l-a luat somnu... Mai grav... l-a sculat si pe Mihai (care spuneam aseara ca n-a prestat decat 100 ml de lapte, probabil s-a trezit ca-i era foame... altfel dorm de bubuie, chiar daca celalalt urla... cand n-au motive, nu el pasa de ce-i in jur... dorm)
Aseara m-am culcat la 2 (ca m-am defectat si stau pe AXN sa vad toate serialele care incep pe la 12-1 noaptea ), cand m-am culcat Andreiu a vomat in somn... se tot foia... in deranja ceva... asa ca la 2 schimbam patul copilului... si pana pe la 5 ba se culca, ba se maraia... La 5 l-am calmat cu panadol... la 7 a venit Elena sa-mi dea trezirea

Acu trebe sa prestez mancarea piticilor pt. la pranz, sa fac curat (ieri mi-a fost lene... asa-mi trebe)... si iesit afara cu teroristii... sa le mai inghete putin nasul...

doina.todor si ai mei ma chinuie... si se chinuie intre ei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

neata stup!

eu am mai pus de o dulceata de gutui la foc ...ca acusi vine postul si iar maraie al meu sot ca vrea ceva bun

Ieri a fost vreme buna si am stat mai mult pe afara, azi se preconizeaza la fel, dar sper totusi sa fac curat in casa ...caci e dezastru °!!!!

AM inceput si noi sa mancam morcov de 2 zile. Se pare ca ii place, duminica cred ca ii dam bostan copt si pe urma cartof.

In rest eu i-au notite din ce spuneti voi ca se da si in ce canitati ... ca vrem sa crestem si noi mari si frumosi!
In fundulet inca nu sta, ii place sa il tinem de subtuori si lui ii mai tremura genuncheii ...

Vazut de dimineata poze cu bondarei si albinute ... ce mari si fumosi sunt toti !!!!!!!!!!!

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Asaaaaa... azi au in meniu piure de cartofi si carne de pui. Sper sa manance...
Cred ca sapt. viitoare fac niste ardei/dovlecei umpluti cu carne de vita sau pui... ca doar nu-i nimic diferit de ce mananca pana acu... ardei/dovlecei, carne pui/vita, niste morcov si orez... fara rosii (inca nu ne-a dat voie)
Incep sa le separ legumele si sa le fac chestii diferite.
Ieri au mancat f. bine sufleu de dovlecei.
Si ma mai gandesc ce mai le pot face cu ce avem voie acu.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Salutareee.
Elyanne am pus si noi la fiert dovlecel sa facem sufleu ca ne-ai facit o pofta ieri, eu ma gandeam nu merge facut si pt astia mari si grasi cu branza putin sarata??.
In piureul de cartof sa stii ca eu am pus la fiert si un morcov si iese asa de bunnn , iam -iam.

Varsta Catalinei Teodora

Mergi la inceput