***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (14)
Raspunsuri - Pagina 11
addinel spune:
buna la mamici de capsunici
la multi aaani Ioana Raluca de mimisor, Maya Alexandra de mica, Carina Sofia de carrie, Albert Mihai de gabiu, David Andrei de numai_eu , sa fie bebeii sanatosi si norocosi!
si un la multi ani special pentru Victor Yannis de eimotto care a facut 6 luni!
nu-mi vine sa cred ca bebeii nostri s-au facut asa mari. eu exact acum un an faceam testul de sarcina si vedeam cele 2 liniute. am iesit cu sotul in oras si i-am aratat testul, era sa pice pe jos de emotie. iar maine dodoloatza face 4 luni. ce mai trece timpul, maine-poimaine parca vad ca apare si al doilea bebe ![]()
andrada multumim mult pentru videoclip, e inutil sa mai spun cat m-am bocit cand l-am vazut. oricum, de fiecare data cand ma mai uit la el ma cuprinde emotia. 
pupici
edit ca am apucat sa mai citesc
ralucami, petit ange si duda... si noi suntem delicate tare... la 4 luni nu avem decat 5.950 gr si 62 de cm... maya de mica se uita deja de sus la noi :D
am vazut pozele lui stefanutz de moko... super piticul, sa-ti traiasca!
didialex bine ai revenit.
mercik ca te-ai gandit la mine cu bona doamna sanda... e o persoana tare ciudata, am avut pb cu ea. m-a abordat si pe mine pe strada si initial am zis sa na intalnim sa vb cand e si sotul meu; am vb, nu ne-a convenit... nu mai scapam de ea... ma suna ca ea ce face daca eu nu o angajez, ca ea si-a facut sperante si socoteli
mi-era dor de tine, asa cum imi e dor si de elteka.
mama lu' maria
Ajutati-o pe Sonia!
ramona7 spune:
fetelor am si eu o intrebare. Stiti cumva de o lege sau o reglementare care spune ca iti poti lua liber de la lucru cand copilul e bolnav? In ce conditii? Pana la ce varsta?
Jurnalul lui Razvan
SALVATI O INIMIOARA 
ramona7 spune:
Andrada, super videoclipul!!! 
Toate mamicile si capsunicile sunt superbe:)
Jurnalul lui Razvan
SALVATI O INIMIOARA 
mica0307 spune:
Multumim fetelor pentru urari, va uram si voua asemnea.
liviana aseara ne-a scos tati la un restaurant marocan. Si in seara asta am facut friptura dupa reteta de la tine. Si a iesit super buna
.
ckristina m-am uitat si eu pe pozele de la botez in speranta ca voi gasi pe cineva cunoscut (si eu sunt din Pitesti). Dar nu...
nu mai cunosc pe nimeni acolo
sunt plecata da 10 ani de acasa.
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia 
Poze
Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet
Hainutze
ali24 spune:
LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei-sa cresteti mari si sanatosi , ca de frumosi sunteti oricum

poze rafi si poze botez
http://community.webshots.com/album/559390002gMslLo
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)
Sobi spune:
duda, andrada, moko - merci ptr info despre decalotare. da, duda, si prietena mea a ajuns tot la gr. alexandrescu cu baietelul la urgenta si mi-a povestit ca ala mic a fost traumatizat de interventie. si mie mi-e mila sa fortez prea tare, si eu tot la baie incerc sa fac operatiunea.
petit_ange, ella am fost in turcia o saptamana, ne-am intors la bebe cateva zile si apoi inca o saptamana cu masina prin germania si italia. turcia nu mi-a mai placut, nu mai sunt serviciile de alta data chiar daca am fost la hotel de 5 stele. cu masina a fost ok, am facut shopping la greu la munchen si la viena pentru vladut - incredibil ce preturi sunt pentru astia mici fata de magazinele de la noi. 3 euro orice tip de body din bumbac cu maneca lunga sau scurta de la c&a; 5-6 euro body suit cu totul, 15 euro costumase din doua piese.... Ca sa nu mai zic ca la parndorf (outlet langa viena) erau toate hainutele de iarna reduse la 50% si gaseai cu 25-30 de euro combinezoane si geci de firma (burbery, dkny, ralph lauren); play-gim de la chicco era 25 de euro. ce sa mai, era treaba de facut - barbatu-meu care e foarte tolerant la shopping ajunsese la capatul nervilor!
hai, va pup...
mica0307 spune:
mihamora ai intrebat de salopeta. Uite aicicum arata.
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia 
Poze
Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet
Hainutze
carstea spune:
Ancamari ,am pierdut ieri batalia cu pastarnacul dar azi am mancat un morcov intreg.Cam cat ar trebui sa manace la o masa ?Dupa nu a mai vrut nimic.I-am dat cateva gurite de supita si cam atat.A CERUT DE MANCARE DUPA 2 ORE SI JUMATATE.
Mergem inainte cu diversificarea.Abia astept sa ajung in bucuresti saptamana viitoare sa cumpar cartof dulce.(Ca prea l-a laudat toata lumea).Si...binenteles salopeta din carrfour.
Somn usor!
POZE rares(7 mai 2007)
Am 4 luni /sunt barbat!
mihamora spune:
Multumesc mult Mica f draguta cosmonauta
, le-am vazut, parca costau 170de mii lei vechi?Nu am luat,avem una de la C&A, dar daca am retinut bine pretul o sa ii mai iau una![]()
I-am cumparat un set de 4 body-uri si 2 pijamalute.
Am vrut sa ii iau si un biberon cu care sa ii pot da cereale cu lapte, dar nu stiu de care...ca in castronel nu prea reusesc sa i le fac calumea.
Mica -imi place poza cand stati voi la masa, numai ca pe Maya nu o servise nimeni cu nimic![]()
Carstea - felicitari pentru Rares 'morcoveata"![]()
Ramona7 -se poate lua concediu, dar nu stiu mai mult...
Carrie - trimite-mi adresa pe PM.
Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
Motannel spune:
Iaca apar si eu ...
La multi, multi, multi ani sarbatoritilor zilei! 
Teodora a racit si am fost tare necajita! Are nasul infundat fara prea multi muci, insa e maraita, iar noaptea vrea cu mine in pat ... sau macar in bratele mele! Insa deja merge spre bine ... i-am dat Calpol si pentru nasuc am folosit Mar plus spary nazal (apa de mare). Din pacate nu am mai scos-o afara si e nervoshica si din aceasta cauza. Cred ca de la vant a racit sau i-am adus microbul de la scoala.
Uram sanatate maxima tuturor capshuneilor noastri!
Am o rugaminte ... Am reusit in sfarsit sa postez fotografia Teodorei pe site-ul Duracell ... va rugam sa ne votati!
E pe pagina 22 (cel putin acolo era acum, insa se decaleaza cand se adauga foto) cu numele Teodora Elena la 4 luni, postata de stefa! Va multumim!
Pupici tuturor! Noapte buna!
Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Asa creste minunea noastra ticker
Motannel si
Teodora Elena (07.05.07)