Albinutze si bondari de martie-aprilie '07 (40)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Salutareeee!!!

Sa avem o saptamana cat mai usoara si fara bebei fornaiti sau maraiti de la dinti sau alte problemute.

Roxanici superrrr, si noi papam cu viteza luminii iaurtul cu biscuiti restul de mancare in pas de melc si ma oftic ca nu are cine sa ne filmeze ca nu se nimereste niciodata nimeni la masa de 5.30 sa ne urmareasca.

Despre noi sa va spun ce am facut ieri, ei bine am plecat la bunici cu mancarica dupa noi si alte cele.
Ne asezam la masa si cand colo luasem in loc de borcanelul cu legume pasate un borcanel de piureut de fructe pe care abia il cumparasem sa vad daca ii plac mandrei. Socrosenia dar asa ai tu grija mama sa faci bagajele. Ei bine m-am infuriat si am zis ca va manca ce manac si eu pt ca era mamaliga gata si la felul 1 era mamaliga cu branza de vaci. Catalina era toata numai baleesi se uita si la mine si la taicasu intrebator ca si cum "eu ce pap??". Si a papat branza cu mamaliga de s-a lins pe bot ,i-am facut un cocolos si ea musca din el cu o pofta parca era de cand foamea. Si desert jumatate de borcanel de piersici.
De dormit nu a inchis un ochi a studiat toti peretii ditr-un capat in altul si era rupta de somn , asa ca a adormit in masina dupa ce mai mancase pe la 5 un iaurt cu 4 biscuiti.

Acum ma duc sa-i dau ceva de papa si revin , e un friggg in casaaaa brrrrrrrr, cred ca mancam la dormitor.

Varsta Catalinei Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Am o intrebare pentru cele care congeleaza mancarea bebeilor. Cum o decongelati? Bagati recipientul in care este pusa intr-o oala cu apa fierbinte? Sau o bagati in microunde pe functia de decongelare?

Mady Razvnanelu e un scump si un fortos. Vrea sa ii intreaca pe toti din stup chiar daca e cel mai mititel. M-a dat gata cum face el flotari si deja umbla in 4 labe. felicitari si pentru dintele nr.2

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddana spune:

Buna dimineata!

Dragos doarme in sfarsit.. De doua nopti nu prea punem geana peste geana. Rezultatul: avem si noi un prim dintisor!!! Pe de o parte ma bucur de asta, pe de alta, ma gandesc cu groaza la urmatorul alaptat. Ca el si cu gingiile strangea pana imi venea rau. Si n-o sa mai aiba chipul ala haios de baba stirba.

Azi sarbatorim: doi ani de la nunta noastra. Foarte repede au trecut. Nu cred ca o sa se lase cu din motive de dintisori de Dragosel. Dar oricum pe noi ne leaga mai mult decat data nuntii data la care am devenit un cuplu, si asta dureaza de vreo 11 ani.

Pupam tot stupul!

"Politicians and diapers should be changed regularly, and both for the same reason."

Dana mamica lui Dragoselu' - 20 martie 2007
Cum mi-am petrecut inceputul lumii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

loradin
Despre cerealele Bebelac... eu stiu ca au zahar. Daca vrei sa-i pui in lapte, dr. nostru ne-a recomandat cereale simple sa nu schimbe gustul laptelui, orez de ex. de la Nestle. Eu inca nu le-am dat in lapte, le pun doar in piure.

Arissa felicitari

NU fular pe gura... la gat, da... dar sa nu-i seta pe gura, nas... pt. ca atunci cand respira le umezeste si o sa-i stea asa ud la gura, si rece, daca e frig... numa' bine nu e...

Selene daca a fost racit-o iart-o... e normal sa nu ia in greutate... uneori se intampla sa de inapoi... asa ca-i bine ca a ramas pe loc. Asteapta sa treaca o luna, sa vezi in total ce si cum... probabil o sa ia cateva sunte de grame... e bine si asa.

Mihael@

radcarmen ce ochi albastriiiiiiiii are

Crina_mio spune-i dr. ca alaptezi... se poate anestezie... fara adrenalina. Dr. stomatolog mi-a zis ca e ok, pot sa alaptez... dr. pediatru a zis sa arunc primul lapte dupa anestezie... Cum mandra (ca la ea am facut anestezie) nu manca decat de la sursa... n-am convins-o sa manance la biberon, a trebui sa-i dau laptele "cu anestezie" si n-au fost probleme... In lapte trece o cantitate f.f. mica...

Pt. ca piticii mei nu mai servesc celebru piure din toate legumele, plus carne... incep sa le fac separat...
Meniul de azi... le fac sufleu de dovlecel:
- 2 dovlecei mici, fierti in putina apa (ca sa nu arung din ea)
- 2 galbenusuri de ou, crude
- branza facuta din 1/2 l de lapte, prinsa cu iaurt
Se blendaruiesc toate cele... se pun intr-o craticioara tapetata cu unt/ulei si gris/faina... se baga la cuptor... Eventual mai puneti putin unt sau ulei in chestiunea blendaruita... si se lasa pana se face ou si mai scade un pic (dovleceii i-am pasat cu tot cu zeama in care au fiert). Vreo 30-45 de minute, cu focu mic.
Se poate face si din cartofi in loc de dovlecel sau jumate-jumate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Crina: radiografia un are legatura cu alaptatul, eu am facut pentru certificatul prenuptial. Cu anestezia: cel mai bine intrebi dentistul.

Felicitari pentru dintosii proaspeti, si pentru cei care stau bine in fundulet! Felicitam si proaspata matusica!

Eu oare v-am spus ca sta foarte bine sprijinit in fundulet? Il pun si singur, cu picioarele in echer si mainile in fata, dar nu sta mai mult de 10 secunde ca sigur vede ceva in stanga si in dreapta si sare dupa ele si cade peste piciorul aferent In 4 labe se ridica mai tot timpul, dar umblatul inca nu ii iese... aduna picioarele sub el si impinge din ambii genunchi deodata... e si asta o metode de deplasare...

Loradin: ei, cum sa te uitam? Ai cel mai atomic bebe din odisee... Nu poti sa ii lasi in patut niste jucarii sa se joace singura in orele alea pana adoarme?

Tzuna: , si va doresc sa aveti faimila fericita pe care v-o doriti si voi!

Eu mai revin... ma duc sa imi culeg bebelul ca a ajuns iar pe sub mobila...

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Buna,stup

m/am mai linistit si eu pt ca si Carl s/a mai acomodat dar tot nu prea mai am timp pt ca toata ziua umblu,ma plimb,am de recuperat vizite,...

Roxanici / eu nu pot vedea filmul,la pune sa dau download dar m/au facut curioase toate fetele ce mai lauda filmuletul,asa ca poate reusesc de la fratele meu de la calc.

Mihaela / ai fost tare cu visul,ce m/am distrat

Arrisa / ca tot vorbea MIhaela de vis si eu am visat/o pe micuta ta cu cei 2 dintisori.Am vazut pozicile voastre aseara si cred ca am ramas cu gandul la dintisorii ei

Gabi78 / si eu sunt una din cele care citesc dar de multe ori nu scriu pt ca ori nu am starea necesara de a scrie,ori cred ca raspunsul meu nu va ajuta si tot asa.Cred ca toate dintre noi am trecut prin faza cum ca ce scrim noi nu e interesant si poate vom mai trece prin faza asta.

Radcarmen / am citit povestea si m/a emotionat,dar rezultatul uite cat e de bun!Pozicile super faine

Imbracamintea / noi eram din obisnuinta cei care infofoleam si au mai vazut altii din alte tari care poarta copii foarte lejer si am inceput sa ne dorim si noi.Eu una,nu ma intereseaza de nimeni de niciunde cum isi imbraca copilul,eu o fac dupa cum ma duce capul.
Va aud ca e frig,pt mine e un pic normal,ca deja am trecut prin temperaturile astea acolo De cate ori ma intalnesc cu cineva tot imi spun ca sa/l imbrac mai bine,pai un body,o bluzita si un puloveras eu cred ca/i de ajuns la cum a fost vremea acum.

Fular / da,dar cand o fi cu adevarat frig,eu una nu cred ca acum e timpul de fular

M/am gasit si cu Mady pt 10minutele de mi/a dat o husa de ploaie pt carut si asa l/am scos pe Carl si pe ploaie.Astept sa/l vad si pe Razvanel

Martutza / sper ca sunteti bine

O zi buna!

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

neata stup
noi suntem o familie de raciti
eu cu nas curgator , copii la fel si tuse peste, iar copilul cel mare... he he febra 40, frisoaane, tremuraturi, tuse muci, zici ca isi da duhul, l-am timis la dr poate ia si vreun medical,
azi duc si printesica la dr sa vedem daca primeste si alt tratament ca de 3 zile cu nurofen si vibrocil nu se remediaza

crina, mie stomatologul cand a trebuit sa imi lucreze maseaua cu io sedinta inainte de cea cu anestezie mi-a zis sa las rezerva de laptic la bebe ca 3 ore nu am voie sa ii dau san, la mine nu era cazul caci ea papa bibe , dar cel mai bine anunti inainte ca alaptezi si intrebi

felicitari noilor mergareti de-a busilea
noi sariram peste etapa asta deoamdata, acum tipa "aide aide" sa o ti de mana sa mearga, o sa o filmez sa vedeti ce isterica e

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Zadi eu nu am citit in enegleza pt acum erau doar in romina dar poate ca e asa cum spui tu.. nu cred ca au facut altii intre timp. Si alt sortiment de la ei mai este de la 1 an.

si atit ca plec afara
ce hal de mesaj..

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rianna_stef spune:

Buna mamici,albinute si bondarei;La multe lunisoare celor care azi sarbatoresc;noi am lipsit motivat,am fost la cumatra mea ca ea sta singura cu finuta mea si iam tinut putin de urat;bineinteles nam avut net,cred ca am recuperat cat de cat dr nu tot;
Daca a venit bebe la timpul potrivit?
Claaaaaar.....incadaca se putea mai devreme era si mai bine;practic visul meu era ca in momentul in care facem nunta sa fiu deja insarcinata in doua luni,dar n-a fost sa fie;am ramas insarcinata dupa o luna insa la scurt timp am fost diagnosticata cu sarcina oprita in evolutie;am facut un tratament destul de costisitor pentru o rana pe col,care mai avea putin si dadea in cancer apoi am fost nevoita sa iau anticonceptionale;dr a zis trei luni ,eu am luat o luna si urmatoarea luna eram insarcinata;vreau sa va zic ca mi-am facut nu mai putin de 15 teste care sp[re surprinderea mea ieseau toate negative;avand intarzieri de peste zece zile;si uite asa m-am dus intr-o zi la cumatra mea care ma astepta cu un test de sarcina ,l-am facut si....pozitiv,dar dupa vreo cinci minute,ceea ce eu la restul testelor nu asteptasem atat;superfericita ma duc acasa si cand ma uit la restul testelor care le pastrez si acum......toate erau pozitive,sa pic jos nu alta;a fost o sarcina nu usoara dar nici grea;am vrut sa nasc normal,nu s-a putut am facut cezariana ca era sa-mi pierd fetita si acum sunt atat de fericita si nu ma mai satur de printesa mea;sincer cand eram insarcinata imi era frica ca nu voi avea rabdare cu ea,si ca nu ma voi descurca,dati-mi voie sa va spun ca ma uimesc singura la cat de rabdatoare sunt cu ea,si nu numai eu;
Acuma daca vorbim de a doua sarcina ,evident nu a fost programat ,s-a intamplat,recunosc nu m-am protejat,am amant mereu sa ma duc la planing sa-mi fac injectia si uite asa am ramas insarcinata din nou;eu sincer m-am bucurat,si sotul la fel doar ca nu eram pregatiti,insa cu timpul chiar mam obisnuit cu ideea si ne incanta foarte tare;acum problema e ca miercurea trecuta am fost la control si lucrurile nu sunt chiar roze:pe langa faptul ca nu aveam voie sa raman insarcinata asa repede dupa cezariana ,se pare ca sarcina este mult prea mica fata de cum ar trebuie sa fie;dupa socotelile dr si ale mele ar trebui sa am pe putin 9 sapt,si sarcina mea arata de 5 sapt;asa ca sar putea sa am din nou diagnosticul :"sarcina oprita in evolutie;acum ma rog la Dzeu sa nu fie asa,si sa fi ramas insarcinata mai tarziu,bebelusul meu sa se dezvolte normal si sa fie sanatos;pana miercurea viitoare cand ma duc iar la control stau cu stressi...mie frica s-o zic dar ...am o presimtire rea.

Intreba cineva de ardei copti:eu ii puneam gata curatati la congelat si apoi doar ii decongelam ,condimentat si numai bun de papat;dar vreau sa va spun ca anul trecut am pus o punga si cu ardei necuratati cu care am facut salata si au iesit la fel de buni;mie imi spusese cineva ca cica isi pastreaza sucul propriu daca nu-i cureti;

Vazut poze cu albinute si bondarei toti dulcinei gata sai mananci;sambata am facut si noi 6 lunisoare si am pus si noi poaza de rigoare in album;

Votat (de cand am venit acasa)toti bebelusii nostrii cu nota zece normal;aaa...fetelor eu vreau sa va zic ceva;sincer eu nu cred ca ar trebui sa va faceti probleme in privinta voturilor,pt ca eu am citit regulamentuil si acolo spune ca ,castigatorul va fi ales de o comisie;asa ca daca ar fi dupa nr de voturi pentru ce mai trebuie comisie;ma rog....parerea mea

Haideti ca m-am intins cam mult si fiicamea maraie langa mine ca nu o bag in seama;

Dar sa va mai intreb ceva:cum sa fac ca deo bucata de vreme sotul meu sforaie ingrozitor si fata mea se trezeste noaptea din cauza asta si legan la ea demi vine acru;aveti alta solutie in afara sal scot afara din camera?

Rianna_stef mamica (39 sapt)de Daria Georgiana(13 aprilie 2007)
(evolutia dariei)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

Ei, daca v-a distrat visul meu, am sa va mai zic, ca eu am o viata de noapte taaare activa...ma trezesc uneori ba plangand, ba razand, totul e la intensitate maxima

Eliana, foarte buna reteta, am s-o fac si eu

Mady, chiar ma oftic...pai noi avem aproape 7 luni si nici gand sa facem nazdravaniile lui Razvan
si i-auzi, si Alex se deplaseaza, of, of...suntem codase, ce mai

Paxela, sanatate multa, sa scapati de virusi

ddana, felicitari pentru dintisor si multi ani fericiti impreuna

radcarmen, eu o decongelam in apa fierbinte

anaalina, sa-i fie de bine Catalinei pentru mamaliga cu branza..

Mihaela siStefania (19 martie 2007)

Poze
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii

Mergi la inceput