Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (41)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

quote:
Originally posted by roxanici

io zic ca e de la bere nu de la hormoni

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

neeeee... s-a intamplat fara bere la bord... nu's mereu ametita
Si reciproca e valabila... cand beam bere si alaptam nema chef... asa ca nu-i berea de vina...

In alta ordine de idei...
Sunt la 2 pasi de Auchen... fac 5 minute pe jos, cu Elena de mana... si-i urasc.... n-au ei Avent, n-au Tnuva, n-au unt la cutie... sa fie usor de intins... si lista e luuuuuuunga... pampersi Huggies cu elastic la spate... etc. etc. etc. ... si cand ajung acasa mai vad una ca sa-i urasc si mai mult... ia uitati www.supereva.ro/vedetesupereva/upload/Poze%20haioase%20Romania/larand.jpg" target="_blank">aici
Si chinuie-te Eliano si convinge sotu sa mearga in Cora, cand Auchenu e la doi pasi... Ce stie el ce-i aia cremicios in loc de cremoso sau mili supercremos, cand el nu serveste iaurt... sau ca trebe sa luam biberoane Avent si nu nuk (sa zicem)... L-am convins pana la urma, am fost in Cora, luat tzutzuraoie de la Avent... nu servesc teroristii... noroc cu tetinele reglabile... ca-i "injuram" putin pt. investitia la dublu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia3 spune:

vazut poze cu Alexandra cea pufoasa de Selene si Maria de anamana 123 si buni...pupam fetele cucuietele , ca mandre mai sunteti

http://community.webshots.com/user/alexiabryan
http://www.totsites.com/tot/alexiasibryan
http://www.totsites.com/tot/bryancontinuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia3 spune:

elianne...lupul isi schimba parul dar naravul ba...ce daca au trecut atatia ani de la revolutie,ce daca ne batem cu pumnul in piept ca am intrat in europa...si iar la fobia mea...imi este teama de educatia pe care o vor primi copiii mei...daca ar fi dupa mine si s-ar putea as opta pt homeschool...subiectul educatie la copii imi ocupa mult timp din zi si noapte...off...

http://community.webshots.com/user/alexiabryan
http://www.totsites.com/tot/alexiasibryan
http://www.totsites.com/tot/bryancontinuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Alexia sper ca nu te-ai suparat pe mine ca te-am "luat la bani marunti". Pur si simplu vroiam informatiile alea ca sa ma ghidez oarecum in ce ii mai servesc lu raresu. Mai stiam si io unele....Mi-e lene sa caut care si cum contin si cat si daca tot te aveam la indemana....am intrebat.

Eliana, o fi toxic si sa nu moara romanii pe capete

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Anamana123, vazut gagica, m-am indragostit iar de ea.Maine i-o arat si lui Lucas, ca ma tot intreba ce mai face. Dulce-i, Doamne, mancu-i curutzul ei.
Elianne, pai ai verde, pastile ai inceput, ai terminat cu alaptatul, esti mai sexy, asa ca da-i bice.
Roxanici, al meu mi-a zis sa m-ai astept pana la controlul de 7 luni jumate, opt luni cu branza.Daca bea lapte destul nu are rost sa te grabesti.Astia zic ca 700ml de lapte minim, lapte. Uita-te aici www.bledina.com
Lucas a cazut din pat.Noroc ca e jos tare patul nostru.am lipsit fix 20 de secunde si cand am ajuns era jos, m-a durut sufletul si-mi venea sa-mi trag pumni in cap.Nu-l mai las asa o secunda.
Sherbi, nu stiu daca e o solutie laptele praf sa nu se mai trezeasca noaptea.Io ii dau cereale seara si tot se mai trezeste, asa ca n-am scapat de el.Esti sigura ca se trezeste de foame sau numai asa , sa se adoarma cu tzitzi.Al meu de asta se trezeste, pun pariu.Ii fuge somnul si si-l gaseste in tzitzi.Da-i suzeta, vezi poate adoarme cu ea.Al meu o ia da' ii sare de tot ca incepe sa se joace cu ea. Incearca si tu ca-i pacat sa ai lapte si sa nu-i mai dai. Daca te hotarasti sa maibalaptezi, continua, daca crezi ca mai rezisti doua trei saptamani si dupa aia iar iti vine sa-lintarci, io zic ca mai bine te opresti aici.Orice decizie ai lua, sa nu-ti para rau.

Ama si Lucas 12 Martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Roxanici, vazut Rares la masa.Cam asa mananca si al meu, io ma gandeam ca nu mai are pofta de mancare de se uita la toate in jur, roade hamurile, baga mana in oala, ia linguritza, numa sa nu mananace.Tre sa-i iau si eu o bavetica din aia,da' pana acum n-a fost nevoie, manca si fara bavetica si era curat.Acu' s-a smecherit, se face din cap pana in picioare numa' mancare.
Pup fetele, somn usor ca pic

Ama si Lucas 12 Martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Sexy pe naiba... da' pe-ntuneric nu se vede (ca doar dupa ce dorm toti cupiii ne putem defasura)... si ma simt si io bine in pielea mea...

Roxana la asta nu m-am gandit... s-or fi gandit sa nu facem alergie...

Apropo de sculat noaptea si cat mananca... Mihai a prestat maxim (cu indulgenta) 100 ml de lapte si fac pariu ca doarme pana maine la 9, cel putin... cu toti dintii care stau sa iasa... asa ca sculatu' noaptea depinde de "n" variabile... ai mei sunt puturosi si cu asta basta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Arissa, sa-ti traiasca nepo#355;elul! Ce frumos surori cu copilasi apropiati ca varste!

Am citit povesti despre copii tare doriti. Emotionant.!

Revin!
Pupicei!

pentru tot !

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Alexia3 sper ca nu sa mi-o iau pe cocoasa,dar vreau sa te intreb ceva. Am citit la subiectul despre Elias ca nu ti-a placut la prima nastere ca ai stat putin in spital, iar la a doua ti-a placut ca ai stat mai mult. De ce a fost asa?
Sunt doar curioasa, nu alceva...

Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

Bine v-am regasit!
Nu am citit decat foarte putin,nu stiu cand recuperez,dar am vazut ca am fost apelata de Martutza,Stefaniya,Kitty,o mie de pupici pentru voi si puiutii vostri!
Va multumesc ca va ganditi la mine .

Foarte pe scurt:David are trei dintisori,a crescut mult,se schimba in fiecare zi,acum merge de-a busilea si trebuie sa fim mai atenti,se misca foarte mult si nu-l putem lasa nici un minut singur...

Eu am decis sa intru mai rar,nu mai am timp si,oricum nu scriam lucruri interesante pentru multe dintre voi...

Eu cand intru ma plang cam mult,nu reusesc sa va insuflu optimism,asta e starea mea acum,asa ca pana imi revin,MA RETRAG...

Va doresc mult bine voua si bebelusilor vostri,sa fiti sanatosi cu totii,sper sa reusesc sa trec peste perioada asta mai aglomerata si sa revin cu forte noi.

Mergi la inceput