Strumfi de iulie-august 2007 (11)
Raspunsuri - Pagina 9

paticut spune:
paticut spune:
 Buna Dimineata si de la noi, 
Monicabo - eu zic sa nu renunti inca. vorba Aliney(Anya) nu exista lapte de mama prost .- si valen a avut o perioada cu fetita ei cand nu lua in greutate. nu exagera.,...mai ai putina rabdare. e pacat. unele dintre noi se chinuie sa alapteze sau raman frustrate ca nu au reusit.. pentru altele apare miracolul suptului dupa ce vreo 2 luni au reusit sa lapteze cu ajutorul siliconului pus pe sfarc......te ro nu renunta.
sunt convinsa ca-si va reveni si nu e obligatoriu sa ia in greutate ca un elefantel. asta e doar un sfat. sa nu-ti para rau mai tarziu ca laptele dispare imediat....
Luna draga - esti tu intreaga si m-ai omorat cu caciulitele si acu cu getutele... nu le-am vazut dar citindu-ti mesajul deja mi le-am inchipuit in piciorusele ei cu fata aia simpatica cu un zambet larg si un gangurit special....ma omori.
ce se intampla cu RalucaPio .. de cand a nascut cred ca a trecut odata pe aici si atat....si housepoket.. toooot intreb de ele dar nik. Alina de anya si arina tu tienai legatura cu raluca....mai da-ne vesti de la ea te rog.
am trimis si eu poze pentru album.. si multumesc anticipat fetelor care-si vor face timp sa ne adauge si pe noi.... am propus si eu un nou capitol la album - prima baita sau la baita.....
cu drag 
paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - Miron Petru

jadi spune:
jadi spune:
 Neata spre pranz, eu pe baricade!
Monicabo indicatiile cu mesajele private sunt in capitolul 10 pagina 15. Mergi la linkul de aici bifeti activarea PM si merge. Chestia cu 30 de mesaje nu este adevarata, am vazut persoane cu mai putine mesaje si cu PM activat! Si eu te sfatuiesc sa nu renunti la alaptat! Nu exista lapte prost sau nesatios, tot laptele de mama e bun!
Eu ma lupt cu virozele, Vlad face 39 si chiar mai mult la fiecare 6 ore iar Tudor e suspect de brosiolita, cica sa ma sesizez cand o respira ca Darth Vader! Am fost si la alt doctor deoarece doctorita noastra ne dadea parca aceleasi medicamente! Ce sa zic, e frumos sa nu poti dormi noaptea de frica temperaturii, 2 nopti la rand am depasit 39.5! Dar vor trece toate si o sa fim si sanatosi!
Deni &  Vlad  & Tudor
 Vlad  & Tudor

jadi spune:
jadi spune:
 peseu: nu stiu daca e din cauza bolii dar Tudor a luat exact 70 de grame in 6 zile deci suntem mult sub minimul acceptat dar nu am de ce sa ma ingrijorez, pana fac luna de cantar nu am de ce sa imi fac probleme.
Deni &  Vlad  & Tudor
 Vlad  & Tudor

Simo78 spune:
Simo78 spune:
 Deni muuuulta sanatate baietilor! 
Simo  de  Matei Hisham
 de  Matei Hisham 
Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.

mychydutza spune:
mychydutza spune:
 neata la toate fetele. 
vi s-a intamplat sa va planga copiii ISTERIK o ora jumatate si sa nu le puteti face nimik sa taca? aseara am fost singura ca sotzu era plecat si bb a facut o adevarata criza de plans. a urlat o ora jumate fara sa-l pot "controla" in nici un fel. nu-l durea burta ca nu-si freca picioarele, era schimbat, tocmai ce mancase. de fapt impresia mea era ca mai vroia sa mance insa nu se putea linisti ca sa faca asta.am simtit ca o iau razna. chiar nu stiam ce sa-i fac? pana nu l-am zgaltzait un pic ca sa-l fac sa se linsteasa pe moment, si sa=i pot capta atentia spre altceva n-am reusit sa-l potolesc. normal , ca dupa asta m-am simtit k naiba, ca ma gandeam ca l-am speriat.of!!! chiar pe moment mi-am pierdut cumpatul!of. probabil ca am intrat in depresie post natala, ca imi vine sa plng tot timpu: plange bebe imi vine sa plang si eu, imi zce sotzu ceva-rastalmacesc totu si iar bocesc. de aia propun un subiect de discutie:
DEPRESIA POST NATALA
-daca v-ati confruntat cu ea: cum ati trecut peste
- daca va chinuie in prezent: cum faceti sa supravietuiti????
chiar sunt curioasa, sunt io tralala sau a mai trecut cineva prin asta....
mihaela
"unei femei ii trebuie 9 luni sa devina mama, si unei mame ii trebuie 9 luni sa redevina femeie"
www.flickr.com/photos/mychydutza/1380165427/in/set-72157602003316854/" target="_blank">BEBE PRODIGY 
www.flickr.com/photos/mychydutza/sets/72157601777053940/" target="_blank">poze bebe 

mychydutza spune:
mychydutza spune:
 Monicabo sunt de aceiasi parere ca si Paticut: NU RENUNTA LA ALAPTAT! asa cum zicea si Anya, nu cred ca exista lapte de mama rau.probabil bebe  nu are acelasi ritm de crestere. daca nu plange tot timpu si doarme dupa ce a papat , eu zic ca e bun laptiku. poate metabolismul lui ii orienteaza acum laptiku spre alte directii nu spre crestere! cred ca e o tampenie ceea ce zic, da asta mi-a trecut acu prin cap.........
mihaela
"unei femei ii trebuie 9 luni sa devina mama, si unei mame ii trebuie 9 luni sa redevina femeie"
www.flickr.com/photos/mychydutza/1380165427/in/set-72157602003316854/" target="_blank">BEBE PRODIGY 
www.flickr.com/photos/mychydutza/sets/72157601777053940/" target="_blank">poze bebe 

Diana2007 spune:
Diana2007 spune:
quote:
Originally posted by mychydutza
neata la toate fetele.
vi s-a intamplat sa va planga copiii ISTERIK o ora jumatate si sa nu le puteti face nimik sa taca? aseara am fost singura ca sotzu era plecat si bb a facut o adevarata criza de plans. a urlat o ora jumate fara sa-l pot "controla" in nici un fel. nu-l durea burta ca nu-si freca picioarele, era schimbat, tocmai ce mancase. de fapt impresia mea era ca mai vroia sa mance insa nu se putea linisti ca sa faca asta.am simtit ca o iau razna. chiar nu stiam ce sa-i fac? pana nu l-am zgaltzait un pic ca sa-l fac sa se linsteasa pe moment, si sa=i pot capta atentia spre altceva n-am reusit sa-l potolesc. normal , ca dupa asta m-am simtit k naiba, ca ma gandeam ca l-am speriat.of!!! chiar pe moment mi-am pierdut cumpatul!of. probabil ca am intrat in depresie post natala, ca imi vine sa plng tot timpu: plange bebe imi vine sa plang si eu, imi zce sotzu ceva-rastalmacesc totu si iar bocesc. de aia propun un subiect de discutie:
DEPRESIA POST NATALA
-daca v-ati confruntat cu ea: cum ati trecut peste
- daca va chinuie in prezent: cum faceti sa supravietuiti????
chiar sunt curioasa, sunt io tralala sau a mai trecut cineva prin asta....
mihaela
Eu nu cred ca ai depresie postnatala, ci doar ca esti obosita, de aici si irascibilitatea. Este normal, dar cel mai important in momentele astea e sa te controlezi. Zgaltaitul copilului este destul de periculos pentru el la varsta asta, si nu doar pentru ca l-ar speria ci pentru ca ii poate provoca leziuni interne grave.
Cand am fost la cursurile prenatale, ne-au spus ca vom ajunge la limita rabdarii si ca vom fi tentati sa il zgaltaim sau orice altceva ca sa taca. Dar ne-au dat si o solutie care chiar daca pare dura, este cea mai sigura pentru tine si copil: aseaza copilul asa urland in patutul lui sau intr-un loc sigur, inchide usa de la camera si du-te undeva sa nu-l mai auzi si linisteste-te pentru 5, 10 minute. Daca simti ca nu mai poti, cheama pe cineva din familie, o prietena sau chiar o vecina sa stea cu bebe o jumatate de ora cat sa faci o plimbare si sa te linistesti. Mie mi s-a intamplat deja, si a functionat, o sa vezi ca lasandu-l sa planga va tacea singur pana la urma si mult mai repede decat atunci cand incerci sa-l linistesti. Si nu uita, starea ta i se transmite si lui, daca tu plangi si el va plange !
Si inca un lucru, este foarte bine ca te descarci, ca spui ce ai pe suflet, daca le-ai lasa sa se acumuleze, asta ar fi un pas spre depresie. Dar nu te mai gandi la asta, priveste-ti bb-ul si bucura-te de el !
Succes !
Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007
Poze

mychydutza spune:
mychydutza spune:
 Diana  merci frumos de sfaturi. ma ajuta mult sa vad ca e "normala" starea pe care o am. inseamna ca n-am plecat ink cu pluta. orucum ce am facut nu mai fac. am remuscari de-mi vine sa ma impusk. 
de aceea am postat aici ce mi s-a intamplat pt ca simteam nevoia sa ma descarc. CE BINE CA EXISTATI!!!!!!!!!!!!!
mihaela

jadi spune:
jadi spune:
 Michi, zgaltaitul este foarte periculos, exista pe DC un subiect cu asa ceva. Si mie mi-a urlat asa saptamana asta si nu o ora ci 4 dar l-am tinut in brate pana i-a trecut, l-am mai dat si bonei! Pana la urma s-a dovedit ca e de la burta, a facut kk si s-a linistit unde pana atunci, cum il asezam pe spate ziceai ca il asezam pe jar. Multa rabdare, le dovedim noi pe toate! Si dormi cand doarme copilul, lasa treburile balta 1-2 zile ca nu e foc!
Deni &  Vlad  & Tudor
 Vlad  & Tudor

Luna1 spune:
Luna1 spune:
 Mychydutza zgaltaitul este periculos in sensul ca unii bebei mai sensibili pot fi afectati de el. Nu pot sa-ti spun decat la fel ca si Diana, aici suntem sfatuite cel mai bine sa punem copilul in patut cand plange inconsolabil sa ne asiguram ca e in siguranta apoi sa plecam si sa ne linistim. In nici un caz zgaltaiala. 
Stiu ca e greu, eu incepeam sa tremur cand incepea Cosmin sa planga, de frica lui si probabil ii transmiteam starea mea. Acum sincer cand plange inconsolabil Adelise o tin in brate atat cat pot dar daca imi ies din fire o pun jos si merg putin in alta camera.
Te pup
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3683" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3813" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!