*** LA REDOUTE *** (55)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
Originally posted by alinabojuc
Miki ce iti fac motanii?

alina

Dorm toata ziua pe sub pilote la caldurica (s-a facut frigutz in casa, doar 19 grade).

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by miki68

quote:
Originally posted by claujro

Mi-am luat azi extract de cont de la BRD. Banii de pe chargeback au intrat marti. Exact sumele...pana la ultimul cent!

Asa mai vii de-acasa! Bravos soro! Astept si eu pana pe 16 ca 15 e termenul limita pana la care pot raspunde aia bancii mele ca nu-mi dau banii. Cum mai ziceam, de n-ar raspunde

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mi s-a explicat ca pot raspunde ce vor...pot spune de ex. ca au trimis cec. E irelevant. E dreptul tau sa refuzi sa-l incasezi. EI TREBUIE SA DOVEDEASCA ca au trimis produsele de banii respectivi. Nu au cum sa faca asta. Iti vor intra cu siguranta banii in cont. Stai linistita. Esti acoperita 100%.

Mergi la inceput

Eu am facut cererile de refuz la plata pe 24.08. Pe 9.09 au intrat banii in cont! Dar atentie, asta dupa ce am intervenit la una dintre directoarele de la banca. Ea spune ca s-ar fi rezolvat si fara ajutorul ei...poate doar a grabit lucrurile..nu stiu, vineri seara i-am spus povestea si luni-marti a zis ca am banii in cont. Marti i-am avut!

Mergi la inceput

Eh si acum ca tot am banii pe chargeback in cont...poate dau o comanda...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Claudia felicitari ptr banuti!!!

Ramy multumim ptr listuta cu marimile...ne dai voi s-o punem pe prima pagina?

Vad ca avem noi redoutiste....bine ati venit, va dorim cumparaturi multe si colete care sa ajunga toate

Gabitaco adidasii i-am luat 22, ea poarta 21 acum, sunt doar f.putin marisori, dar ii poarta ok.

Eu pregatesc o mega, mare comanda, dar ieri de 3 ori mi-a golit codul cand bagam coduri....mai incerc si azi..nu ma las doborata

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi22na spune:

nu a venit nici azi comanda din 25 si 28 sept. sunt primele si ultimele sa ii ia ... pe laredoute niste.....
si mi-au scos si 5 produse din comanda niste..... ma pacalesc si la banii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Mada ... multam fain... cred ca eu Mateei tre sa ii iau 23 pt la primavara... ca la ghetute pt toamna asta i-am luat 22.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy. spune:

Sigur Madau!
Pune listutzele pe prima pagina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

am sunat acum la BancPost si am vorbit cu cineva de la chargeback.Mi-a spus ca nu se poate rezolva sub nici o forma cererea mea.Ca n-am decat sa fac ce vreau,alta cerere,reclamatie...orice vreau eu.Ca regulamentul Mastercard spune ca chargeback se face numai daca eu vin cu un document scris prin care LR declara ca nu-mi poate oferi alta forma de recuperare a banilor.Atata timp cat LR a trimis cec-uri,LA REVEDERE!

Ca au mai multe cereri identice cu a mea si toate au primit raspuns negativ.

Ca la ING e la fel,au primit astfel de cereri pt chargeback de la clienti pagubiti de LR si nu le-au aprobat.

Ca n-are nici o importanta daca eu stiu sigur ca la BCR si BRD s-a putut.Ca am dreptate ca acest regulament Mastercard ar trebui sa se aplice la fel la toate bancile care emit astfel de carduri,dar asta nu conteaza.Ei NU FAC CHARGEBACK!

Ca singura mea solutie e sa incasez cecurile.
Si ca la BCR comisionul pt incasare cec este de 1 RON!Chiar asa sa fie?

M-am umplut de nervi.Chiar nu cred ca pot sa o scot la capat cu astia.

Mergi la inceput

Jasmine, imi pare sincer rau!

Parerea mea e ca NU STIU regulile. Or fi ei ofiteri de chargeback sau ce or fi...dar habar nu au. Cred ca Ovidiu Daianu ar fi potrivit acum cu un sfat! Si cardul meu e tot Mastercard. Nu e posibil sa fie diferente..ar insemna sa fie discriminare.

Mai scriu inca o data ce mi-a explicat directoarea de la BRD: ai platit cu cardul, ai dovezi ca au anulat comanda si nu au livrat produsele, ai banii inapoi pe card. Ca ti-au trimis cec...e treaba lor, ai dreptul sa refuzi sa-l incasezi. Ei trebuie sa dovedeasca bancii noastre ca au trimis produsele pt care au luat banii. Nu au putut sa sustina nimic, LR in cazul meu ca si in cazul celorlate refuzuri de plata...nu au zis nici da, nici ba. Banca mea a luat automat banii din conturile lor si i-au virat la mine in cont. Nu fizic ci printr-un mesaj electronic, sunt proceduri care reglementeaza operatiuni de genul acesta.

Mi-e imposibil sa cred ca la o banca se poate si la alta nu. Mergi mai sus pe scara ierarhica! Macar sefii lor trebuie sa aiba habar! Sincer!

Mergi la inceput