Strumfi de iulie-august 2007 (11)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

baiatul meu de fiekre data knd a scos lapticul l.a scos pe nas( de foarte putine ori 3 4 ori) deci nu cred k tre sa te agiti..

brazuca...si a mea si.a aratat adevarata fata exact inainte sa plece i.am raspuns in limita bunului simt ACUM chit ca ma cert cu ea la cutite o bag in aia a masii si sa nu ma mai f.. la creier k deja nu o mai suport!

de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Buna dimineata ! (la noi e 5.30)

Am ezitat sa va scriu despre minunea ce mi s-a intamplat de frica sa nu mi-o ia Dumnezeu inapoi. Dar eu tot va zic, ca tot minune ramane pentru mine. Victor, dupa doua luni si doua saptamani de supt la san cu ajutorul unui mulaj din silicon pe post de mamelon, ieri dupa amiaza a primit sanul bont al mamicii lui direct, fara nici un plastic, nimic. Si asta dupa ce m-am chinuit indelung sa il conving in cele doua luni. Nu voia si pace fara tzatza de plastic. Aproape ca renuntasem sa mai sper. Si s-a intamplat asa, deodata, spontan cand il asezasem pe el la san si urma sa-mi aplic si mulajul; n-am mai avut timp, el se repezise la san deja ... ce sa mai, minune !
Doamne, si am avut asa un sentiment, de parca alaptam pentru prima oara ! Nu voiam sa-l mai dezlipesc de acolo de frica, ca nu o sa mai vrea ... si uite ca a mai vrut, si la sanul celalalt si inca trei serii de alaptare pana acum.
Mulajul de silicon sta langa noi si parca se uita amenintator: "nu ma mai vreti, ha ?" Il mai tin cateva zile pe aici si apoi am sa-l pitesc pe undeva, sa uit de el. Desi a fost frustranta folosirea lui (ma facea sa ma simt handicapata) trebuie sa recunosc ca fara ajutorul lui nu as fi reusit sa-mi alaptez puiul, asa ca-i pastrez acolo in adancul sufletului o recunostinta.
Hai ca m-am intins cam mult dar ceea ce pentru multe mame este un lucru banal (alaptatul direct de la san) pentru mine a devenit, ieri, o Minune si mai bine zis, o Victor(ie) !

Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Diana2007 Felicitari! Sa dea Dumnezeu acolo sa ramana siliconul, aruncat la colt!

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

felicitari diana e minunat sa alaptezi !

de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

quote:
Tipa de la farmacie si-a pus un semn de intrebare si mi-a explicat si ea muuulte chestii pe care nu le stiam .Multumesc d-nei ca m-a mai luminat nitel .

Gabi, poate ne luminezi si pe noi. Eu cel putin declar ca nu stiu multe chestii despre antibiotice si bolile copiilor.

Oana, Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

quote:
eu, ca sa mai omor timpul, citesc in timpul alaptatului.

Pot sa te invidiez?

Oana, Stefan si Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Oana,de ex eu habar nu aveam ca Mucosolvan ,siropelul pt tuse, se administreaza doar pina in ora 17 ,ultima doza .

Poze

Mergi la inceput

fianna, am vazut pozele. Su-per.be!!! LunaAm vazut si o Adelicioasa minunata. O adevarata domnita.

Oana, Stefan si Victor

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Diana2007

Buna dimineata ! (la noi e 5.30)

Am ezitat sa va scriu despre minunea ce mi s-a intamplat de frica sa nu mi-o ia Dumnezeu inapoi. Dar eu tot va zic, ca tot minune ramane pentru mine. Victor, dupa doua luni si doua saptamani de supt la san cu ajutorul unui mulaj din silicon pe post de mamelon, ieri dupa amiaza a primit sanul bont al mamicii lui direct, fara nici un plastic, nimic. Si asta dupa ce m-am chinuit indelung sa il conving in cele doua luni. Nu voia si pace fara tzatza de plastic. Aproape ca renuntasem sa mai sper. Si s-a intamplat asa, deodata, spontan cand il asezasem pe el la san si urma sa-mi aplic si mulajul; n-am mai avut timp, el se repezise la san deja ... ce sa mai, minune !
Doamne, si am avut asa un sentiment, de parca alaptam pentru prima oara ! Nu voiam sa-l mai dezlipesc de acolo de frica, ca nu o sa mai vrea ... si uite ca a mai vrut, si la sanul celalalt si inca trei serii de alaptare pana acum.
Mulajul de silicon sta langa noi si parca se uita amenintator: "nu ma mai vreti, ha ?" Il mai tin cateva zile pe aici si apoi am sa-l pitesc pe undeva, sa uit de el. Desi a fost frustranta folosirea lui (ma facea sa ma simt handicapata) trebuie sa recunosc ca fara ajutorul lui nu as fi reusit sa-mi alaptez puiul, asa ca-i pastrez acolo in adancul sufletului o recunostinta.
Hai ca m-am intins cam mult dar ceea ce pentru multe mame este un lucru banal (alaptatul direct de la san) pentru mine a devenit, ieri, o Minune si mai bine zis, o Victor(ie) !

Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007

Poze

Diana, mi-au dat lacrimile cititnd postarea ta. Lacrimi de bucurie.Stiu ce inseamna sa speri ca bb va suge de la san. Si speranta sa-ti fie implinita.

Oana, Stefan si Victor

Mergi la inceput

Am citit ce am ratata de ieri. Si am raspuns. Despre noi...am revenit de vreo 3 zile la programul de noapte "la trei ore". Si eu care ma bucuram ca dorm de la 10 la 5 dimineata. Ei...sper sa nu ne tina mult foamea asta nocturna. Ca destul ziua mancam cat de des putem.

Pe la mine prin casa suntem mai toti raciti. Asa ca ceaiul nu se mai termina. iar lamai cumparam cu kilogramele. Zilnic. Mi-e teama insa sa nu ia si BB raceala, asa ca mai intreb: oare sa-i dau Oscillococcinum preventiv, 1 tub/saptamana? Nu am ajuns la doctor, nu stiu ce zice ea. Anya, tu zici ca a r fi ok?

Oana, Stefan si Victor

Mergi la inceput