***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (14)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Am fost azi la carrefour militari si am cumparat salopeta. ancamari multumesc pentru informatie .

ella tu speli salopeta inainte de a-l imbraca pe Bobita cu ea?

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze

Poze intalnire

www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet

Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

doxinunu stiu daca PIVALONE este si ptr raceala.a meu nu a fost racit ,a fost numai infundat la nas.

poze rafi si poze botez
http://community.webshots.com/album/559390002gMslLo
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

cam sporadic aparem pe aici...de citit, va citesc mereu, dar, spre rusinea mea, cu greu ma mobilizez sa si scriu cate ceva
stefanuc al meu mi-a cam jucat farse in ultimele zile...daca saptamana trecuta ma minunam ce copil cuminte am, cu program de masa si somn bine fixat- de duminica a inceput sa fie marait, cu scaune dese si ceva febra( care a cedat imediat la un supozitor de paracetamol).In plus, a mancat foarte-foarte des, chiar si noaptea(el, care de la 3 saptamani dormea de la 10 la 6-7 dimineata)...nu pot sa sper decat ca a fost celebrul puseu de crestere de la 3 luni(venit cu ceva intarziere).
andrada -minunat videoclipul...a fost o senzatie minunata sa-mi vad piticotul alaturi de celelalte capsunici..multe pentru tine si antonio cel frumos!!!
despre diversificari...noi nu am inceput si sper sa mai intarziem cel putin o luna....probabil ca o sa urmam sfatul pediatrului si vom incepe cu borcane de legume...dar oi vedea atunci, pe moment...
si ca sa ne laudam...asa aratam la vreo saptamana si asa aratam la 3 luni !!!
pup capsunici si mamicile lor...

" despre 3 lucruri nu te grabi sa vorbesti: despre Dumnezeu, pana nu-ti intaresti credinta in El, despre pacatul altuia pana nu-l cunosti pe al tau si despre ziua de maine pana nu se lumineaza de ziua!"
poze cu noi si bebe
www.totsites.com/tot/stefan-baby" target="_blank">pagina de Stefanut(26.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Aratati-mi si mie fetelor ce salopete ati cumparat, ma duc si eu maine la carrefour.

Pepsi s-ar parea ca ai dreptate sa fie dintisorii,desi eu nu vad nimic, bine, nici nu ma pricep, pana o sa-mi dau eu seama....e, mai greu la primul...(dinte sau copil)

La multi ani Mica si Petit_ange!!! Multa fericire!

Eu nu prea stiu daca ii fac bine cerealele,am inceput cu o lingura de cereale si 5 linguri de lapte,dar nu se dizolva bine, nu se omogenizeaza si i le dau cu lingurita. Voi cum le faceti?(Nestle orez cu morcov)

Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Moko- extraordinar de frumos a povestit StefanutAm Vazut si pozele, e un scump

Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

fetelor, am revenit si noi din calatorii, topiti de dorul bebelusului. in fiecare seara ne conectam la internet pe unde apucam sa vedem poze noi cu asta mic, am pus o vecina de-a soacra-mii sa-i faca poze zilnic si sa le uploadeze pe o pagina de net! nu il mai vazusem de o saptamana, pe mine m-a recunoscut dar pe taica-sau cand l-a vazut a inceput sa planga! oricum are un stil mortal cand vede pe cineva: se uita cateva secunde fix la persoana respectiva si fie incepe sa rada, semn ca o recunoaste; fie isi lasa buza in jos si incepe sa planga de nu-l mai opresti. una peste alta sunt full-time mother again pana la 1 nov cand incep serviciul.

inca mai am de recuperat la citit, insa trebuie neaparat sa-i multumesc Andradei pentru videoclip - m-am emotionat toata. Inutil sa spun ca l-am aratat la toata familia ...

kay, felicitari pentru progresele Soniei, e o adevarata domnisoara acum!

vreau sa va intreb (pe mamicile de baietei) despre decalotare. nu prea am luat-o in serios pana acum, dar o prietena de-a mea cu un baietel de 1 an a ajuns la urgenta cu el cu probleme urinare cauzate de fimoza. ma intereseaza de la cate luni incepeti sa faceti decalotarea si daca folositi crema pentru asta?

va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Mama cat ati scris intr-o zi!
petit_ange, eu am luat de la avent kitul pt trecerea de la biberon la canita, si contine 2 tetine, una cu flux variabil pt lichide groase si una moale si plata, foarte faine. calin s-a aruncat literalmente asupra biberonului , bine ca s-a razgandit cand a dat de morcov si nici sanul n-a cazut in dizgratie deloc.
paflo, patut eu am luat de la ikea, tare frumos, cu 2 nivele, e 200 de ron. Il poti vedea in pozele mele, acum modelul respectiv are si latura detasabila. In marsupiu nici eu nu prea il mai port pe Calinut ca s-a facut tare greu. Si el il morfolea cu mare placere pana am descoperit suzeta
felicitari si tie si micai pentru 10 ani

Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)

Poze bebe

fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

mica, ma bucur ca ai gasit salopeta de printesuca; eu am spalat-o la masina pe a lui boby si chiar l-am imbract luni in parc ca era rece; i-am dat doar manusile jos ca nu era vremea lor.
Hai ca am starnit toate fetele cu salopeta asta TEX, dar chiar e draguta si isi face banii.

sobi, bine ai revenit din vacanta; cum a fost? poze? cred ca ti-a fost tare dor de Vladut.

ancamari, ma bucur cand scrii si imi place si ce culoare ti-ai ales, de acum ma uit dupa albastru; ai mai fost la dr. Radoi? m-a sunat ieri si am vorbit 3 minute cred, ca o sa ajung la el saptamana viitoare ca sa vorbim mai multe despre cosmetizarea operatiei.

, mamica de David (24.04.2007)
poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Mica, La Multi Ani pt Maya si pt cei 10 ani langa sufletul pereche!
Ziceti ca va doare spatele. Eu nu ma plang de acest lucru, pt ca folosesc wrapul. Imi face chiar placere sa-l tin pe Bogdanel in wrap cand iesim la plimbarica (in casa il tin pe brate, dar nu f mult). Si lui ii place, cum ma vede ca pun wrapul pe mine, ii sclipesc beculetele si se bucura. La fel face si cand vede tzitzi, asta ca sa va dati seama ce bucurie pe el. Acum folosim o alta metoda de infasurare, caci deh, am crescut. Uitati www.mobywrap.com/instructions.php?link=4" target="_blank">CUM.
Poohy, Dideip,Elteka de ce nu mai scrieti pe forum?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885830356/" target="_blank">Botez Bogdanel
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885892902/" target="_blank">Poze din August&Sept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Ancamari, poti sa-i dai paracetamol (panadol), dar nu la un interval mai mic de 6 ore... deci max. 4 doze pe zi. Vezi ca exista mai multe firme care produc paracetamol sub diverse denumiri comerciale. Tu trebuie sa ai grija sa nu contina ALCOOL. De exemplu, "Paracetamol pt. copii" de la Terapia contine alcool, deci NU ti-l recomand. "ADOL" de la Julphar... este fara alcool... Ambele contin paracetamol, ca si panadolul. Din cate stiu eu nici panadolul nu contine ALCOOL, dar e bine sa te uiti inainte! Dar vezi nu cumva sa te apuci sa ii dai zilnic... adik nu cumva sa devina ceva de genul: "VIGANTOL" Nu te-as sfatui sa-i dai mai mult de 8-10 doze consecutiv (2-3 zile)...

Paflo, Antonio e caz special.... dar ma incumet sa-ti raspund... El a acceptat biberonul doar plimbat prin casa... deci tinut in brate... Mai nou il pun in scaunelul lui de masa (lasat pe spate) si i-l dau acolo... dar dupa il ridica sa-i dau aerul afara, deoarece daca adoarme de multe ori se trezeste plangand cand iese o bula... Legat de marsupiu, am folosit doar de 2 ori si la fel l-a balosit... Plus ca pe mine ma dureau umerii ingrozitor. Cand l-a carat sotul a zis ca era OK... dar mie mi s-a parut DUREROS pt umeri

Michigan

Moko ... m-am uitat pe pozele voastre... inclusiv cele de la botez, toti 3 in rosu... Ce schimbare intre 1 sapt. si 3 luni!!! De fapt e si normal... dar parca nu mai e el!!! E un scump!

Sobi si bine-ai revenit! Legat de decalotare: eu de la prima baita i-am tras usor de pielicica pentru a-l clati cu apa si pe-acolo.... Nu am tras niciodata sa fortez, dar nici nu l-am lasat in pace

Liviana, interesant WRAP-ul.... dar de unde se cumpara... eu nu am vazut!

Pe Alyna24, am intalnit-o la BABY EXPO... a zis ca era in mutari si ca isi va fixa si calculatorul-netul dar nu stia cand.

Poze BOTEZ Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio

Andrada FERICITA de Antonio

Mergi la inceput