mincare second hand-freegans

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

quote:
Originally posted by ligeea

Off topic -scuze
4 cosuri ?Dar asta-i adevarat lux , la noi e unul si bun , urat misrositor si plin de zoaie . Dar locatia , e centrala sa ca se compenseaza ...

ligeea

Ehhh...avem si politia gunoiului...vin, iti scormon in gunoi si aplica amenda cind gasesc nereguli...Am primit vara asta parca $50 amenda pentru un bec ars pus in locul nepotrivit. Urmatoarea abatere va fii $100, iar a treia $500.

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

Serios ?
pai la voi in gunoi( in pubela ) inseana ca e curat ca-n frigider , d-aia mananca free-ii d-acolo ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Din una dintre pozele de pe site-ul lor nu prea as zice ca era un tomberon curat. E ultra-jegos, iar aia scormonesc in el!

Interesant cu impartirea gunoaielor pe diferite tomberoane si cu amenzile. Aici nu am auzit de asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

quote:
Originally posted by Siminaf

Din una dintre pozele de pe site-ul lor nu prea as zice ca era un tomberon curat. E ultra-jegos, iar aia scormonesc in el!

Interesant cu impartirea gunoaielor pe diferite tomberoane si cu amenzile. Aici nu am auzit de asa ceva.

adica la voi nu se recicleaza?

Mergi la inceput

Nu, aici nu exista tomberoane/pubele separate, tot gunoiul se pune intr-un singur loc. IN unele institutii exista cosuri de gunoi separate pentru hirtii, dar afara nu am vazut pubele separate. Chiar si in cartiere rezidentiale cu pretentii am vazut doar cite o singura pubela linga case.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

quote:
Originally posted by Siminaf

Nu, aici nu exista tomberoane/pubele separate, tot gunoiul se pune intr-un singur loc. IN unele institutii exista cosuri de gunoi separate pentru hirtii, dar afara nu am vazut pubele separate. Chiar si in cartiere rezidentiale cu pretentii am vazut doar cite o singura pubela linga case.

Noi sintem obligati sa reciclam...un cos pentru hirtie, un cos pentru platic si sticla si un cos pentru restul.

Sint niste reguli destul de draconiene www.nyc.gov/html/nycwasteless/html/recycling/recycle_what.shtml" target="_blank">http://www.nyc.gov/html/nycwasteless/html/recycling/recycle_what.shtml

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Si la noi se recicleaza si sunt amenzi. Si gunoiul da, e f curat, ca se pune totul in pungi inchise ermetic iar pungile intr-o cutie de plastic, si nu sunt niciodata zoaie, cel putin eu nu am vazut. Decat la mine in casa, da' asta.i alta poveste.

Les psychiatres, c'est très efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.

Mergi la inceput

Mi se pare civilizat sa se recicleze. Dar fiecare cu ograda lui... Poate s-or trezi si pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Si la noi se recicleaza, dar mi se pare ca nu e obligatoriu. Oricum, city da pubele pentru toate cele.
Si da, gunoiul e curat ca altfel primesti amenda. Vorba lui Ira, zoaiele sint in casa - la gunoi nu e voie!

Ca o paranteza - am fost surprinsa cit accent se pune pe "green living", sint multe informatii pe site-ul orasului, oferte de cursuri gratuite etc. Se incurajeaza foarte mult treaba asta. Iar pe forumul local de mamici e destul de discutat aspectul asta, se face schimb de "retete" (de genul detergent de rufe facut in casa, cum cureti cu otet, cu baking soda, borax etc.) Nu ma asteptam sa gasesc in TX asa ceva, sint placut surprinsa.
Am gasit citeva care si-au schimbat stilul de viata dupa ce au vizionat "An Inconvenient Truth". By the way, felicitari Al Gore pentru Nobel. Sweet revenge, dupa cite a patimit la alegeri.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput