***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (14)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

La Multi ani Maya! La Multi ani Sofia!
Davidut creste frumos si e sanatos!
Andrada foarte frumos clipul! Emotionant!
Sper sa va scriu mai des!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
David
Cum a aparut Printul!

Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Mica, dar ce lungana e Maya ta! Eu zic ca e f buna si greutatea.... Vezi ce zice si pediatrul. Cum ati petrecut cei 10 ani impreuna cu sotul?
Azi am fost si noi la dr dar ne-a amanat pt a doua oara vaccinul caci inca mai tuseste puiul. In schimb ne-am masurat si aveam 65 cm (adica 10 luati de la naster pana acum, ceea ce e f bine) si 7,4 kg. M-am uitat in notitele mele de la Matei si se pare ca fratii cresc in acelasi ritm. Aceleasi cifre le avea si M la 4 luni!
DidiAlex, ce bine ca ne mai scrii! La ce intalneala te duci? Tot cu mamici? Pup cucuiul lui David sa-i treaca mai repede!
Andrada, merci pt raspuns. Si supozitoarele dau scaune moi chiar daca sunt cu paracetamol si nu cu glicerina... Am intrebat pediatra azi si m-a sfatuit sa-i dau Biotics pt diaree si sa continui cu calpol/panadol pt ca e mai safe si mai putin nociv pt ficat in comparatie cu pastila de paracetamol. Daca zici ca nu are zahar, atunci o sa-i iau Panadol imediat ce termina Calpolul.
Vali5, pe unde te ascunzi? Nu ne mai zici nimic de Andreiutz?
Lavini, poti te rog sa faci un filmulet si cu masajul Ceraselei? Ma intereseaza exercitiile alea cu tinutul la verticala pe care le-ai pozat recent. Mercic.
Nu in ultimul rand La Multi ani pt Sofia!
Noi azi ne-am distrat cu pufuleti. Am luat o punga si vazand cum ma priveste puiul in timp ce-i mancam, i-am dat si lui in manuta. L-a dus la gurita si se pare ca i-a placut pt ca a inceput sa dea din picioruse cu bucurie. Pe urma m-am prins ca de fapt in asociatie cu suptul degetului cel mare, pufuletele cu pricina era chiar f deosebit.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885830356/" target="_blank">Botez Bogdanel
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885892902/" target="_blank">Poze din August&Sept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Liviana, o sa incerc sa fac filmuletul vineri, sper sa fie piticul in forma :)

Ckristina, pai si io voiam sa te intreb daca ne vedem duminica la nunta?Nu stiu daca Mihaela e prietena sau verisoara ta, dar cand am vazut pozele de la botez mi-am zis ca-i tare mica lumea...

Lavinia, mamica de Radu Andrei (11 iunie 2007)
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

ne vedem duminica la nunta lavinia. nu suntem verisoare , suntem prietene.

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Liviana, din acleasi motiv am insistat pe amanuntele legate de supozitioare si siropuri.... Dar credeam ca tii tu mortis sa-i dai compr.

Poze BOTEZ Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio

Andrada FERICITA de Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moberi spune:

Am revenit si noi acasa din concediul in Grecia, concediu care ne-a priit tuturor, mai putin drumul, cosmar!
Raportam si noi la 4 luni si doua saptamani 67 cm si 6600 g.Nu e prea grozav, ia tare putin in greutate in ultimul timp.Pediatra spune sa nu ne ingrijoram ca e foarte bine dar eu parfca nu sunt multumita.
Suculetul de morcov il bem si nu prea...cand cum nu e prea incantat.
Spre sfarsitul lunii vreau sa incep cu supica.Avand in vedere ca e alaptat exclusiv as fi amanat momentul pana la 6 luni, dar de la 1 noiembrie merg la servici si trebuie sa suplinesc cumva lipsa mea...mai un suculet ...mai o supica si sper sa tina figura pana vin acasa.Ce mi-e groaza e faptul ca nu voi mai avea lapte, nu vreau sa renunt la alaptat nicicum, macar in timpul cand sunt acasa sa primeasca san.Sper sa reusesc.Colac peste pupaza a mai trebuit sa ma inscriu si la un masterat asa incat inca nu imi dau seama cum o sa scot la capat cu 2 copii, servici si scoala.Ma voi inspira de la Androix ca ea mai era pe baricade.

Am fost si noi la vaccin si suntem tare maraiti de ieri incoace, plus ca eu zic ca ii ies dintii asa ca e tare prost dispus piticul.

Ancamari si eu am aceleasi probleme...din cauza alaptatului nu dau nimic jos si ma termina felul cum arat...plus problema cu unghiile de la degetele de la picioare.E ceva de speriat...ma tot operez si nu dau de capat..iar cand aud de bisturiu o iau la fuga...mi-au ajuns doua cezariene.

Paflo m-ai dezamagit cu Carrefourul, abia asteptam sa se deschida si sa iau salopeta de care vorbea Ella.

Didialex, te asteptam sa-ti intri in ritm cu scrisul!
Andradap, foarte multumim pentru videoclip, evident ca eu am uitat cu desavarsire sa trimit pozele, dar tot m-am emotionat teribil.Iar Antonio cu pleata in vant e incredibil!!!!

Ella felicitari pentru casa!Ai reusit in cele din urma cu scaunul de masa .ce model ai mai cumparat ca am pierdut sirul...noi avem de la graco si sunt multumita, desi cred ca e putin cam scump.

Mai citesc si mai scriu ca sigur am pierdut sirul raspunsurilor!

A cineva a intrebat de Vibrocil, si eu i-am dat lui Matei ca a fost mucos, a fost ok si-a facut treaba dupa parerea mea, dar oricum nu am abuzat puneam mai muklt seara ca in rest pentru igiena si scos mucisori cu batista bebelusului despre care desi am dubii totusi e tare utila in astfel de situatii, folosim ser fiziologic sau apa de mare.

poze botez http://community.webshots.com/album/560260116qedpaA
Mama Alexandrei si a lui Matei (21.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

multumim pt urari mica0307 si didialex, raportam si noi 7.520 kg si 68 cm
uram si noi sarbatoritilor Ioana Raluca, Corina Sofia, David Andrei si Maya Alexandra. Sa ne traiti si sa cresteti mari si sanatosi

gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
botez
poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">un dar divin de mai-iunie2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoyoyo spune:

hey hey hey
Happy birthday capsunicilor:
Ioana Raluca, Maya Alexandra, Carina Sofia, Albert Mihai, David Andrei - sa cresteti frumosi si sanatosi.
Noi mai greu cu scrisu, da citim frecvent si bineinteles ca ne regasim in multe dintre discutii.
Octavian este bine si vioi si ne umple viata, zilele astea am inceput sa-i amenajam camera;incet incet vrem sa-l trecem la el in camera , aaoleo ce distractie o mai fi.
Seara nu vrea sa adoarma decat pe la 23-24 dar doarme bine apoi cite 8 asa ca nu ne plingem.

Andrada multumim pt. videoclip, misto si emotionant
pupici

Yoyoyo cu TAVI (18.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duda35 spune:

dragi mamici si capsunici,
Aveti spor la scris!
Eu abea apuc sa va citesc...
Noi am facut vaccinul de 4 luni.
Ne luptam sa incepem cu lapte praf Milumil, dar fata nu e fraiera...nici chip sa accepte.
Nu as fi vrut sa-i dau inca, dar in ultima luna a luat doar 300g, acum avem vreo 65 cm si 5600g, asa ca Petit Ange si Raluca, ne tinem bine, candidam pt. Top Model 2027 impreuna .
Cum incerc sa-i bag biberonul in gura incep strimbaturile, si am incercat citeva tipuri, acum vreau sa schimb laptele...poete nu-i place fetei...
Sobi, noi cu Eric am avut probleme cu decalotarea...si la 1 an l-am dus inconstienti fiind la Grigore Alexandrescu unde va rog sa NU mergeti - sunt macelari...puiul a ramas vreo citeva luni marcat dupa acea experienta, iar eu mai aveam putin sa-i dau in judecata...
Cel mai bine e sa-i faci in fiecare seara la baita, dar noi ii faceam cu atita mila incit nu am reusit sa decalotam deloc aproape, dar daca stiam ce fac nemernicii la spital sigur gaseam alte metode, am aflat mai tarziu...si acolo nu am apucat sa reactionam...
Eric a reustit iar o mica raceala, dar de data asta i-am tinut impreuna, sper sa nu ia nimic bebelina, e pe sfirsite acum si la el.
Bravo fetelor active care ies cu pui cu tot, noi nu am fost pe nicaieri in ultima vreme...
Eu am o bona noua si nu reusesc sa ma obisnuiesc cu ideea, parca tot nu-mi convin diverse...dar nu voi gasi bona perfecta...
Va pupam si va dorim seara minunata!

mamica fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

buna seara capsunici!
mihamora, andrada, ali24,ancamari multumim de aprecieri!
sobi- si eu ma chinuiesc cu decalotarea la fiecare baita, dar nu sunt sigura ca am succes 100%- mi-e frica si mila sa trag prea tare, desi el nu da niciun semn ca ar avea vreun discomfort.Nu folosesc niciun fel de crema- doar apa.In cartuliile de crestere a bebeilor din franta si belgia scrie sa nu umblam acolo deloc , ca in jurul varstei de 4 luni pediatrul ne va sfatui ce sa facem in continuare...si eu sunt la fel de in ceata ca si tine!
DidiAlex- ti-am simtit lipsa pe forumSper ca te-ai relaxat in concediu!!
mica0307ce lunguta e printesa ta!..si are niste ochi! tare dulce!
ancamari eu l-am scos pe stefan in fiecare zi afara- i-am pus o salopeta (nu foarte groasa), caciulita si gata!!daca nu iesim afara, la prietenele lui frunze e jale mare!!mi-e frica sa ma gandesc ce se va intampla cand vor cadea toate frunzele
Carina Sofia,Ioana Raluca,David Andrei si Maya Alexandra- Multe luni inainte, sa fiti sanatosi si sa va bucurati parintii mereu!
nu-mi vine sa cred ca m-a lasat Stefanut sa termin de scris un masaj intreg!
pupici!

" despre 3 lucruri nu te grabi sa vorbesti: despre Dumnezeu, pana nu-ti intaresti credinta in El, despre pacatul altuia pana nu-l cunosti pe al tau si despre ziua de maine pana nu se lumineaza de ziua!"
poze cu noi si bebe
www.totsites.com/tot/stefan-baby" target="_blank">pagina de Stefanut(26.06.07)

Mergi la inceput