***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (14)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Neatza!

Noi avem o perioada CIUDATA de-a dreptul!!! Nu mai vrea decat sa SUGA... de la deget, biberon la san.... Dar SUPT SA FIE! In schimb, mancarea si lingurita il dezgusta.... NU INTELEG de ce trece prin perioada asta... M-am gandit ca o fi de la dintisori, dar si astia intarzie sa apara ... Mai nou, adoarme singur cu degetul in gurita... totul e sa ma auda vorbind sau cantand...

Pepsi, concursul e de la DURACELL...dar habar n-am sa mai ajung pe site-ul ala... deci nu stiu ce sa zic, unde sa votezi.... Asa cum am zis, l-am inregistrat in virtutea inertiei... Multumim mult pt intentie

Carstea, avem dupa cum poti citi mai sus aceleasi probleme cu suptul si cu laptele... pe care de vreo cateva zile il prefera oricarei "mancari" (si noi inca nu am inceput cu legumele, doar fructe pana acum, deci chestii bune, dulci)

Chiqui, sa-ti traiasca! Ce mare e ! Peste 8 KG! WOW!!!

Noi ii ziceam LA MULTI ANI Micai pentru ca azi face 10 ani de cand este cu sotul ei! Asadar, ink o data LA MULTI ANI FERICITI, Mica!

Ella_74... gata.... s-a rezolvat!

Poze BOTEZ Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio

Andrada FERICITA de Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

liviasa fi sanatoasa si s-o asculti pe mami, pupici

gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
botez
poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">un dar divin de mai-iunie2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

OOOOO pai la multi ani si din partea mea!daca-i pe asa.

POZE rares(7 mai 2007)
Am 4 luni /sunt barbat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Neata!
De data asta am fost mai matinala de cat fiica-mea (rar de tot se intampla asta...), dar m-am culcat si eu odata cu gainile aseara si sunt chiar odihnita!
Mica, de ce sa fie gresit ca ii dai cu canita?Decat sa te chinui cu lingurita cum fac eu...caci Sofia nu vrea sa bea din bibi altceva decat lapte.Vezi ca sunt is canite speciale, cu un tugui in varf din care beau mai bine.
La multe lunisoare, Sofia mamei! Nici nu stiu cand au trecut 5 luni, parca e cu noi de o viata, dintotdeauna! Si nici nu-mi mai pot imagina viata fara ea!
La multe lunisore, Victor Iannis de Eimotto,Dario Antonio de Ramona71, Casian Andrei de Byu si Stefan de Brambushca!Sa cresteti mari si sanatosi!

Am fost ieri la predeschiderea Carefour-lui la noi. (vineri se va deschide un ditamai mall-ul). Dezamagitor! Sunt mai scumpe decat in Carefour-ul din Bucuresti!Am tot sperat ca daca se deschid mai multe hipermarketuri (pana acume era doar Cora deschis, si ea mai scumpa decat in Bucuresti)o sa mai scada si la noi pretuirle. Chiar nu inteleg de ce Clujul e mai scump, in conditiile in care salariile sunt mai mici decat in Bucuresti!Am gasit ceva body-uri cu maneca lunga la pret bunicel (28 ron 4 bucati). Am vazut si salopeta de iarna de care spuneati, dar Sofiei i-a luat buni (soacra-mea) un costum d iarna cu geaca si pantaloni grosi, foarte haios. Poate ca o sa-i iau totusi si ceva intreg, ca la cat se fataie!
Vrem sa-i luam patut din lemn Sofiei. Fetelor, care mai aveti pat din lemn, dati-mi sugestii!De care aveti, ce sa urmaresc, ce sa nu iau!
Pupam capushuneii si capshunicile!
PS: Incerc sa pun mai tarziu si poze noi!

Florina si Sofia (09.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Am uitat de ce intrasaem

Duminica am dat o fuga pana la mare, la Costinesti... ca trebuie sa facem rodajul la masina si era cea mai buna varianta (multa autostrada si drumul liber... nu aglomerat ca in vara )

Ajunsi acolo, am constatat ca am facut foarte bine ca am tinut cont de sot si ca i-am luat caciula lu' ANTONIO... Numai el nu a apreciat gestul nostru

Asadar, uitati poza cu copil GANDITOR

Si aici, l-am mai INVESELIT

Paflo, sa-ti traiasca FATA! Maine-poimaine facem si noi 5 luni! Si asa e... parca e cu noi de-o viata... poate si mai mult! PS: Chiar nu-mi vine sa cred ca difera preturile Carrefour-ului de la un oras la altul...

Poze BOTEZ Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio

Andrada FERICITA de Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

multumesc ptr raspunsuri monicoasamie mi a prescris doctorita ptr nasuc PIVALONE ca si noi am avut probleme noaptea. micaLA MULTI ANI

poze rafi si poze botez
http://community.webshots.com/album/559390002gMslLo
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Salut si de la mine, pe fuga, cat doarme printesa.( si chiar ma mir ca doarme la ora asta).

Am o gramada de scris , povestit, raspuns.

Petit_ange ma intrebai de Maria, cate Kg are. Ieri am cantarit-o special si la 3 luni si 3 sapt am vazut ca a ajuns la "fantastica" greutate de 5,4 kg! Cu pediatrul ei , pe cuvant ca mi-e si jena sa mai dezbat problema asta, mai ales ca pana acum l-am stresat de l-am innebunit, si mereu m-a incurajat si mi-a zis ca e perfecta asa, ca asta e stilul ei de crestere bla bla bla. Plus ca , doctorul meu are vreo 160 cm inaltime si cred ca 30 kg cu tot cu blugii pe el, deci iti dai seama ca pt el cele 5kg si un pic ale Mariei , la nici 4 luni, sunt....fantastice.

Andrada o caruta de floricele si pupici pt tine!! E super-extra-mega fain videoclipul realizat de tine si imi dau seama ca ti-a mancat o groaza de timp ca sa-l pui cap la cap.

Mica e tare dragalasa Maya imbracata in bluzita kimono! Aici majoritatea camasutelor pt bebelusi sunt in stilul asta. Nu-i asa ca-s foarte practice? Am vazut si pozicile cu play gymul si ma uit cu jale cum Maya se joaca si e fericita. Maria s-a plictisit de-al ei si nici nu mai vrea sa stea pe spate si sa se joace. Incepe sa se intoarca, tipa, da din picioruse. Daca sunt si eu acolo si ne jucam impreuna, sta cam 10-20 de min linistita, dar singura.... no way!

Carry si micuta mea a avut scaune asa cum povestesti tu: foarte lichide de se pierdeau prin pampers. Si eu m-am gandit la diarie in stadiul initial, dar apoi am inteles ca poate fi si din cauza alimentatiei tale (eu cand mananc pere sau mandarine, am nenorocit-o pe Maria!) Si are zile cand face si de 4-5 ori/zi kk, dar dr mi-a zis ca e normal, si atata timp cat e vioaie, nu plange, mananca normal, nu o doare burtica sau nu vad o coloratie mai ciudata la kaki, nu sunt motive de ingrijorare. Si in cazul nostru asa a fost: dupa cateva zile s-a reglat burtica, si nu am mai avut deloc probleme.
Cum merge cu noul job?

Cristinamaria si eu am cam "scapat" zilele astea in dulciuri! Aici au fost 3 zile libere si sotulica intamplator a fost acasa, cu noi. Si pe unde am mers, am mancat de-am spart. ( Aici sunt restaurante care au un sistem de plata tare misto. Tabehodai se numesc si inseamna ca platesti o suma fixa - de obicei e in jur de 10-20 euro- si timp de 60-90 de minute ai voie sa consumi TOT ce gasesti in fatza ochilor. De fapt, mai bine spus, este un bufet suedez si gasesti incepand de la salate de n-spe feluri , supe, antreuri , si termini cu desert, fructe, cafea). Ieri am fost la un restaurant de genul asta si am mancat cred ca jumatate de tava de prajitura cu crema de ness si cocos, am facut ravagii printre feliile de tort cu crema de cioco si visine si am incheiat apoteotic cu 3 felii de chec. Nu mai puteam sa ma misc de pe scaun!! Sotulica mancase si niste inghetata si niste choux si la final ne certam care sa o ia in brate pe Maria , ca atunci cand ai burta plina, numai de facut gimbuslucuri cu bebe , nu-ti arde. Concluzia de final: in 3 zile am pus la loc 1 kg!!

Stiu ca mai trebuia sa raspund cuiva, dar o sa recitesc mesajele, caci momentan am uitat.

Ieri am fost sa-i facem poze de pasaport Mariei. Fetelor cine are nevoie de adrenalina... ii recomand asa ceva. O intreaga aventura pana am gasit si studioul care are scaunul special pt bebelusi, care sa aiba curelele speciale ca sao lege sa nu cada, nu va spun ca-mi tremurau genunchii de frica sa nu cada in nas caci dupa cateva minute are nevoie de suport, ca sa-si odihneasca capusorul. Eh, la final i-am facut pozele, sper ca acum sa nu-mi spuna astia de la pasapoarte ca nu-s bune, ca m-am dat dreaq!

Si tot ieri am vazut ca au bagat reduceri la Levi`s si bineinteles ca nu m-a lasat sufletul sa-mi scape ocazia! La probat: MARE SURPRIZA. Desi aproape ca mi-am revenit la kg, la dimensiuni se pare ca NU. Mi s-a latit destul de tare fundul! Nu mi-am luat nimic si am iesit din magazin cu coada intre picioare. Aceiasi surpriza de proportii si la magazinul de lenjerie. Am trecut de la cupa B, la cupa D!!!! Dupa mintea vanzatoarei, n-ar fi fost rau nici un sutien cupa E! Dar din pacate " nu au marimea asta, decat un sg model!" ( si ala urat cu draci) Vorba Eltekai: am momente cand ma satur de tzara asta de liliputani , unde vezi marimi S, XS si XXS!

LA MULTI ANI printesa de CHIQUI! Sa cresti mare si sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimisor spune:

revin cu scuzele! :)am uitat sa va spun ca am nascut la 39 de saptamani, fetita a avut 3.100gr, 56 cm si scor apgar 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

quote:
Originally posted by ali24

multumesc ptr raspunsuri monicoasamie mi a prescris doctorita ptr nasuc PIVALONE ca si noi am avut probleme noaptea. micaLA MULTI ANI

poze rafi si poze botez
http://community.webshots.com/album/559390002gMslLo
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)

PIVALONE este pentru rceala au doar pentru ca haraie noaptea?Asa aVem si noi nasul noaptea si Putin dimineata canD ne trezim.Astazi i-am scos ceva mucsori cu aspiratorul nazal,dar mi-a zis dr ca daca nu sunt verzi nu este racit.Ma intereseaza pentru ce exact ii dai PIVALONE.tE-AM PUPAT!

http://community.webshots.com/user/ioanaserghi stafan bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

INTREBARE PT MAMICI CU CAPSUNELE MUCIOASE:
Vibrocil exista si pt sugari ?ca eu am luat vibrocil dar nu scrie nimic in prospect despre administrare sub un an si mai zice ca e interzis in sarcina si alaptare!

POZE rares(7 mai 2007)
Am 4 luni /sunt barbat!

Mergi la inceput