mincare second hand-freegans
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
Andrada spune:
chiar a luat nobelul gore?????????????
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ocebine spune:
quote:
Originally posted by Andrada
chiar a luat nobelul gore?????????????
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
ihi:
www.cnn.com/2007/POLITICS/10/12/gore.nobel.reader.feedback/index.html" target="_blank">http://www.cnn.com/2007/POLITICS/10/12/gore.nobel.reader.feedback/index.html
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."
Andrada spune:
Gore Presedinte! Gore Presedinte!
A
ocebine spune:
L-as vota pe Elmer Fudd decit pe madam Clinton....
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."
papadie spune:
Eu incep sa cred ca voi va ofticati. Akä voi stati in casa si va tociti degetele tocand la ceapa si vinete si aia mananca zacusca de-a gata
Let's get high"
![](bandit.gif)
parpalak spune:
Off topic - de cind cu reciclarea organicelor nu mai scap de musculite betive.. Dar macar am scapat de problema cum sa hranesc pestii din acvariu cit mai sanatos cu putinta si de cheltuiala de a cumpara instructiuni de a-mi face rost de musculite...
Acuma mai trebuie numai sa-mi angajez pe cineva care sa prinda musculitele...
Daca ar lua-o astia mai usor cu ambalarea, am scapa de o gramada de probleme cu reciclarea/poluarea etc.. ca mie mi se pare ca se umple mai repede cosul de reciclabile decit frigiderul, dupa ce venim de la cumparaturi..
Sanatate la bebei si mamici.
Poze pe webshots si Poze si filme
sinzi_ana spune:
Ideea este super extrema...dar adevarul este ca si pe mine m-a uluit cat gunoi poti sa strangi pe zi in US...si pentru ca multe produse (alimentare) sunt foarte ieftine, se ajunge la o adevarata rispia...Sa nu mai vb de extra-ambalarea lor....
Oricat de mult ma implic in reciclare, minimul consum de produse ambalate...nu as putea sa aleg un drum atat de extrem...
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, 3000km prin Romania
dulcetica spune:
E un gest antisocial sa arunci mincare cind altii mor de foame ,dar si gresit s-o "oferi" din gunoi.Cine are mincare inca buna de aruncat ,ma refer la magazine,restaurante ,cred c-ar trebui sa faca un stand gratis afara.Dar cine ar mai lua din aia de pe raft, cu bani?La noi ar fi o coada la standul asta free....sau mai bine o gramada organizata!
Victoria spune:
Pe de alta parte, numai in US cred ca ar putea trai "freeganshii"Acuza societatea de consum, insa traiesc din acest sistem...Daca ar veni la RO, unde ma indoiesc ca se arunca mancare cat de cat comestibila, si ambalata pe deasupra, ar avea 2 optiuni:
1. sa moara de foame
2.sa se apuce de munca...
Oare ce-ar alege? ( emoticon cu omuletz care se scarpina in cap nedumerit)
“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu