***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (14)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Andradap, wrap-ul e facut dintr-o panza de dimens 5m*70 cm, deci nu cumparat. Ca tot verni vorba de Paracetamol, spun-mi si mie daca exista vreo dif intre Panadol si Calpol. De asemeni daca in loc de aceste siropele putem sa le dam puilor cate 1/4 din tableta de Paracetamol dizolvata in apa. Echivaleaza cu 5 ml de calpol? Merci.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885830356/" target="_blank">Botez Bogdanel
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885892902/" target="_blank">Poze din August&Sept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Liviana mersi!

Legat de paracetamol... calpol, panadol... acelasi lucru, aceeasi compozitie... deci aceeasi doza

Paracetamolul pt adulti, comprimatele, se pot da copiilor peste 6 ani, iar in cazuri exceptionale copiilor mai mici, dar care au peste 8 Kg.

Poze BOTEZ Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio

Andrada FERICITA de Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

merci andrada. ma interesa pt matei caci el face diaree de la calpol (siropul fiind dulce). ce doza de tableta ii pot da ? (el are 12 kg)

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885830356/" target="_blank">Botez Bogdanel
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885892902/" target="_blank">Poze din August&Sept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

ANCAMARI,am gustat si piureul de morcovi si cel de pastarnac s mi s-a parut mai dulce cel de pastarnac.Nu stiu insa cum ar trebui sa reactioneze bebeii la prima lingurita de altceva.Evident nu cred ca trebuie sa icneasca asa ca azi o sa trec pe morcov.In privinta instinctului, eu nu ma bazez prea mult pe el.
Sa incep sa-i pun cereale de la nestle ca-s dulci?Voi cum ati reusit?
Cum au reactionat alte capsunele la legume si fructe?

POZE rares(7 mai 2007)
Am 4 luni /sunt barbat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Fetelor azi am fct si noi vaccinul de 4 luni!Desigur ca mai multe emotii am avu io dar a trecut.Sper sa nu faca febra desi i-am dat EFERALGAN si ii mai dau si diseara!Pana la 6 luniam scapat.Mi-a zis sa-i dau suc de morcovi cate o linguruta pe zi si cica nu se considera diversificare si nici masa!Tebuie sa ajungem la 30 ml pe zi,apoi bagam mar!Nici nu stiu ce sa fac.Sa-i dau asa sau sa mai astept pana la 6 luni?
Copii vostrii urla ca vor afara?Ca io nu stiu ce sa ma fac cand e vant puternic si cand ploua in casa!!!

http://community.webshots.com/user/ioanaserghi STEFAN BOGDAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

LA MULTI ANI MAYA!!! SA CRESTI MAARE SI SA FII IUBITA!

ancamari eu am patit exact la fel, am avut 3 degete cu probleme, 2 s-au vindecat dar nu de tot si acum trag cu ultimul, dureaza de vreo 2 luni, mi-e frica sa merg la dr si scobesc in continuare dupa colt...

Eu azi aniversez un an de la prima mare hemoragie in sarcina...offf

Mami de Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Salutare, Salutare..
io is mai rau..nici nu am mai citit. Dupa cele 6 saptamni plecata vizez numai bagaje si sa nu uit ceva important. Am avut si 7 zile de concediu, vizam io plaje dar am ajuns la munte, unde ne-am scos parleala cu Pacalici care ne-a marait nonstop.

Am primit mesajul de la Andrada pe mess, te pupam in cor care ne-a emotionat. O sa incerc sa pun poze cu noi, intre timp, David mi-a luat contactul cu gresia din bucatarie si, si-a facut un ditamai cucuiul. A cazut si cosul de masina peste el. Ma vaitam ca nu isi tine capu acu are o viteza la intorsu pe burta mama, mama.

Ella, am vazut doar intrebarea ta, a fost frumos in ro, dar io is romantica incurabila.
De unde numele de Boby? ca daca nu am citit, deh, te intreb mai usor decat sa rasfoiesc, avand un Robert si un David la fel ca tine, prescurtarea ar fi mai degraba la primul decat la al doilea sau, e doar un fel de Pacalici Bobita al tau?
Ah, ce tie si cu curiozitatile astea?!

Dicristea, pt ca ne-am cunoscut face to face imi pare rau prin ce treci si bafta multa in deciziile viitoare pe care as vrea sa nu le iei pana nu implineste bebita 1 an

Vas, cum mai sunt okii Elizei, ca ai nostri de vreo 10 zile devin verzi si cred caprui?

Pepsica, raportez ca alaptez, inca....

Maya si mamica de Maya. si tuturor celor care isi serbeaza ziua azi..si fug ca am intalneala..poate mai revin.

Pup plantatia si ma intreb ce mai face Andoix si Filipete si Georgia dar si proaspata crestina Teodora de Florina? Mi-am adus aminte ca aveati botezul pe 07 oct.

La Elteka cred ca a inghetat tastatura. Imi lipsesc postarile tale cum si cele ale Florinei.

EDIT:

Mamarutza de Carrie, Bebelina de Mimisor, Flacau de Gabiu si Fecior de Numai-eu. Sa va/ne traiasca capsunele!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

liviana, chiqui, didialex multumim

Azi Maya a facut 5 luni si avem 6.960 si 72 cm. A luat cam putin in ultima luna, doar 240 gr .

La Multi Ani Ioana Raluca, Carina Sofia, Albert Mihai si David Andrei

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze

Poze intalnire

www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet

Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Mica, La Multi Ani pentru printesa Maya! cu greutatea nu-ti fa griji, Maya arata foarte bine si e manechina cu 72 cm; e adevarat ca Boby la 5 luni avea fix 8 kg, dar fetitele asa trebuie sa fie, mai delicate.

Didialex, bine ai revenit pe plantatie!
Boby vine de la bobitza, fiindca asa i-am spus cat a stat in burtica; acum toata lumea ii spune Boby, stiu ca e mai degraba nume de catel dar asta e, ne-am obisnuit deja cu porecla.

, mamica de David (24.04.2007)
poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

mokofoarte frumoasa povestirea lui stefanut carsteaeu i am dat astazi cartof dulce si i a placut tare mult.pana apucam sa ii dau se enerva si icepea sa planga.a savurat cateva lingurite si apoi s a enervat ca nu venea incontinu ca laptele si atunci i am dat piept. si apropo fetele oare e bine ca am inceput direct cu solide si nu cu lichide?ca eu vroiam defapt sa ii dau supica dar am vazut ca cartoful s a facut mai moale si i l am pisat cu furculita si am zis sa incerc sa vad cum reactioneaza si apoi ii dau supica .dar cand am vazut ca il poate manca i am dat pana s a enervat.si oare sa ii mai dau mai tarziu si supica daca tot am facut o sau nu?dar stiti ce e sod ca toata lumea o sa ma intrebe ce am inceput sa ii dau de mancare si cand o sa le zic cartof dulce probabil ca nu prea o sa stie la ce ma refer.

poze rafi si poze botez
http://community.webshots.com/album/559390002gMslLo
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput