***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (14)
Raspunsuri - Pagina 6
petit_ange spune:
Paflo la multe lunisoare pt Sofia!!! si ca sa-ti raspund la intrebari, eu inca o mai tin pe Isa sa dea aerul afara dupa fiecare masa, si cu marsupiul inca o duc dar Isa e inca micuta fata de Sofia, are 5500 gr. Dar deja ma doare spatele daca o tin mai mult timp. Ei ii place tare mult, chiar adoarme stand in el
Mami de ingeras - Isabella (21.06.2007)
www.flickr.com/photos/12409567@N03/" target="_blank">Poze cu Ingerasul meu
The world is full of wonders if you look with open eyes!!!
carstea spune:
Pe mine ma termina rares cu cele 7kg jumate.IMI AMORTESTE SPATELE!
POZE rares(7 mai 2007)
Am 4 luni /sunt barbat!
michigan spune:
mai aparem si noi
am fost raciti dar multumesc lui d-zeu ca acum este totul bine, ne-a trecut , si mie si lui
trebuie sa trimitem multi pupici andradei pt cel mai minunat cadou
inutil sa va mai spun ce lacrimi de crocodil mi de innoada sub barbie...
sunt asa de fericita
abia acum realizez cat de mult il doream si cum viata mea se umple de fericire cu fiecare zambet si cu fiecare sunet pe care il articuleaza minunea mea
si cand te gandesti ca se face un an de cand o doua dungulite roz mi-au schimbat universul
cu riscul de a deveni sufocanta, il iubesc mai mult decat viata mea
na , andrada, din vina ta sunt asa nostalgica azi
mai revenim cand avem o dospozitie mai buna
Mihaela si pui mic Octavian Andrei
40 de saptamani pt o minune
Octavian (17iunie2007)
www.onetruemedia.com/shared?p=2c46885e2ba34b699c9eef&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">40 de saptamani pt o minune
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=35048c9ca106cb6d709106" target="_blank">Octavian (17iunie2007)
michigan spune:
carstea, nou vibrocilul ni l-a prescris pediatrul, dar eram raciti rau! iar humex-ul cred ca li s-au terminat depozitele la noi in oras ca in toate farmaciile: nu mai avem....
www.onetruemedia.com/shared?p=2c46885e2ba34b699c9eef&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">40 de saptamani pt o minune
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=35048c9ca106cb6d709106" target="_blank">Octavian (17iunie2007)
ella_74 spune:
mica si petit ange, La multi ani pentru decada cu dragoste.
Noi avem doar 7 ani de iubeala, deci mergem la scoala
Ancamari, ce bine ca inca il alaptezi pe Petit; noi suntem bine cu dintii, adica urlam in continuare dar e si asta o etapa inerenta si trecatoare, slava Cerului; la noi are efect calgelul,il dau doar atunci cand nu se mai poate si sa stii ca de fiecare data adoarme dupa; si noaptea se mai trezeste plangand si il gasesc rozand la pumnisor deci e clar de la dinti, sau cel putin asa a fost in weekend.
Multumesc si de urarile de casa noua; visez de pe acum ca voi face ceva petreceri pe terasa aia mare
Fetelor, cum fac sa pun si eu 2 filmulete pe care le-am facut cu Boby in weekend? sunt la birou acuma; ca nu ma lasa Picasa , ca -mi zice ca depasesc 100 mb;pot sa le comprim cumva? intr-unul din ele incerc sa-l adorm pe Boby si-si canta singurel si e tare haios iar in celalalt se rostogoleste si sta la mine sa-l alint.
Incerc de acasa totusi sa le pun, macar imi spune sotul meu, ca nu degeaba s-a facut softist
, mamica de David (24.04.2007)
poze David
petit_ange spune:
Ella incearca sa-ti faci cont pe http://www.youtube.com/ si uploadezi acolo filmuletele si apoi ne dai linkul.
Mami de ingeras - Isabella (21.06.2007)
www.flickr.com/photos/12409567@N03/" target="_blank">Poze cu Ingerasul meu
The world is full of wonders if you look with open eyes!!!
dicirstea spune:
petit_ange, vezi ca si Avent are tetina special ptr sucuri si piureuri, are o fanta si 3 gradatii, mie mi-au recomandat-o la baby expo, cele cu gaurele se infunda. Iar la Chicco si Calpol eu am vazut biberoane speciale ptr lichide groase, erau chiar meseriase. Nici Matei nu suporta lingurita nici sa o vada, in schimb sucul de fructe il aspira. Am inceput sa i-l fac mai gros, si cu pulpita si e super incantat.
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
carstea spune:
Noi ne-am luptat cu piureul de pastarnac care desi aparent i-a placut, la a 3 lingurita(a se citi varfuri de lingurita) a inceput sa se srambe rau si sa icneasca.Ii place lingurita pe care si-o baga singur in gura dar goala.Maine sa incerc piureul de morcov?Sau sa insist cu pastarnacul?
POZE rares(7 mai 2007)
Am 4 luni /sunt barbat!
ancamari spune:
Carstea - nu ma pricep la diversificare ca al meu e inca atarnat de tzitze (Ella - mercic de apreciere, e rau ca nu pot slabi un gram in conditiile astea), dar eu cred ca nu am mancat in viata mea piure de pastarnac. Sincera sa fiu nici nu sunt sigura cum arata. Tie ti se pare bun la gust? Eu intentionez sa-l diversific pe Petit cu ceea ce are voie si asta invat de la voi si mi-o zice si pediatra doua vorbe, dar si dupa gustul meu. A se citi "urmeza-ti insinctul"! Succes! Scrie maine cum a fost!
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
ancamari spune:
Carstea - urmeaza-ti instinctul! scuze de greseala si ca mi-am dat cu parerea, daca nu e buna!
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)