Albinutze si bondari de martie-aprilie '07 (40)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene spune:

Buna dimineata tuturor!
Revenim si noi dupa absenta din weekend.
Roxanici, e un scump Rares! Important e ca mananca, nu mai conteaza cum . Si legat de chart-ul acela cu dintisorii - noua nu ni se potriveste - ne apropiem de 8 luni si avem 0 dinti!

Eu sunt putin distrusa - am cantarit-o aseara pe Alexandra si se pare ca are 6.800, atat cat avea si acum 2 sapamani! Sper ca am cantarit-o gresit asa ca acuma dimineata repet operatiunea... Tineti-mi pumnii!

In legatura cu racitul daca este frig - cand a fost Alexandra racita, acum o luna dr a spus ca daca face febra inseamna ca e viroza si sigur a luat-o de la cineva - asadar, virozele urate se fac doar daca intra in contact cu cineva racit. Daca ii curge doar nasucul (fara febra) atunci e posibil sa fi fost afara pe vant puternic. Cam astea ar fi cauzele pe care mi le-a spus ea legat de mucisori / raceli.

Va las ca ma duc la pui!

KARRA, DOINA, va trimit nr meu pe PM. Am inteles ca de maine se mai incalzeste, Poate putem sa ne vedem.

Anca, de MARIA ALEXANDRA - 28 februarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Buna dimineatza fete si pitici!

Tare greu am reusit sa ajung la zi. Cum nu intru vreo doua zile am de recuperat de abia fac fata. Mi-am placut tot ce am citit si temele au fost interesante. Am sa raspund si eu cu toate ca sunt cam "expirata" dar mi-ar placea sa ma destainui si eu.

A venit copilul cand trebuia in viata voastra?Era bine mai devreme? Mai tarziu?

La noi Vlad a venit atunci cand a dorit El, zic eu. Ne-am casatorit in mai 2006 dar ne-am pus pe treaba inca dinainte de nunta. Ne-ar fi placut sa fie si rodul dragostei noastre cu noi la nunta. N-a fost sa fie asa. Stresul cu boala mamei a facut ca sa raman insarcinata ceva mai tarziu. Cineva spunea ca fiecare avem un ingeras langa noi si cred ca avea dreptate. Mama mea si-a dorit foarte mult un nepotel dar nu a putut trai nici macar fericirea de a ma sti gravida. Totusi...dupa ce ea a plecat spre cer in 15 iulie, pe 3 august am ramas gravida. Cred ca de acolo de sus ne-a trimis cel mai frumos dar, care sa ne aline cumva durerea. Sotul meu a primit cel mai frumos cadou de ziua lui, pe 24 august - testul cu doua liniute. A fost extrem de fericit. A sunat pe toata lumea sa le spuna ca va fi tatic. Sarcina a fost relativ usoara cu toate ca eu eram o gravida cu risc pentru ca, la fel ca si Zadi, sufar de sindrom antifosfolipidic. Desi stiam ca exista posibilitatea sa iau ceva injectii pe perioada sarcinii, Dumnezeu m-a ajutat si am scapat doar luand Aspenter. Ce-i drept "am fentat" si eu dr ginecolog pentru ca nu i-am spus decat in sapt 12 ca sufar de acest sindrom. Trebuie sa recunosc ca cineva acolo sus ma iubeste si ca am dus cu bine la sfarsit sarcina. Daca era dupa capul meu eu mi-as fi dorit mai repede bebe, pentru ca eu cu sotul meu ne cunoasteam de 7 ani. El a vrut sa mai asteptam. Important e ca a venit si ca este sanatos. Cu toate ca sunt mai nervozoasa de felul meu si stau prost cu rabdarea, sper ca Vlad sa ma suporte si sa ma iubeasca asa.

Am admirat o multime de bebei, dintzosi, papaciosi si unsi cu mancare, mamici rapide, bebei pitici care deja fac flotari si multe alte poze, dar imi cer mii de scuze ca nu nominalizez dar sincer nu as vrea sa uit pe cineva.

Acum sa il laud si eu pe al meu, ca dupa vreo 3 zile de maraieli s-a ales cu DOI DINTI dintr-odata. Deci am intrat in clubul dintzosilor dar cu ambii dinti iesiti deodata.

Si, in weekend am facut si o sedinta foto, deci daca cineva doreste sa vizioneze ne puteti vedea AICI.

Merg sa dau papa la pui si revin. Sa aveti o zi faina!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

Felicitari matusica Arissa!

Iuliana, felicitari pentru statul in fundulet

Doina, multa sanatate celor doi barbati bolnaviori

Alexia, foarte draguta fetita, sa vina sa va mangaie noaptea...cred ca va iubeste tare mult...sotul meu mereu ma intreaba "oare o sa ne iubeasca Stefania?"

loradin, daca in perioada aia de la 4 la 6 o lasi singura in patut, nu sta? plange? Stefania dupa masa de la 7 nu mai adoarme dar o las in patut si ma duc in dormitor...sigur o aud daca incepe sa planga dar de cele mai multe ori adoarme si ea
Cu gazele noi am avut probleme de la fasolea pastai si de la mazare , asa ca le-am amanat pana dupa 7 luni. Stiu ca fetele au tot laudat cerealele astea burtica sanatoasa, eu nu am gasit si ii dau de la Milupa, orez, porumb si tapioca.

Roxanici, te-am visat azi-noapte...parca eram refugiati ca era razboi si eu te intrebam daca n-ai laptopul la tine sa-l caut pe sotul meu pe messenger...tu da, il aveai, mi l-ai dat si cand navigam eu pe-acolo hop dusmanii, ne depistasera din cauza laptopului

Mihaela siStefania (19 martie 2007)

Poze
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Neata fete!
Roxanici ce bine papa Raresu in filmulet!Dar si tu te misti repede...Bine e normal in conditiile pe care le-ai zis...
Intreba roxygeodaca o sa ii faca vaccinul atunci cand bb e mucios...Pai noua doctorul ne-a zis in felul urmator: vaccinul este bine sa se faca atunci cand copilul este perfect sanatos ca imunizarea sa se faca cum trebuie.Eu zic sa nu te stresezi pentru asta si vorbeste cu doctorul.Multa sanatate.
Zadi nu se vad pozele....
Loradin stai linistita ca nu te-am uitat.Eu i-am schimbat apa si am obervat probleme cu stomacelul...Vezi si tu..Eu nu dau cereale din alea, ii dau Nestle si Milupa.
Arissa felicitari matusico!
Fetelor si la noi e frigg, de la mine de la geam se vad Muntii Fagarasului plini de zapada, sunt albi!Azi noapte a inghetat si apa!
Noi am fost ieri pe afara, cu toate ca era rece si batea vantul si nu i-am pus fular la gura si nici nu o sa-i punem nici mai incolo.I-a inghetat nasucul, ca il avea cam rosu , dar in rest nu i-a fost frig, si l-am imbracat nici subtire dar nici foarte gros, ca la iarna, ce mai punem pe noi?
Iuliana 2007felicitari pentru progresele puiutei

Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Aici poze
Vârsta Adita;
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Alexia, da zi-mi cu exemplu ca chiar ma intereseaza. Proteinele in ce se gasesc? Hai ca vit C mai stiu si cu Fe da proteine stiu numai in ciuperci si nu dau ciuperci lu raresu.

Selene, charturile alea le scoti la imprimanta si scrii tu data cand au aparut dintisorii. Alea ce zic ei acolo e orientativ, e "ca la carte" si noi stim ca numai copii ca la carte nu avem.

Mady, felicitari ptr dintisor; mai da voi degeaba sunteti printre cei mai mici pitici de-aici ca aveti dinti, stati in 4 labe....

Radcarmen felicitari ptr 2 dinti de-odata.Ati scapat de un hop.

Iuliana, felicitari ptr stat in fundulet

Mihael@ . M-am distrat.

Legat de fular; io si acu ma infofolesc(multumesc cui m-a invatat asa), habar nu am de ce o fac, dar imi trag fularul pe nas cand e ger. Nu racesc din cauza asta mai des. Io vreau lui rares sa ii protejez gatul dar el avand gatul atat de scurt nu cred ca incape un fular. Oricum nu o sa ii pun peste gura/nas chiar daca io port asa

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

LORADIN- nici eu nu te uitasem, ba te rugam sa-mi trimiti un pm cu numarul tau de telefon sa te sun cand mai ajung sa ma plimb in parcul Moghioros. De-acum e cam frig dar 30 minute tot ne putem intalni.

Mai fetelor am citit toate povestile voastre legate de aparitia bebeilor. Mi se par minunate.Nu ma apuc sa le nominalizez dar majoritatea sunt foarte emotionante fie ca bebe era asteptat fie ca nu.
La noi legat de bebe doi am vrea sa fie adoptat din mai multe motive: cunosc acei copii si sunt minunati, merita toti o familie adevarata,nu ma mai vad nascand, nu stim ce probleme mai pot aparea... avem o multime de motive. Singurul impotriva este situatia financiara. Adica in prezent avem un credit ipotecar pe 24 de ani si nu stiu daca ne-am incadra sa adoptam dar cine stie... vrem sa vindem aici, sa ne mutam in provincie... Dumnezeu e mare si sper sa ne ajute. Nu suntem noi mai cu mot ca vrem sa adoptam. Pur si simplu o facem in primul rand pentru noi si in al doilea rand pentru copil sau invers.. nu stiu inca.

MARTUTZA- Sanatate lui Victoras si sotului.

revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Tzuna fara a exagera, eu zic ca sunteti niste oameni deosebiti si cu un suflet mare daca va ganditi la adoptie.E un lucru minunat si nu oricine poate.

Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Aici poze
Vârsta Adita;
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Roxanici am si eu o curiozitate, daca ma poti ajuta. Ce costumatie anti-mancare poarta Raresu?

Tzuna felicitari pentru ca va ganditi sa adoptati. Foarte putini oameni care pot face copilasi ar face un asemenea gest si asta spune tot despre voi. Aveti un suflet generos si o inima de aur si sunt sigura ca DD va va ajuta in demersul vostru.

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

'neata,

vreau si eu o cafea mareee si tareeee. am dormit f. prost, de fapt nu am dormit, dar nu din cauza printesei mele care a dormit ca un ingeras ci din cauza unei masele. am tot amanat sa merg la stomatolog de teama anesteziei, dar nu cred ca mai pot amana. nu stiu daca o sa rezist sa-mi lucreze fara anestezie si daca-mi face anestezie eu cum imi mai alaptez puiutul??? stie cineva in cate ore trece anestezia? Si daca ma trimite sa-mi fac si radiografie?!?!?

Felicitari pentru matusica Arissa.

Alexia – ce draguta fetita ta!!!! Sa vina ea noaptea s-o mangaie pe mami si pe tati, super copil.

radcarmen – felicitari pentru dublu dintos, frumos foc.

Mihael@ - ce mai vis

fug sa ma apuc de supita, ca acusi se face 12.

[pup pentru toti bebelusii bolnaviori

Crina si Maya Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Ia poftiti la poze noi incepand de aici http://family.webshots.com/photo/2083833940101726224oMYxeS

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput