*** LA REDOUTE *** (55)
Raspunsuri - Pagina 6
moko spune:
fetelor, sunt nedumerita rau....am primit un cec pentru comanda anulata din vara si am vrut sa fac si eu comanda cu el....asa ca am trimis un mail ca sa intreb care e cea mai buna solutie de trimitere a cecului si uitati ce raspuns am primit:
"Bonjour Mme XXXX,
Vous souhaitez savoir si vous pouvez régler avec une lettre chèque une commande passée sur le site.
Je suis désolée de ne pouvoir répondre favorablement à votre demande.
En effet, les lettre chèque doivent être encaissées sur un compte bancaire.
Merci de votre compréhension.
Cordialement.
francoise,
Relation Client du site www.laredoute.fr"
astia sunt nesimtiti rau...ce pot sa fac acum? cu siguranta nu voi incasa cecul, pentru ca nu ar mai ramane nimic din el...of...
" despre 3 lucruri nu te grabi sa vorbesti: despre Dumnezeu, pana nu-ti intaresti credinta in El, despre pacatul altuia pana nu-l cunosti pe al tau si despre ziua de maine pana nu se lumineaza de ziua!"
poze cu noi si bebe
www.totsites.com/tot/stefan-baby" target="_blank">pagina de Stefanut(26.06.07)
Ramy. spune:
Salutare tuturor!
Sunt noua pe forum, si la fel de noua si in shopingul pe Redoute. Am citit cam tot ce s-a postat p-aici de-a lungul timpului, si va spun sincer ca m-ati speriat putin cu marimile.
Am facut si eu prima comanda (fara niciun fel de probleme) pe 1 oct.
Am dat comanda de mai multe produse, pt mine si sotzul meu. Toate produsele le-am comandat dupa marimile noastre (ne-am masurat cu cm - bust, talie, bazin) convertite la masurile lor. La fel si cu incaltamintea.
Zilele astea ar trebui sa apara. Nu-mi ramane decat sa astept...
miki68 spune:
quote:
Originally posted by claujro
Ei spun ca AI INCASAT cecul!
Eu inteleg ca-i spun ca TREBUIE (adica, musai) incasat numai intr-un cont bancar si ca nu-l poate folosi pt. a comanda pe site. Mie mi-e clar ca LR "ne freaca ridikea" pt. ca nu le-a iesit pasienta cu sistarea.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
madau spune:
eu am facut comanda cu el bine mersi si nu mi-a zis nimeni nimic...ba mai mult pe cecul asta de 0.70 euro primit scrie clar ca-l pot folosi ptr a plati pe site.
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by claujro
Ei spun ca AI INCASAT cecul!
eu inteleg ca-i spune ca cec-urile trebuie sa fie incasate si banii sa intre intr-un cont bancar,nu vad unde-i spune ca a incasat deja cecul.
Eu mi-am pus iar in cos produsele si acum nu ma lasa sa validez cosul!
Inafara de 64084 mai stiti vreun cod care sa dea FDP=0?Please...
Florentina G spune:
Si pe mine m-au enervat ca mi-au refuzat plata cu cardul pe care il folosisem si data trecuta... asa ca mi-am facut alt cont si am incercat si cu alt card ..insa imi dau posibilitatea sa platesc numai cu American Express...ceea ce pe aici nu prea e.... nu stiu din ce cauza!
Vi s-a mai intamplat asa?
Tina, mami de Patrick si Maya
rall spune:
quote:
Originally posted by moko
astia sunt nesimtiti rau...ce pot sa fac acum? cu siguranta nu voi incasa cecul, pentru ca nu ar mai ramane nimic din el...of...
Nu cred ca e tarziu pentru a face cerere de returnare a banilor, la banca. La mine a durat 1 luna jumatate si am primit toti banii inapoi... (plus ca din cate am inteles, au fost si ei penalizati, ceea ce ma bucura Doamne ce rea sunt )
Ramy. spune:
Intrebare:
Fetelor, pt cele care poarta marimea 38 la picior (in cm dupa lista lor - 24,3). As vrea sa stiu ce marime ati comandat la incalaminte si daca s-au potrivit cu cerintele voastre.
Eu am 24,3 cm adica 38. Maine, poaimaine tre' sa-mi vina comanda si am emotii mari.
Sper sa se potriveasca.
Va multumesc.