***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (14)
Raspunsuri - Pagina 9
lavini spune:
salutare la capsunele!Ieri am facut si noi vaccinul de 4 luni, din pacate bb a facut febra azi-noapte, aproape 39, nu stiu dc de la vaccin sau de la dinti, ca a constatat dr ieri ca ii ies 2 dintisori.As zice ca de la ei, ca si saptamana trecuta a avut o noapte cu febra mare.In rest, nu am prea crescut, avem 67 cm si aproape 6.400.Ali, si noi tot cu papica solida am inceput si n-a fost nici o problema, chiar i-a placut, inghite din ce in ce mai bine.
Lavinia, mamica de Radu Andrei (11 iunie 2007)
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin
petit_ange spune:
Arcadia, Mihamora, Dicirstea
Sobi bine ai revenit! Cum a fost in vacanta? pe unde ati colindat?
Mami de ingeras - Isabella (21.06.2007)
www.flickr.com/photos/12409567@N03/" target="_blank">Poze cu Ingerasul meu
The world is full of wonders if you look with open eyes!!!
andradap spune:
Liviana, poti incerca si cu supozitoare de paracetamol. Exista in 2 forme: pt. sugari (de 125 mg) si pt. copii peste 3 ani (de 250 mg). Daca totusi vrei sa-i dai tablete, vezi cantitatile de mai sus... si in functie de varsta lui M... ii imparti tableta fie in 2 (ca sa ia doza de 250 mg) fie in 4 (... pt doza de 125 mg). Panadolul (ca varianta-sirop stiu ca nu are zahar).
Didiiiii... CE BINE CA NE MAI SCRII
Carstea puiul meu e topit dupa para... Dupa cateva zile cand mi-a refuzat orice, mai putin laptele, azi i-am dat din nou para si chiar radea si isi ducea si mana lui la gura...si cum faceam pauza intre lingurite incepea sa urle... Eu inca nu am incercat cu legume... De la 5 luni (adik de vineri ) incep si eu cu supita de legume... care o voi prepara astefl: fierb la aburi legumele, apoi le fac piure...dupa care adaug din zeama care s-a scurs de la ele...si practic nu va fi nici supita si nici piure ci mai degraba CIULAMA
Mica sa-ti traiasca printesa!!! E asa lungana.... Abia astept sa-l masoare si pe Antonio... Vineri venim si noi cu datele de 5 luni...
PS: Mai era ceva de scris, dar am uitat...
Poze BOTEZ Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio
Andrada FERICITA de Antonio
mihamora spune:
La multi ani Maya! La multi ani Sofia!
Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007
POZE
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
mica0307 spune:
ella, andrada si mihamora multumim .
Am cantarit-o pe Maya dupa masa de acum si a mancat 120 ml lapte. E bine???
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze
Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet
Hainutze
ancamari spune:
Doxinu - si Petitul meu vrea afara si chiar intrebam ieri aici daca ii scoateti afara pe bebei, am vazut ca Ella l-a echipat pe Bobita cu salopeta si l-a scos afara luni, ca si asta era problema mea, cu ce sa-l imbrac acum. Ca e vant...
Carstea - cum a papat morcovel?
Mica - cu placere! Maya chir e manechin! Al meu avea 66 cm la 4 luni (asa l-a masurat asistenta), azi am fost eu curioasa si cred ca are cam 68 cm, de la haine mi s-a parut. Dar 72 cm e bine de tot! Ce zice dr. pediatru de faptul ca a luat Maya numai 240 grame in luna a 4-a? Eu zic sa nu te ingrijorezi deocamdata, poate asa e ritmul ei, nu cred sa fie o problema atata timp cat s-a lungit asa de bine.
Andrada - mercic frumos de precizarile despre panadol, paracetamil, etc. Eui nu sunt fan medicamente dar daca se chinuie in halul asta. aM RECAPITULAT SI CRED CA I-AM DAT 6 DOZE IN 6 ZILE. iNTR-O ZI I-AM DAT 2 dOZE SI SAMBATA NU I-AM dat deloc. Scuze ca am scris urat!
DidiAlex - bine ai revenit! Mi-ai lipsit!
Moko - am vazut pozele, ce asortati erati la botez!
Ella - e steelblue culoarea, am facut la nimereala pt ca nu e nici un preview, dar e adevarat ca e frumos, pe mine ma deranjeaza chestiile inestetice (sunt cam paranoica in ultima vreme). Ce bine ca ai ramas prietena cu dr! Eu am o burta oribila, mi-e si rusine sa ma duc sa ma vada, nici vaccinul recomandat de el nu l-am facut ca n-am avut nevoie, noi nu reusim sa intram in normal...
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
lavini spune:
Voi ce supozitoare puneti bb-ilor pt febra?Aseara am cumparat paracetamol, dar scria primul interval de varsta 6-12 luni.Asa ca am mai taiat din el...Eferalgan sirop nu a vrut sa inghita si voiam sa stiu pt viitor...
Sobi, Didi, bine ati revenit!Asteptam si poze!
Elteka, Poohy, Lulu, pe unde umblati fetelor?Nu ati mai scris nimic, nici un semn de viata...Va asteptam!
Maya, la multi ani si sa cresti mare si frumoasa(desi frumoasa esti deja si la 72 cm...fotomodel)
Lavinia, mamica de Radu Andrei (11 iunie 2007)
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin
dicirstea spune:
DidiAlex....sper sa nu ma sclerozez mai rau pana atunci.
Cat despre Eferalgan si alte picaturi, eu i le dau cu o lingurita de ceai intr-un biberonel de la Chicco de 30 ml, special pentru medicamente. Asa am avut succes cu Calciu, ca e gretos peste poate, dar si cu suculetul la inceput. Nici nu baga de seama ca are si medicamente in bibe.
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
mica0307 spune:
lavini, ancamari multumim
ancamari abia saptamana viitoare ajungem la dr ca este in concediu saptmana asta. O sa vedem ce spune.
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze
Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet
Hainutze
ckristina spune:
lavini, am iesit la un suc intr o seara si vorbind de bianca cu o prietena am ajuns la concluzia ca e prietena de a ta(vorbeam de baita la bebe si mi spunea de tine ca vine cineva la tine special pt masaj si baie in cada iar eu stiam filmuletele de pe nam avut dreptate sau ne am inselat???
http://www.dropshots.com/ckristina#albums/botez%20BIANCA%20MARIA/2007-08-19/00:21:14
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)