***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (14)
Raspunsuri - Pagina 13
kay spune:
am o intrebare urgenta, urgenta ! de o sapt o trec pe Sonia de pe Pre nan pe Nan ha 1, si i-am schimbat incet-incet, iar acum 2 zile parea sa-l fi acceptat si de atunci i-am dat doar Nan, iar aseara a a=facut un scaun mai verzui, azi la fel, se cam plange de durere de burtica... altfel sunt niste nuante de verde frumoase, pot sa ma apuc sa fac un peisaj de toamna superb ! voi ce ziceti ? de mancat mananca, de dormit doarme... doar ca se frichineste si o cam doare burtica si... cam atat !
pup si 

oana
de
Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
50.000 euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com
mai trebuie 20.000 euro !
ella_74 spune:
Kay,
si la noi Nan a a vut acelasi efect, Boby facea caca verde; cu Humana e ok; cred ca pur si simplu nu-i prieste; si mai ales daca vrei sa ia in greutate bine, Humana e mult mai bun , Nan e un lapte recomandat bebelusilor prea grasani, motiv pentru care si noi am vrut sa-l incercam la un moment dat fiindca Boby era prea grasunel dupa opinia doctorului.
Cum stai cu donatiile? ; vroaim sa te intreb daca ai incercat sa trimiti un contract de mecena (este o varianta de sponsorizare) si cu actele medicale ale Soniei atasate la mai multe companii? daca vrei iti pot trimite eu draftul de contract si faci cateva zeci de copii si trimiti in plic la mai multe firme.
Moberi, i-am luat scaunel de papa Cam si sunt foarte multumita fiindca este asa cum l-am vrut : cu pozitii mai multe pentru spatar si se regleaza pe inaltime de 6 ori:
http://www.reclama.ro/scaune-de-luat-masa-copii/scaun-de-masa-campione-372/
Mihamora, salopeta TEX pe care am luat-o eu si Mica costa 50 RON ; cu 170 ron ii cumpar de la Zara sau Mothercare
; si e destul de comoda, Boby se simte foarte bine in ea.
Sobi, si noi i-am luat lui Boby de la Barcelona multe hainute de la C&A, si da, sunt accesibile dar nu sunt la fel de frumoase ca cele de la H&M; unde ati stat in Turcia de nu ti-a placut? fiindca asta am constatat si eu ca un hotel de 5 stele de ex din Kusadasi niciodata nu va ajunge la standardele unuia de 5 stele din Lara, care e o statiune de lux, deci cred ca depinde cum e clasat
locul.
Noi vrem sa mergem la anul in Antalya la un club numit "" (e doar o coincidenta, nu sunt actionara
) care este destinat familiilor cu bebelusi, adica au in camera patut de copil, masa de schimbat pampers, babysiter non stop, meniu special pentru bebelusi diversificati, gradinita/club pentru copii, aquaparc pentru copii ; si toate sunt incluse in pretul pachetului.
Ramona, citeste OUG 158/2005 ca sa vezi in ce conditii poti lua concediu cand bebe e bolnavior.
, mamica de David (24.04.2007)
poze David
Vali5 spune:
kay, imi pare rau, dar eu nu te pot ajuta pt ca nu am folosit Nan. Numai Topfer si trecerea de la Topfer 1 la 2 a fost fara nici un fel de probleme.
Am o prietena care a folosit Nan si cel mic era mereu constipat. A schimbat cu Topfer si de atunci nu are probleme.
Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007
Botez
Prima excursie
lavini spune:
Salutare!
Duda, ce experienta trista!Cred ca l-as fi strans de gat pe imbecilul ala!Asta ma face sa trec din nou la actiune, ca am lasat-o mai incet de cand ii face tati baita, ca lui ii e mila!Asa ca o sa revenim la formula de dinainte:mami cu baita, tati cu distratul!
Aseara am fost in Cora si mi-am luat aparat de gatit la aburi de la Braun, 250 ron.Sunt super incantata, l-am pus deja in functiune deocamdata pt noi ca bb inca nu papa legume si a fost super.In 30 min am avut gata cartofi, morcovi si brocoli.Astazi o sa fac peste si o sa ii pun si puiului un mar.Cred ca e cea mai buna achizitie din ultimul timp...Pana si husbandu' a fost incantat.
Liviana, dc nu reusesc sa pun maine filmuletul pe net din lipsa de timp, o sa il pun peste o saptamana cand ma intorc din concediu.
Nu am apucat sa zic pana acum, dar ANDRADA, multumim pt filmulet, am fost extaziata, nu ma asteptam sa ma vad asa, la inceput de filmulet, am jelit vreo 2 zile...Ziceati de nostalgii..pai io nici nu scapasem inca de durerile primei nasteri si am vazut o burtica rotunda-rotunda in metrou.Si cred ca ma uitam prosteste la ea, aqm rememorat toate momentele sarcinii mele si am concluzionat:MAI VREU UNUL!
Sa aveti o zi buna!
Lavinia, mamica de Radu Andrei (11 iunie 2007)
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin
duda35 spune:
Vali5, Eric nu avea inca fimoza, dar nu se decalota deloc aproape si era riscul mare sa faca...asta ne-a spus pediatra, de asta am ajuns cu el la Grigore Alexandrescu, mai mult pentru inca o parere, dar nu mai calcam pe acolo (sper din suflet)...
Si ca sa revin in prezent vroiam sa va intreb ce jucarii le mai dati bebeilor, eu am luat azi primul inel de dentitie...cu toate ca nu sunt sigura ca ies dintii, dar isi roade pumnutii la greu...si Eric la varsta ei avea deja primul dintisor
...si am inceput sa nu prea dormim noaptea, papa si apoi se mai trezeste si sta vreo 2 ore treaza, daca ma uit la ea ride dar se foieste rau...noaptea asta a dormit cu mine in pat de la 4 dimineata...![]()
mamica fericita
moko spune:
am indraznit sa pun videoclipul in primul mesaj al subiectului! Sper sa nu fie cu suparare! desigur, s-ar putea ca titulatura aleasa de mine sa nu fie cea mai inspirata, asa ca o puteti schimba!!

" despre 3 lucruri nu te grabi sa vorbesti: despre Dumnezeu, pana nu-ti intaresti credinta in El, despre pacatul altuia pana nu-l cunosti pe al tau si despre ziua de maine pana nu se lumineaza de ziua!"
poze cu noi si bebe
www.totsites.com/tot/stefan-baby" target="_blank">pagina de Stefanut(26.06.07)
mihamora spune:
Trimis la: - 10/10/2007 : 23:48:13
--------------------------------------------------------------------------------
Multumesc mult Mica f draguta cosmonauta, le-am vazut, parca costau 170de mii lei vechi?Nu am luat,avem una de la C&A, dar daca am retinut bine pretul o sa ii mai iau una
la Zara din Buc sunt si hainute pt copii?
Sincer mie nu prea imi place calitatea hainutelor de la C&A, majoritatea le avem de la benetton si sunt super.
Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
poohy spune:
Buna mamicute, capsunei capsunele 
Scuze ca nu mai scriu atat de des, dar am zis sa mai fac si pauze sa imi revin si eu :)
Kay,
pentru tine si Sosonica! Ma bucur mult ca v-ati intors si sunteti bine si sanatoase! Si Manu papa Nan HA1 - si cand a trecut pe mai mult lapte praf a inceput sa iasa verde-negru, de cele mai multe ori urat mirositor - parca manca numai mici, sarmale si chiftele :))) Am intrebat pediatrul care mi-a zis ca e normal din cauza compozitiei laptelui, si m-am uitat si pe net - unde am gasit multe mamici intreband acelas lucru. In ultimele 2-3 saptamani a trecut insa pe galben cu graunte majoritar si cu o parte verde-negru - si nu mai e asa de urat mirositor. Ea nu a avut insa probleme cu burtica - dar Nan HA1 a luat de la nastere - poate a avut in perioada colicilor...
Noi suntem bine, la categoria "grea" - la 4 luni Manu avea 67cm si 7.700kg. De saptamana asta a inceput sa se intoarca si ea pe burtica - tarzior si dupa ore de gimnastica cu mama, dar e bine :) In rest continua certurile interminabile si scandalurile pe care le are cu jucariile
Cred ca ea se supara rau cand vrea sa faca ceva si nu reuseste - la fel se cearta si plange cand nu reuseste sa se intoarca pe burtica. Acum ce vrea sa faca cu jucariile si nu reuseste nu stiu...
E foarte cumintica si mancacioasa in continuare si doarme muult. De saptamana asta a inceput sa doarma si noaptea fara trezire - de pe la 10 seara pana la 7-8 dimineata.
Si mie mi-a zis pediatrul sa ii dau supa de morcov de la 4 luni si jumatate si de la 5 luni mar ras (mai mult piure), iar de la 5 luni si ceva sa incep si cu piure de morcov si supa cu mai multe legume - pentru ca Manu e mancacioasa rau si nu prea ii mai ajunge lapticul - parca vrea mai mult. Acum eu nu m-am hotarat inca daca incep la 4 luni si jumatate sau la 5 luni.
Vorbind de lapte praf - am vazut ca nu se mai gaseste Nan Ha1 - am cautat acum 2 saptamani tot Bucurestiul si am gasit cam 12 cutii, dar cand se termina si astea nu stiu ce o sa fac - nu as vrea sa o trec pe alt laptic ca asta ii prieste. Pediatrul mi-a zis ca tipul asta de lapte va fi inlocuit, dar eu tot sper sa mai apara pana face Manu 6 luni sa poata trece pe Nan HA2. Daca nu mai e si nu mai e, o sa trec pe Humana HA1 sau Novalact HA1...
Sobi, eu ies in parcul patinoar cu Manu - ca in parcul cu cinematograful nu prea cred eu sa apucam noi sa ne plimbam pana la vara in ritmul in care lucreaza ei (e bine insa ca locurile de joaca arata bine). Deocamdata am adevarate peripetii pana ajung si la patinoar - la ce santier a devenit Floreasca 
pupici pentru capsunici si capsunele si multa sanatate, ca frumoase/frumosi sunt toti (am plans in hohote cand am vazut filmuletul Andradei)
Anca
de
Manu 02.06.2007 
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
asa cresc eu
lavini spune:
Poohy, bine ai revenit!Cu ce-o hranesti pe micuta de e asa grasunica?Vreau si io, ca al meu are vreun kil jumate mai putin ca Manu tot la 4 luni.Dupa ce 2 saptamani a mancat constiincios tot ce i-am dat si am crezut ca si-a revenit, de ieri a inceput sa fie iar fitzos...si iar ne chinuim cu mesele...si el rade si face balonase, si gongane, si zice "brrr" si tot laptele sare pe mine...
Lavinia, mamica de Radu Andrei (11 iunie 2007)
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin
chiquitita spune:
Andrada, daca te rog ceva te superi? Poti sa stergi poza mea de gravida din videoclip? Sunt chiar ultima, desi nu am nascut ultima si imi e chiar aiurea, se si termina prima melodie atunci si e un fel de uite-o si pe asta, parca nu as mai avea loc...sper ca nu te superi stiu ca ai muncit din greu si sunt o mie de detalii...
Mami de Livia (08.06.2007)