*** LA REDOUTE *** (55)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by Jasmine

am primit pe mail oferta de vente privee Okaou si cand incerc sa intru acolo nu ma lasa.Scriu parola,dau enter si gata!Asta-i tot.
La voi e la fel?

La mine merge. Nu intra pe site-ul lor, ca de obicei, ci vezi ca in oferta pe care ti-au trimis-o cu parola pt oferta ai mai jos un camp unde scrie "CLICQUEZ ICI". Dai click acolo si introduci mailul si parola in campurile care iti apar pe site-ul special respectiv. Nu au cine stie ce in oferta.

Edit dupa ce am verificat oferta din vente privee pt bebelusi cu produsele de pe site: Ce pacaleala si vanzarea asta privata!!! Pai produsele alea sunt deja reduse pe site. Cu preturile alea care apar in vente privee am luat eu niste produse acum vreo 2 luni.

Alina si Mara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

Bine ati venit fetele noi.
Eu totusi va zic sa aveti grija ca redutita asta e boala tare grea.
si eu zic ca nu mai comand, dar mai apare cate o bluza sau cate un pantalon...adica alea erau de mult timp acolo dar eu inca nu le vazusem.
sotul deja cand vede siteul la redoute isi si pune bine portofelul. De parca asta ma poate opri.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

eu ma duc maine la Alexandria si abia astept sa vad daca mi-au sosit coletele din 28... erau cele cu recuperarea banilor...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by Graviduta

quote:
Originally posted by Jasmine

am primit pe mail oferta de vente privee Okaou si cand incerc sa intru acolo nu ma lasa.Scriu parola,dau enter si gata!Asta-i tot.
La voi e la fel?

La mine merge. Nu intra pe site-ul lor, ca de obicei, ci vezi ca in oferta pe care ti-au trimis-o cu parola pt oferta ai mai jos un camp unde scrie "CLICQUEZ ICI". Dai click acolo si introduci mailul si parola in campurile care iti apar pe site-ul special respectiv. Nu au cine stie ce in oferta.

Edit dupa ce am verificat oferta din vente privee pt bebelusi cu produsele de pe site: Ce pacaleala si vanzarea asta privata!!! Pai produsele alea sunt deja reduse pe site. Cu preturile alea care apar in vente privee am luat eu niste produse acum vreo 2 luni.

Alina si Mara (27 iunie 2007)

pai asa am facut,doar nu e prima vente privee la care imi bag nasul.De data asta nu ma lasa.Oricum n-am pierdut nimic.Cam toate vente privee de pana acum au fost vrajeli.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Mi-am luat azi extract de cont de la BRD. Banii de pe chargeback au intrat marti. Exact sumele...pana la ultimul cent!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Buna fetelor!
Vreo comanda, ceva, din 3 octombrie? Nu mai am rabdare... stau cu ochii pe cutia postala, ca pe butelie...

Mada, ce marime ai luat adidasii www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6112544&SizeCode=00023&Quantity=1&PersText=&ItemId=39&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank"> astia pt Miruna? 22 sau 23? Cum ii vin acum? Ca eu vreau pt la primavara pt Mateea... si nu prea stiu cat sa-i comand... poate ma ajuti cu un sfat.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
Originally posted by claujro

Mi-am luat azi extract de cont de la BRD. Banii de pe chargeback au intrat marti. Exact sumele...pana la ultimul cent!

Asa mai vii de-acasa! Bravos soro! Astept si eu pana pe 16 ca 15 e termenul limita pana la care pot raspunde aia bancii mele ca nu-mi dau banii. Cum mai ziceam, de n-ar raspunde

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

felicitari claujro
Miki ce iti fac motanii?

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

cat e termenul asta?
45 de zile de la data depunerii cererii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Felicitari celor care au primit inapoi banutii in cont.
Ne bucuram pt voi si speram .... sa nu mai fie cazul vreodata ca istoria sa se repete.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput