***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (14)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

duda35, ce i-au facut lui Eric la Grigore Alexandrescu?

Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)

Poze bebe

fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

carstea, scuze nu stiu cum am socotit de l=am facut pe pitic de 4 luni....al meu face 4 ce a trecut timpul.... aici se recomanda sa se dea lapte(daca copilul mai vrea) dupa fiecare masa pina la virsta de 1 an ptr ca laptele este alimentul de baza la un copil in primul an de viata. deci eu ii dadeam lui dominic pireul, sau ce ii dadeam, si apoi ii dadeam sin, asta numa daca mai vroia, erau zile cind da, erau zile cind nu!ptr mucisori am luat ce mi-a recomandat ella si madi www.bebesounds.ca/french/nasal_aspirator_details_fr.html" target="_blank">ASPIRATOR NASAL dar inca nu l=am folosit din fericire ca mucii au trecut cu apa de mare si pompita

andrada, dominic era asa de la aproape 4 luni si primii dinti au iesit la 7 luni abia david vad ca e la fel, tocmai am trecut de o criza, ii dau filola dinaia de la boiron, si cu calgel cind e criza mare.in rest, roade tot si el!mi-a facut varza sfircurile!lasa ca gasesc eu aia cu duracel, si=l votez!sint super pozele!

paflo, la multe lunisoare ptr Sofia, cu intirziere, dar asa e cu doi pitici....

ralucami, si aici sint restaurante dinacelea, le zice bufet, si la fel platesti o taxa de intrare, care este cam 10-20 dolari canadieni si stai cit vrei in schimb, nu te da nimeni afara, maninci cit si ce vrei. este mincare gatita, sushi(sotul meu e innebunit), salate, fructe, prajituri, supe.mie imi place tare mult, ca daca as sta acasa sa fac atitea feluri....as imbatrini!felicitari ca ai slabit si nu mai ai mult de dat jos, fata de mine care mai am numa 20kg ca sa fiu ca inainte de prima sarcina!dar la ambitia ce=o am slabesc eu pina=l fac pe bebe 3, asa am zis si inainte de dominic si am ramas doar cu 5 kg in plus cind am ramas din nou!la noi cu poza ptr pasaport a fost o adevarata aventura cu dominic, dupa ceva chin si la noi sa stea cupilu drept, sa nu clipeasca, etc. aia de la pasapoarte mi-au refuzat ca cica copilul exprima ceva cu fata, avea gura deschisa putin imi venea sa-i string de git, si m-am dus peste ei, si am facut scandal in stilul european, si am pus plodu pe masa si le-am zis sa incerce ei sa-i faca la 6 luni o poza mai buna!si dominic le-a tras un zimbet asa stirb cum era si s-au lasat pagubasi.ei cu latirea bazinului este alta poveste, nici eu nu am mai fost ca noua dupa prima nastere, dar mai dupa a doua....dar cind ma uit la copii mei....uit de tot, am o alt fel de frumusete acuma!

androix, cum te descurci la scoala? ce ai facut cu Georgia pina la urma?

chris, cum merge constructia casei?

kay, cum te descurci si tu la scoala, ce mai face Sosonica?

il culc pe dominic si revin

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Buna dimineata, mamicutelor!

In sfarsit am si eu net permanent acasa, mi-ati lipsit tare mult!

La multi ani pentru toate fetele si toti bebelusii! Nu am apucat sa va urez la timp...

S-a trezit piticul si trebuie sa il schimb. Revin mai tarziu.
Va pup!

Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007

Botez
Prima excursie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Moberi, cum intentionezi sa reglezi cantit de laptic produsa de sani daca pe per cat esti la serviciu nu-l poti alapta pe pici? Sa stii ca la prima sarcina si eu am avut probl cu unghiile de la picioare si am rezolvat-o prin mers la o manichiurista care mi-a scos colturile incarnate. Sper sa nu ajungi totusi la bisturiu ca e nasol, mai ales acum in sezon semi-rece.
Vroiam sa va zic ceva apropo de Vibrocil, Olint si alte picaturi de nas. Nu utilizati aceste medicamente prea des caci in timp ele afecteaza mucoasa nazala! Folositi-le doar cand e musai necesar si neaparat numai la indicatia doctorului!
Fetele cu 2 pui, ii vaccinati pe cei mari cu antigripalul?Wow, Mica, ce super! Ma bucur ca a iesit buna friptura. Eu am facut-o de curand si cu somon si tot buna a iesit. Te rog sa-mi zici si mie unde e rest asta marocan. N-am fost niciodata intr-un astfel de loc si poate ar fi o idee draguta sa incercam si noi, caci pe 27 oct facem 6 ani de casnicie! Sa vedem insa daca ne lasa si puii.... Drgauta tare Maya cum sta la masa!
Vali5, bine ai revenit! Chiar intrebam de tine si de Andreiutz. Hai mai spune-ne ce ispravi face.
Lavini, merci! Astept cu interes filmul de vineri!
Sobi, ce fain ca v-ati plimbat prin atatea locuri! Vreau si eu la Viena, mai ales ca n-am fost niciodata... Acum insa cu achizitia noului apartam si cu ratele cine stie daca vom mai putea... Uf!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885830356/" target="_blank">Botez Bogdanel
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885892902/" target="_blank">Poze din August&Sept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Buna mamici de capsunici!Io il scot afara pe STEFAN chiar daca este frig!I-am cumarat:botosei din piele intoarsa captusiti cu buretel, 2 perechi de dresuri groase( nu le punem pe amandoua),il pun un body maieu apoi unul cu manecuta lunga,salopeta de blugi care este si ea groasa,un hanorac plusat,avem caciulita cu urechi si daca mai adoarme il invelesc cu o paturica.In acest fel putem sta afara cam 2 ore.Salopeta de la carrefoure mi se pare tare incomoda pentru ei(nu se prea pot misca,iar acum ei incep sa se descopere si au nevie de libertate de miscare) desi ar fi ideala caci este groasa!Noi cand era soare stateam si 4 ore!!!!!
Noaptea io il bag in sac de dormit ca este tare frig in casa pana dau caldura (stam intr-un boc cu mosuleti si se pare ca nu le este f. frig)!
Cine iese in CAROL si vrea sa na intalnim noi iesim daca nu ploua in fiecare zi!

http://community.webshots.com/user/ioanaserghi STEFAN BOGDAN[

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Mica, Petit_ange, la multi ani impreuna cu sotii vostri!
Petit_ange, Andrada, multu' de rapsunsuri!
Arcadia, am gasit pana la urma un patut dragut, pe doua nivele si cu lada, la o firma cu articole de bebei - e cam scumput (439 ron), dar mi-a placut cum era lucrat(il gasisesm si pe net, cu vreo 30 ron mai ieftin, dar daca adaug taxele de transport din Bucuresti pana in Cluj, tot acolo ajung). din pacate la noi nu este Ikea, iar un drum de Bucuresti sau de Budapesta e mult prea obositor si nu renteaza sa ma duc numai dupa patut.
Ibelciug, ai grija ca pufuletii sunt sarati!
Micuta noastra printesa a fost extraordinar de maraita de vreo doua zile. Nu par sa fie dintisorii, caci nu baleste mai mult decat de obicei si nici nu roade tot ce prinde.M-a terminat psihic! Nici in carucior nu i-a convenit, ceea ce este tare ciudat. Acum vad ca s-a trezit si sta cuminte in patut sis e joaca, sper sa fi depasit faza!
Pupam!

Florina si Sofia (09.05.2007)

Mergi la inceput

I-am dat suculetul lui Andrei si am revenit pe net.

Liviana

Cat timp nu am mai intrat pe aici am fost plecata 4 zile in Turnu Severin si in Craiova la o nunta. Pe Andrei l-am lasat acasa cu parintii mei si mi-a prins bine o mica pauza. Nu ma intelegeti gresit - Andrei e un copilas tare cuminte si nu ma oboseste deloc, dar parca simteam nevoia unei iesiri fara el. Mi-a fost tare dor de el, tot timpul ii sunam pe ai mei sa intreb ce face, daca a papat, daca a dormit, cum s-au descurcat la baita, s.a.m.d.
Duminica l-am lasat la socrii si am dat o fuga pana in Bucuresti la SIAB.
Dar mai mult de cateva zile nu imi place sa plec de langa Andrei - imi face o mare placere sa il ingrijesc eu si sa il cresc cum cred eu mai bine.

Sa va mai povestesc despre Andrei: in primul rand ne laudam cu faptul ca a inceput sa stea in fundulet - ia uitati prima oara cand a stat singur, sambata 06.10.07 Poza.
E tare cumintel, cat timp imi fac treburile prin casa sta si se joaca singur in patut si gangureste de ne-a zapacit pe toti - cred ca va fi tare vorbaret. Dupa ce termin treaba stau de vorba cu el, ii citesc povesti, ma joc cu el. Imi place la nebunie cand rade in hohote. Zambeste imediat cum vede pe cineva. E un haios si un dulce!

Luni am fost cu el la Carrefour si cu o prietena cu fetita ei de 3 luni. Uitati-va aici cum dormeau amandoi.

Si va mai arat cateva poze:
"Stau in patru labute"

"Poza cu mami"

"Inca o poza cu mami"

"Inca o poza cu mami"

Mai multe poze sunt in albumul Andrei din semnatura.

Am citit ceva de videoclipul facut de Andrada. Unde il pot vedea si eu?

Botez
Prima excursie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duda35 spune:

Arcadia, a fost o experienta cumplita si pt. el si pt. noi.
L-am dezbracat si l-au pus pe o masa, am crezut ca il consulta, dar pana sa apucam noi sa reactionam 2 asistente au sarit sa-l tina de miini si de picioare si medicul l-a decalotat cu forta, i-a curs singe...totul pe viu si cu un bec in ochisorii lui.
A urlat si vreo 3 luni nu ne-am putut atinge de el, 2 zile si nopti tipa si tremura...a fost GROAZNIC...nu mergeti sa faceti asta!!!
Exista metode mult mai elegante si puteam si noi sa apelam la ele, dar parca nu am putut reactiona pe moment, ma tot gandesc si acum si nu reusesc sa-mi dau seama cum nu am sarit la gatul acelui macelar (care de altfel mi-a fost recomandat...).
Se poate face daca e cazul cu o anestezie locala unguent si am inteles ca e muuuult mai elegant.
Dac rel mai bine este sa nu se ajunga aici, asa ca va recomand la mamicile de baietei sa nu neglijati aspectul si seara la baita in apa calda sa faceti voi decalotarea, fara sa-i produceti disconfort...noua ne era prea mila si abea il atingeam, asa ca...
Va doresc o zi buna!

mamica fericita

Mergi la inceput

Am gasit videoclipul. Este super! Multumim mult, Andrada!

Duda35, dar ce a patit Eric? A facut fimoza? M-am ingrozit de ce ai povestit... Saracutul...

Botez
Prima excursie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Felicitari Maya, un adevarat manechin!
Eu o scot pe Livia in fiecare zi pentru ca urla sa iasa afara, cum o scot nu zice nici pas. Imi mai spuneti si mie o data cum erau canutele de la avent prin care curgea si lichidul mai gros?

Mami de Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput