Strumfi de iulie-august 2007 (11)
Raspunsuri - Pagina 8

Eles spune:
Eles spune:
 Intrebare pt mamicile care alapteaza: Voua va cade parul? Luati ceva pt a evita caderea parului?
http://good-times.webshots.com/album/560867777QSGQnv?vhost=good-times
  Denis ( 05.07.2007)
Denis ( 05.07.2007)

mamii spune:
mamii spune:
 ghinet pentru imunizare ii poti da oscilo explicase jadi mai demult cum ca se dilueaza intr.o seringa nushu cate bobite dealea...
 de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
 de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex  13.07.07
 Alex  13.07.07

ghinetz spune:
ghinetz spune:
 Parul nu cade pentru ca alaptam. E ceva normal si se intampla cam la 2-3 luni dupa nastere. Nu trebuie sa iei nimic, adica eu nu iau nimic. Trece de la sine.
Oana, Stefan  si Victor
 si Victor 
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

diane_dun spune:
diane_dun spune:
quote:
Originally posted by mamii
baiatul meu de fiekre data knd a scos lapticul l.a scos pe nas( de foarte putine ori 3 4 ori) deci nu cred k tre sa te agiti..
Multumesc frumos pentru raspuns, mamii!

Mami de
 Dani  (1 august 2007)
Dani  (1 august 2007) 

X-ray spune:
X-ray spune:
 mami m-ai terminat cu soparla aia!am crezut ca e in casa....si mi-e dor de expresso-ul din roma de mor!
luna am vazut-o pe adelicioasa cu caciula,e dementiala!sa mai faci bb ca are dreptate sotul tau,faceti copii prea frumosi
anto bine ai venit pe taramuri romanesti.
andra multumim frumos de aprecieri.poate are mara un puseu de crestere,pe mine m-a disperat vreo 3 zile cu mancatul,drept urmare mi-a luat 300 de g in cateva zile.
fetelor sa nu va suparati daca nu reusesc sa pun poze in albumul comun in fiecare zi,depinde de bulina...
alina  si bulina Elisa  (20 iunie 2007)
(20 iunie 2007)

mychydutza spune:
mychydutza spune:
 seara buna la toate fetele. am nevoie de un sfat: prietena mea are rani la san de la suptul lui bebe. se tot mulge si-i da laptiku. imi zice ca azi a facut febra si o doare sanu. mi-e teama de mastita. ce sa faca? poate ati trecut prin asta si imi puteti da un sfat.
mihaela
"unei femei ii trebuie 9 luni sa devina mama, si unei mame ii trebuie 9 luni sa redevina femeie"
www.flickr.com/photos/mychydutza/1380165427/in/set-72157602003316854/" target="_blank">BEBE PRODIGY 
www.flickr.com/photos/mychydutza/sets/72157601777053940/" target="_blank">poze bebe 

sunflower1979 spune:
sunflower1979 spune:
 multumim pentru prinderea in albumul strumfilor, alina.a!
special am trimis mai multe poze, ca sa alegi tu, deci nici o suparare! felicitari tuturor mamicilor care pe langa faptul ca au timp sa citeasca forumul, isi fac timp sa ne organizeze si sa mentina o ordine si unitate intre noi - Jadi, Simo78 - de mult vroiam sa va ofer o floare  , desi meritati un mare buchet!!!
, desi meritati un mare buchet!!!
Cristina, mami de superbaietel  www.flickr.com/photos/12285891@N07/sets/72157601897217312/" target="_blank"> Denis Stefan (30.07.2007)
 www.flickr.com/photos/12285891@N07/sets/72157601897217312/" target="_blank"> Denis Stefan (30.07.2007)

witchy_witch spune:
witchy_witch spune:
 Mai aterizez si eu pe aici, ca am 5 minute libere. Am fost tare ocupata in perioada asta cu un proiect personal si nu am intrat deloc. Nu stiu de la capitolul 8 ce a mai fost pe aici. 
Nici acum nu pot sta prea mult, dar urez tuturor numai bine, sper ca nu v-ati mai certat!  

Am poze noi cu Alexutzu f haioase (la semnatura) si as vrea sa vad si eu albumul, daca se poate. Nu am timp sa citesc din urma acuma asa ca rog fetele online sa imi spuna si mie cum pot vedea albumul. Daca e pe emailul comun, rog pe cineva sa imi trimita si mie PM cu parola.
Multumesc si mii de pupici pe bebici!

Luna1 spune:
Luna1 spune:

Ce mai faceti fetelor?
Alina.a  pt pozicile din album. Mai am o propunere de album (strumfi crestini, sau asa ceva in care sa punem pozici de la botez) noi inca nu ne-am botezat dar ma gandeam ca ar fi frumos.
 pt pozicile din album. Mai am o propunere de album (strumfi crestini, sau asa ceva in care sa punem pozici de la botez) noi inca nu ne-am botezat dar ma gandeam ca ar fi frumos.
Am intrat doar sa ma laud caci in rest sunt rupta de alergatura, sa ma laud ca fie-mea de doua nopti mananca ultima masa la 9-10 si doarme neintoarsa pana le 5,30-6 dimineata, azi mai exact nici la 6 nu s-ar fi trezit, dar se fataia si mi s-a facut mila de ea si i-am dat in somn ca era hamesita saracuta doar ca era prea obosita sa se trezeasca. Dar la noapte nu mai fac asa ca nu se recomanda sa le dam in somn. Asa si am uitat sa zic ca dupa ce mananca la 6 dimineatza se culca la loc cu mami in pat pana la 9. In plus azi ma simteam rau ca mi-a venit ciclul (al doilea deja) si am pus-o pe burtica mea dupa masa de 9 si am dormit asa amandoua pana la 1,30 la pranz. Deci sunt norocoasa cu asa titita cuminte, mai ales ca am o prietena care o fetita cu trei sapt mai mare ca adelicioasa si o terorizeaza pe saraca mamica, mananca ziua la o ora jumate, noaptea la trei ore,nu adoarme decat hatanata in carut ziua si noaptea doar in brate si apoi o pun ei usor in patut, i-am zis ca fiind primul copil e normal, multe mamici reactioneaza asa, le este teama de bebe caci plange si incep compromisurile iar bebe simte frica si se agita si el. Saraca e terorizata, nu sta acasa singura deloc cu ea ca o apuca depresia. Asa ca in ultimile zile a fost numai pe la mine, la cumparaturi (apropos i-am cumparat cizme adelicioasei de blanita superbe dar sunt ptr 3-6 luni deci vi le arat cam peste o luna- doua ca acum nu-i vin). 
Paticut ce fericita sunt cand imi spui ca am facut-o singura. Am vrut de la tati doua lucruri: buzele (ale mele sunt subtiri ale lui tati mai carnoase d'aia il pup mereu ) si culoarea ochilor (verzi). Buzele le-a luat dar ochii se pare ca nu. Inca mai sunt cei de lapte dar nu cred ca au cum sa devina verzi ci raman caprui, dar daca ramanem aici sunt fericita caci multa lume are ochii deschisi deci ea va fi mai exotica cu ochii caprui.
) si culoarea ochilor (verzi). Buzele le-a luat dar ochii se pare ca nu. Inca mai sunt cei de lapte dar nu cred ca au cum sa devina verzi ci raman caprui, dar daca ramanem aici sunt fericita caci multa lume are ochii deschisi deci ea va fi mai exotica cu ochii caprui.
Luna, mamica de Adelise Cezara(11.08.2007) si Cosmin (30.07.2001)
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!

monicabo spune:
monicabo spune:
 Din pacate va trebui sa trec doar pe lapte praf, desi eu mai am lapte, si chiar se imbunatatise oarecum lactatia...
Nu ia in greutate deloc, inseamna ca laptele meu nu este bun deloc, e o procarie care nu o mai ajuta la nimic.
Problema este ca nu vrea sa accepte biberon... ce sa fac? sunt chiar ingrijorata, foarte tare :(