*** LA REDOUTE *** (55)
Raspunsuri - Pagina 8
cristi22na spune:
mie nu mi-a venit nici comanda din 25 nici cea din 28. nu cred ca mai faca comanda la ei, au fost primele .m-am saturat de atatea nereguli. astept sa vad si produsele.
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by gabryela.ro
fetelor,a primit cineva comanda din 27 sept?
tot astept...e prima comanda
s-au primit si comenzi din 1 octombrie,dar mai sunt si comenzi din 28 septembrie care inca n-au sosit.N-ai ce face,trebuie sa mai astepti.
Eu am reusit sa dau comanda acum juma' de ora dar nu mi-a venit mailul de confirmare.Sper ca nu e tzeapa.
Edit : m-am uitat in suivi de commande si e "en cours d'enregistrement" dar apar niste balarii.In primul rand nu apar toate produsele si la cele care apar scrie cu majuscule "NON FACTURES",adica nu sunt facturate pt ca inca nu sunt inregistrate sau ce naiba sa inteleg de aici?
V-ati uitat vreodata cum apar produsele in suivi de commande inainte sa primiti mailul de confirmare?
moko spune:
off, ce rau imi pare ca v-am descoperit pe voi si shoppingul asta abia acum, cand nu mai merg lucrurile!!Urat din partea lor ca se poarta asa!!!daca un magazin on-line romanesc ar fi functionat asa, cu siguranta ne-ar fi stiut o lume intreaga si s-ar fi zis ca suntem un popor de talhari!!
Am avut o camanda data pe 21 sept care mi-a venit joia trecuta-am fost multumita de raportul pret-calitate si as fi vrut sa mai comand cate ceva, dar cand vad atatea nereguli !!
" despre 3 lucruri nu te grabi sa vorbesti: despre Dumnezeu, pana nu-ti intaresti credinta in El, despre pacatul altuia pana nu-l cunosti pe al tau si despre ziua de maine pana nu se lumineaza de ziua!"
poze cu noi si bebe
www.totsites.com/tot/stefan-baby" target="_blank">pagina de Stefanut(26.06.07)
miki68 spune:
quote:
Originally posted by dov
Revin si eu cu intrebarea:
hainele pentru noi, nu bebei, au marimi ca ale noastre? adik, de ex. un 44 corespunde cu un 44 de la noi?
merci de raspunsuri
Eu zic ca nu. Eu port 46 marime romaneasca, iar de la ei am luat 40-42 si-mi vin bine. Cand am de ales (adica sunt marimi clare si nu de genul 40-42), imi iau 40. Mama poarta in Ro. 52 si i-am cumparat 48 si i-a venit bine (o rochie - aia celebra de 2 euro).
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
claujro spune:
mada, acum am citit, imi pare rau pt ce ai patit cu strawbery, sigur iti vor retrimite coletul.
Laura Ioana spune:
Am ridicat coletul din 1 octombrie Si sunt foarte faini pantofii (niste pantofi barbatesti, pusesem linkul acum 2 capitole). Acum astept sa primesc pantofii mei comandati pe 5 oct
28+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007
Laura Ioana spune:
Clau, astia sunt:
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6029612&SizeCode=00043&Quantity=1&PersText=&ItemId=1&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
Pt astia am folosit un cod primit prin mail, care reduce 20E la produsele cu pret intreg (38997).
Dar aia pt mine nu-i gasesc acum
28+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007
madau spune:
Mai fetelor, ce nereguli observati, ca eu nu vad nici o problema...
Ca nu le mai merge situl asta e normal, se poate intampla oricui, hai sa nu devenim paranoice...si sa vedem conspiratii in orice
Jasmine asa apar produsele in suivi..non facture, abia dupa ce se inregistreaza apare si pretul
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2