***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (14)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna ziua,
Eu mai rarutz cu scriul dar la citit sunt constiincioasa...:)

Eu in nas i-am dat cu Humex pe care scrie ca e recomandat inclusiv bebeilor de peste 1 luna. Am folosit apoi batista bebelusului dar numai de 2 ori pentru ca se speria prea tare de aspirator.

Noua ne-a recomandat doctorul Vibrocil pentru Maria cand a fost mucioasa pe la 6-7 luni si i-am cerut farmacistei "pentru sugari"...nu mai stiu daca scria pe el explicit sau nu dar stiu ca din ala i-am dat...

Multi ani frumosi si voiosi sarbatoritilor de azi, nu-mi vine sa cred ce trece timpul ...

Daca aveti timp (sic!!!) va invit sa vedeti poze cu galustile mele (sunt la gramada ca deh...am doua)din iulie-august
http://family.webshots.com/album/560955310YHvqmL
si din septembrie octombrie
http://family.webshots.com/album/560974064xbeDRt

Pupam voios si sanatate bolnaviorilor!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bogalina spune:

carstea, eu iti recomand HUMEX,spray nazal cu apa de mare care poate fi dat la bebelusi mai mari de o luna,este f.bun,sper sa-ti fie de ajutor.Sa va faceti bine!
Pepsi,ti-am trimis mesaj privat,cand ai timp,raspunde-mi te rog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimisor spune:

Salutare! din nou.
Astazi m-am hotarat si nu renunt pana nu va scriu toata povestea noastra.
Intai va multumesc tutror pentru felicitari si va doresc asemenea, sa aveti copilasi sanatosi si voi sa fiti mamici puternice sa-i cresteti cat mai frumos si sanatos!

Asadar, sa incep povestea. Am avut o sarcina destul de dificila, cu cerclaj de la 5 luni, stat la pat si cu un istoric "dubios", adica doua sarcini anterioare pierdute din cauza unei infectii urinare. Asa ca mi s-a spun de la inceput ca cel mai sigur pentru copil e sa nasc prin cezariana. Eu insa nu sunt convinsa nici acum ca asta era solutia cea mai buna si n-am acceptat ideea decat dupa ce am consultat mai multi medici. Pana la urma m-am hotarat sa nasc la maternitatea din braila, desi toata sarcina am venit si la bucuresti la Panait Sarbu.
Despre nastere nu prea am ce sa va zic, pentru ca am avut anestezie totala, asa ca fetita am vazut-o cand mi-a adus-o la alaptat.
dificila mi s-a parut insa, recuperarea dupa operatie, eu nemaifiind operata niciodata, mi se parea ca nu voi mai putea merge niciodata :))
Lapte am in belsug, dar ma mulg cu pompa Avent(care e exceptional de buna)pt ca nu am sfarcuri ca lumea si fata nu a reusit deloc sa le formeze.
In curand o sa postez si poze cu noi ca avem slava domnului! dar nu cred ca ma pricep, asa ca-l astept pe sot de la serviciu sa ma ajute.
Va spuneam ca m-am simtit coplesita, dar trebuie sa mentionez ca nu din cauza copilului, care e nemaipomenit de bun, si din cauza miilor de sfaturi din toate partile. Ajutor n-am ca bunicile n-au iesit la pensie, dar avem o gramada de conostinte asistente, plus ca mama e educatoare si are mamici binevoitoare care-mi transmiteau o gramada de sfaturi. Ce sa zic.... am apreciat eu la inceput, dar cu timpul a devenit enervant!!
Maine implinim si noi 5 luni si as vrea sa incep diversificarea, maia les ca a inceput sa planga de foame la 2 ore, 1 ora 1/5 chiar. Deci e clar ca laptele nu-i mai ajunge. Asadar, cred ca e binevenita interventia voastra cu cate o reteta pe care-ati incercat-o si a mers.
Pentru maine ma pregatesc cu merisor ras sa vedem...
Ma retrag acum, dar promit inca odata, sa scriu mai des.
Va pup si va urez spor!
Mimisor, mami de Ioana Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

cristinamaria, pepsi, carstea, andrada, ali24 multumim

cristinamaria tu ai mai fost cu Rares la control?

LA MULTI ANI Sofia,Victor Iannis, Dario Antonio, Casian Andrei, Stefan

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze

Poze intalnire

www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet

Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

carstea, mie mi a dat pediatra pt nasucul nostru mucios un preparat din farmacie, colargol.ii pun cu pipeta cateva picaturi.

pup si eu toate fetele.

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Mimisor - am completat si cu datele Ioanei tale. Ce lunguta a fost!

Ella - pt tine. Nu reusesc nici sa citesc in fiecare zi. Acum urla ca-l mananca/dor gingiile. Voi cum mai sunteti cu dintisorul? Creste? I-am dat cateva doze (2,5 ml) de panadol, la sfatul pediatrei si la indemnul vecinei de sub mine care are un baietel de 6 luni si mi-a zis (exasperata cred) ca ei ii dau preventiv panadol si debridat si dimineata si seara si ca d-aia al lor urla putin (in primele luni, pana sa nasc eu, imi amintesc ca urla si noaptea in cateva reprize).

Andrada - cum e cu panadolul asta? Isi mai face efectul daca ii dau prea des? Scrie ca pot sa-i dau si de 4 ori/zi dar mi se pare exagerat. Calgelul nu prea are efect... Si Petit ar suge non-stop, cred ca-l calmeaza sa-mi sfasie mie tzitzele. Felicitari pt masinuta! Ce fel e? Foarte nostalgic era Antonio! Cred ca-i amintea de Grecia...

Mica - La Multi Ani! Sa fiti fericiti! Si bravo ca ati scapat de pampersul suplimentar! Aveau destule costumase si sunt mai dragute si mai ieftine decat ce am luat eu de la Baby expo care m-a dezamagit total.
Aia erau pusi pe jecmanit. Numai pampersii si produsele sanosan erau cu cateva zeci de ron mai mult decat in hipermarket, nu mi s-a parut normal. Iar la hainute cred ca se lua "plasa" la greu, noroc ca m-am limitat la unele pe care le-am facut cadou verioarei lui Petit, au fost f. scumpe, fiind "de firma". Vai firma lor! Ca toate sunt chinezesti. Asa ca nu mai calc alta data la genul asta de targuri. De cumparat am tot luat diverse chestii si cand m-am uitat in Carrefour si pe net iar mi-am dat seama ca am dat in plus. Asta asa ca n-am mai carcotit de mult timp si targul fiind terminat, nu se poate numi reclama proasta.

Intre timp era sa ajung la taiere ca am facut un panaritiu urat acum vreo 2 luni la degetul mare de la picior (de fapt am avut 3 in total dar 2 au trecut) si de frica m-am chiuretat singura pana mi-am scos coltul vinovat chiar in ziua de dinaintea programarii la chirurgie. Colac peste pupaza mi-a venit si CM in we, noroc ca asta mik papa cum trebuie si nu l-a influentat in nici un fel, chiar mi-era teama.

La astea cu "mucisori" nu ma pricep ca noi inca n-am avut placerea, dar iau notite! Multa sanatate bebeilor muciosi!
Voi scoateti bebeii afara intr-o zi asa de urata ca asta? Ca mie mi-e frica! Si nici ieri nu am fost afara. Sambata seara am fost nebuni, am dus copilul la SIAB, o sa postez poze cu el mik calare pe Harley. Tati avea treaba acolo si ne-am tinut si noi scai de el.

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

A_da - felicitari pt nunta, botez si toate celelate!

Ella - sa fie intr-un ceas bun semnarea contractului pt apartament!

Paflo - la multe luni Sofiei!

Cqiquitita - ce mare e Livia! Cred ca e fetita cu cea mai mare greutate dintre capsunele.

Ralucami - tu ai o japonica adevarata, ea nu trebuie sa iasa din peisaj acolo, nu? Sanatoasa sa fie!

Piticasigogosica - sa ai putere sa treci cu bine prin toate!

Kay - sa ne mai povestesti despre voi! Sau trebuie sa citim si la subiectul Soniei?

Eu am o problema! Ce e cu Elteka! Si cu multe alte mamici care erau foarte active: Eimotto, Alina24, Lilky, Dideip, Sadicutza, Dianalaura, Kid, Poohy, Pauly. Asta din ce imi aduc aminte in viteza, celelate rog sa nu se supere, in fapt e un apel general ca ficare sa mai dea cate un semn de viata ca sa stim ca sunteti bine. Stiu ca e greu din lipsa de timp sau chiar de acces la internet, dar pe cat e posibil.

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Mihamora, Monicoasa, Pepsi merci . Am incercat azi sa-i dau suc de mar de data asta cu lingurita dar jumate s-a dus pe hainute... asa ca o sa caut tetina speciala pt lichide groase sau canita ca sa incerc si asa.

Monicoasa, Carstea eu i-am dat Vibrocil picaturi la Isa cand a fost racita si avea nasul infundat. I-am amestecat o picatura de Vibrocil cu 1 ml de ser fiziologic. Vibrocil se da si la bebelusi si la adulti.

Ella chiar m-am gandit la tine, cum a fost in weekend cu David. Felicitari pt apartament!

Mimisor bine ai venit !

Raluca vad ca bebelinele noastre raman cam in acelasi grafic de crestere, s-o fi hotarat ele sa fie modele, asa ca tin la siluete de pe acum,

Eu ma necajesc tare mult ca Isa nu vrea sa manance, da e tot in greva, am incercat sa nu ma stresez si sa o las sa manance cat vrea ea, dar vad ca in loc sa-si revina, ea o ia razna de tot. Cateodata mananca cam 100-120, dar are cateodata momente cand incepe sa urle numai cand vede biberonul si nu vrea nici macar sa se atinga de el In schimb daca ii dau sa suga atunci vrea imediat.dar din pacate nu am decat putin lapte la san, mananca cam 30 ml din amandoi. (o cantaresc inainte si dupa)Asa a fost de la inceput si i-am dat tot timpul mai intai sa suga si apoi completare. Tot am citit de bebelusi care cand dau de biberon, refuza sanul, se pare ca Isa face contrariu, vrea san si refuza biberon.Am incercat si cu pompa dar atunci iese si mai putin laptic... Nu stiu ce sa-i mai fac s-o conving sa manance, numai in cap nu am stat (cum spunea cineva) Problema e ca noaptea ea nu se trezeste deloc sa manance si daca o trezesc eu tot nu vrea sa manance.
Ieri am fost iar la pediatra cu ea, ca vitaminele ce mi-a dat nu au avut nici un efect asupra apetitului ei si a zis ca eventual daca continua tt asa sa-i fac analize de sange sa vedem daca cumva nu are anemie. Acum am zis ca mai astept putin ca mi-e mila de ea s-o duc sa-i ia sange, in rest ea e foarte vioaie, se joaca , rade... Ce as mai putea oare sa mai fac sa manance si ea???

Mami de ingeras - Isabella (21.06.2007)
www.flickr.com/photos/12409567@N03/" target="_blank">Poze cu Ingerasul meu

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Fetelor, am doua intrebari:
1. Voi ii mai tineti la dat aerul afara pe bebelonci?Ca a mea galushca, pe langa ca nu mai vrea ziua sa manance laptele in brate sau in bouncer, ci doar culcata in patut la ea, nic nu mai da aerul afara dupa (e drept ca nu o mai tin intotdeauna, ca uneori adoarme in timp ce papa...).
2. Cum va descurcati cu marsupiul? Ca pe mine ma omoara (la ceel aproape 8 kilograme ale ei). Plus ca mai avem o problema in marsupiu - il linge de mama focului pana il uda si se uda si ea groaznic. Duminica am fost la plimbare prin padure si acum e toata iritat pe barba de la cum a stat in contact cu saliva asa de mult.

Florina si Sofia (09.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Mica felicitari pt un deceniu de iubire cu sotul tau!!!
Stii ca si noi facem peste 2 zile tot 10 ani de cand suntem impreuna si agitata cu problema cu Isa (ce am povestit mai inainte)si uitasem !

Mami de ingeras - Isabella (21.06.2007)
www.flickr.com/photos/12409567@N03/" target="_blank">Poze cu Ingerasul meu

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput