*** LA REDOUTE *** (55)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

ba nu esti rea deloc,cred ca toate ne bucuram sa aflam ca si-a mai luat-o si LR peste bot.Pai ce,numai noi?

Nici pe mine nu ma mai lasa sa vad cosul.Devine un razboi al nervilor si incep sa ma plictisesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

quote:
Originally posted by madau

Maria geaca e de fas, captusita cu fleece, e destul de grosuta, merge acum la vremea asta doar cu o helanca sub ea. Daca vrei ti-o masor ca sa-ti faci o impresie cat de mare e..I-am luat 86 si e buna

Multumesc . Eu ii caut ceva mai gros, genul asta avem deja...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Nu merge situl

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

acum nu mai pot nici sa ma loghez pe site...

si chiar aveam o comanda de dat,ma chinui de mai bine de 2 ore si...nu se poate,dom'le!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy. spune:

Va rog, imi raspunde si mie cineva??

Intrebare:

Fetelor, pt cele care poarta marimea 38 la picior (in cm dupa lista lor - 24,3). As vrea sa stiu ce marime ati comandat la incalaminte si daca s-au potrivit cu cerintele voastre.
Eu am 24,3 cm adica 38. Maine, poaimaine tre' sa-mi vina comanda si am emotii mari.
Sper sa se potriveasca.

Va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Ramy esti moderata si iti apar mesajele cu intarziere, de aia nu le vede nimeni...eu am 38 la picior (24.2 cm), am luat 38 si in mare parte au fost foarte bine. Cu exceptia unor bascheti care erau cam maricei

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Mergeeeeeeee...m-am logat si mi-am vazut cosul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dov spune:

Revin si eu cu intrebarea:

hainele pentru noi, nu bebei, au marimi ca ale noastre? adik, de ex. un 44 corespunde cu un 44 de la noi?

merci de raspunsuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy. spune:

Madau, iti multumesc mult pt raspuns.
Parca sunt mai linistita acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Din exprienta mea, da, marimile lor corespund cu cele romanesti

Mergi la inceput