Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (41)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

quote:
Originally posted by elyanne

Am baut o cafeaaaaaaaa maaaaaaare si tot degeaba ... sunt chiauna... asa ca nu raspund pt. actiunile mele...
Andreiu a fost chinuit azi-noapte de un dinte (cred) ... si a mirait, carait... pana mi-a dat prin cap sa-i dau niste panadol. Nu m-am invatat minte si n-aveam dentinox sau calgel in casa...
Iar dintii ceilalti au iesit pe sets pt. ca erau "drogati" cu medicamentele pt. raceala... Asa ca de-acu neasteapta chiraiala... Dupa ce i-am dat panadol s-a calmat in 20 de minute si l-a luat somnu... Mai grav... l-a sculat si pe Mihai (care spuneam aseara ca n-a prestat decat 100 ml de lapte, probabil s-a trezit ca-i era foame... altfel dorm de bubuie, chiar daca celalalt urla... cand n-au motive, nu el pasa de ce-i in jur... dorm)
Aseara m-am culcat la 2 (ca m-am defectat si stau pe AXN sa vad toate serialele care incep pe la 12-1 noaptea ), cand m-am culcat Andreiu a vomat in somn... se tot foia... in deranja ceva... asa ca la 2 schimbam patul copilului... si pana pe la 5 ba se culca, ba se maraia... La 5 l-am calmat cu panadol... la 7 a venit Elena sa-mi dea trezirea

Acu trebe sa prestez mancarea piticilor pt. la pranz, sa fac curat (ieri mi-a fost lene... asa-mi trebe)... si iesit afara cu teroristii... sa le mai inghete putin nasul...

doina.todor si ai mei ma chinuie... si se chinuie intre ei...

Pai cum asa, cu hormoni cu tot tu stai pe AXN? sau asa se zice mai nou
eu voiam sa-ti zic sa trimiti si la mine niste hormonei d'aia ca e cam slaba activitatea de la o vreme

Mihaela siStefania (19 martie 2007)

Poze
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene spune:

si pt mine va rog....

CRINA, multumim frumos ! Legat de lasatul copiilor sa doarma singuri - daca o lasi singura peste noapte, 'te simte'? Eu as zice ca daca vrei sa o dezveti, sa faci lucrul asta cat mai repede, cat e inca micuta, ca dupa aia o sa fie tot mai greu.

RILOASA, care din pozele din album sunt pt tablou - ultimele? Mie imi place asta

DIANA-JORS - stiam filmuletul cu bb-le asta. Super-haios! Dar sa il vedeti pe sotul meu cum tot face 'BING' catre alexandra si ea nimic.... se pare ca e amuzant numai pt unii bb-lusi

Anca, de MARIA ALEXANDRA - 28 februarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia3 spune:

buna dimineata sau...pentru noi ca si pt majoritatea din voi este deja pranzul....ca si noi am facut planton azi noapte...nas infundat..si eu nu sunt obisnuita ca am avut copil cuminte...ca fiecare din noi...
deci ...elianne azi sufle de dovlecel ca...ne-ai inspirat si multumim pentru asta...
mai fetelor chestia cu hormonii...credeam ca doar la mine sunt in concediu...da' vad ca ... intrebare:daca sti pe AXN creste pofta?
magdutah..salvarea mea...am cumparat gutui da' nu stiu sa fac dulceata si asa ceva doresc...cum se face , te rog. trebuie sa fie coapte bine, adica ale mele nu sunt chiar asa de galbene, trebuie sa le mai las sa se ingalbeneasca?

doina.tudor...eu cred ca imi deschid cab de masaj,,,presopunctura ceva...nu ramane cm din piele ne tabacit de Bryan...mai grav este cand incepe la tabacit de Alexia ca o darama si nu mai scapa din mana lui decat cu ajutor...urca si coboara , se invarte si se intoarce..si daca ar fi cu un scop...dar doar asa ca vrea el///

roxana nu ma supar ... si imi doresc ca si alionusha sa nu se supere pe mine...va iubesc si respect obiceiurile alimentare ale amandurora...si chiar , repet..imi foloseste tot ce spuneti voi, chiar daca nu tot aplic.

si noi am cazut din pat , cand eram supravegheati de tati...ca eu nu il las nici 2 sec singur....excaladeaza si exploreaza tot, asa ca prefer sa il pun jos sau in tarc...tati l-a lasat si s-a dus sa ii caute bluzita sa-l imbrace..ce-o fi gandit ca are bebelus...asa ca avem forma caciulitei imprimata pe piele ...sa nu uitam repede ce s-a intamplat
spor la treaba...mancare am ...fac pasta de ardei pt la iarna...vremuri grele...
frig in casa...administratora a facut cerere sa nu ne dea caldura pana la 1 nov.. ca de ea are centrala...dar noi avem repartitoare si daca nu vrem sa platim mult le putem inchide...da' ce sa plateasca ea caldura comuna de pe holuri...traim in ro
pa

http://community.webshots.com/user/alexiabryan
http://www.totsites.com/tot/alexiasibryan
http://www.totsites.com/tot/bryancontinuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

NEata stup

Profit si eu ca doarme matza.....sunt suparata ieri reusisem sa citesc ott si sa raspund la toata lumea dar al meu sot care era cu a mica ...hai sa stai cu ea ca cu mine nu sta si nu vezi ca o distrage calculatorul....m-am enervat asa rausi am inchis tot nici macar nu m-am gandit sa trimit mesajul si dupa aia inchid....el daca sta mai mult de 45 de minute se plicitseste...ce sa-i faci barbatii

Din cate imi aduc aminte..pupam Rares mancacios, vreau si eu sa manace asa, pupam dintisoriii Mayei de Arisa si felicitari pentru nepotel, Crina vezi ce inseamna rugaciunile unui copil, nepoata ta este o dulcica din cate povesteai, nu mai stiuuuuu

Karra super misto retele

Selene nu stiu daca te incalzeste cu ceva dar si la noi e aceeasi situatie...de doua sapt am ramas la 6.800 si mananca in doru lelii...lasa ma ca trebuie sa fie si copii mai slabi ce toti terbuie sa fie ca la carte

ELyanne sau Aliona cum faceti voi branzica cu iaurt...ca as incerca si eu ca daca o fac cu calciu se constipa si cu lamaie nu ii place, multumesc

Vallllll de faceti a mers cu musetelul , cumm sunteti nu mai intri....?

Ela ati terminat cu mobila? asteptam pozici

si cam atat ca ma duc sa intind rufele pana nu se trezest emandra

A uitasem vaccin nu ...dr mea a zis ca vacc antigripal este facut dupa tulpina virusului de anul trecut si in 50 la suta din cazuri are efect de protectie oricum ei sunt prea mici pentru vaccin....noua ne-a dat oscilococcinum 1 tubulet pe luna si inca doua chestii pentru imuninate cate trei granulite pe zi, nu stiu cum se numesc ca nu am reteta in fata , daca intereseaza pe cineva caut

Calciu pana cand le dam mai fetelor ca noi alea 10 zile cand il luam mancam mai nimic dupa ce ca si de obicei se intampla la fel

Merci pentru rasp legat de Zemyflour

Sunt cu ochii pe voi

Avem poze aici

Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia3 spune:

stiam eu ca am uitat ceva...
la giulesti am nascut duminica la pranz si marti dimineata mi-a dat drumul...oricum mi s-a parut ca m-a gonit ca abea luni pm am reusit sa ma ridic din pat si dimineata urmatoare ei m-au trimes acasa...fara sa fi avut scaun, cu fire la fund...cert este ca am ajuns acasa si dupa cateva zile m-am intors ca mi se desfacuse cusatura...la Elias am nascut luni dim si joi mi-a dat drumul...m-am refacut si mai bine si mai repede...am plecat mult mai increzatoare acasa...asa ca abea saptamana trecut am facut si eu controlul de "6 saptamani" ...cam asta ar fi tot

http://community.webshots.com/user/alexiabryan
http://www.totsites.com/tot/alexiasibryan
http://www.totsites.com/tot/bryancontinuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

doina noi acuma ne-am trezit.......
mie mi se pare ca bate ceva vant afara.....da nu am scos inca nasu sa vad cum e....

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 8

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina.todor spune:

Karra pot sa te sun?

la toata lumea de la Doina & BB Radu (23 Martie 2007)
Poze Radu
Filmulete Radu

Varsta lui Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Doian de chinuit si la noi e la fel este chiar sadica cateodata...ma apuca de parul de la ceafa sau de la perciuni parca ar stii ca doare mai rau acolo...si trage nu se joaca, baga mainile in ochii, urechile nu mai vb ca o sa le desprinda si nasul dupa ce ca il am borcanat insista ea sa il faca si mai si

Apropo de ochelari noi suntem la a doua pereche ca a avut grija mandra mica de ei , a tras pana i-a largit de nu mai stau pe nas, sa nu mai vorbim ca avea un obicei la un moment dat sa manance si ochelarii mei cu ea...inchipuiti-va

Pupam Deliuta de Paxela si mama ei tare pricewputa....frumoase toale

Mai fetelor noi nu avem nici un dintisor, si nu se preconizeaza prea curand mai e cineva asa????Uitasem de aslalteieri seara o tine intruna cu ba-ba-ba-ba sau pa-pa-pa....la ea inseamna totul si mama si tata si somn si mancare.....atata stie ea dar mai pregateste ceva...si a zis mama fara sunet decat a mimat cuvantul il astept cu nerabdare si cu lacrimi in ochi

Avem poze aici

Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Neatza,

si io is cu ochii impaienjeniti. Voi ziceti ca dintii ar putea fi?
raresu cam la juma de ora incepea sa se foiasca si sa o dea in plans daca nu eram langa el Asa ca am "dormit" cu el as'noapte ca sa nu fac zeci de ture pana la el in camera si inapoi.

Inca una din "refelxiile" mele:
Dupa ce termini cu intrebarea "de ce nu mai alaptezi?" dand=o din colt in colt ca nu mai era, ca s-a terminat inopinat.... tb sa te pregatesti psihic ptr intrebarea "si, cat stai acasa, 2 ani?" ptr ca se pare ca asta e urm atoarea in repertoriul tuturor dupa ce s-au lamurit ca gata, nu mai alaptezi.

O zi buna va doresc.

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput
Mergi la inceput