Strumfi de iulie-august 2007 (11)
Raspunsuri - Pagina 5
mychydutza spune:
am voie sa-i fac baie dupa vaccin? ieri l-am facut.
apropos de vaccin, tot eu am tinut baiatu. am simtit ca-mi baga acu ala in inima. nu credeam ca o doare pe mamy cand sufera bebe! a urlat in momentu intepatului si dupa aia a fost barbat!
mihaela
"unei femei ii trebuie 9 luni sa devina mama, si unei mame ii trebuie 9 luni sa redevina femeie"
www.flickr.com/photos/mychydutza/1380165427/in/set-72157602003316854/" target="_blank">BEBE PRODIGY
www.flickr.com/photos/mychydutza/sets/72157601777053940/" target="_blank">poze bebe
i_ulia spune:
intrucat am descoperit somniferul: baia ceva mai calda, undeva spre 42 de grade, am timp si seara de forumeala! yuppii! asa ca am vazut muuulte poze, de la ziua lui vladut, ale lui ingrid, ale arinei, ale lui miron, cu matei, cu petru si stefan, cu adela, cu alex al lui mamii si adelicioasa cu caciula. tare frumosi copiii de iulie-august. sezon bun, mai fetelor
sa ne traiasca si sa fie sanatosi!
jadi, tinem pumnii sa nu se duca raceala urata si la tudor!
o seara buna,
loredana_76 spune:
Buna.Arhdy,adeverinta da trebuie completata de angajator si in afara de adeverinta mai e un formular tip care trebuie completat de tine.Cu certificatul de casatorie e bine sa ai o copie la tine pt orice eventualitate.Mie mi-au certut.Banii ii vireaza la posta daca nu vrei in cont.
David Alexandru 16.07.2007
http://community.webshots.com/user/loredana76100
Ashera spune:
Fetele, am si eu nevoie de un sfat. La Chris ii curge destul de rau un ochisor, si cateodata se si lipeste. Am fost la oftalmolog, ne-a zis sa ii facem masaj ptr desfundarea canalului si sa ii punem picaturi Tobradex. Am cumparat picaturile, dar pe prospect scrie ca se recomanda ptr copii mai mari de 1 an. Nu stiu ce sa fac, sa ii dau sau nu. A mai dat cineva Tobradex la bb? Anya, pls...
Mami de bebe
Chris (08.08.07)
alexi22 spune:
ashera botezul il facem la restaurant strelitia pe take ionescu meniul il alegi tu de cat vrei eu am ales de 1 mil iar rezervarea am facut-o din 17 martie.
mami degiulia rebeca 13.08.2007
Luna1 spune:
Ma bucur ca v-au placut pozicile cu fie-mea caciulata. La voi m-am gandit cand am cumparat-o. (pe caciula nu pe fie-mea).
Mamii sa-ti traisca soparla.
Alexi cand ne vedem? De cat timp ai nevoie sa te acomodezi?
Luna, mamica de Adelise Cezara(11.08.2007) si Cosmin (30.07.2001)
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!
aly2007 spune:
baietelul meu este nascut intro zi frumoasa din acest an pe data de17 augus cu 300 gr si 50 cm la ora 22 35 si noi mamica taticul si restul lumi suntem cei mai fericiti ca aceasta raza de soare cu ochii ca marea, a venit pe lume .a intrat in casa si in sufletul nostru ca o briza de vara. acum bebicul nostru se pregateste de increstinarea lui si acesta va fi un al moment fericit in familia noastra
Antoanela23 spune:
Buna noaptea,
Am intrat numai sa va zic "La Revedere", maine dimineata ne dam cu avionul spre Bucuresti.
Daca se organizeaza vreo intalneala, barfa, etc, cu mamici si/sau pitici si/sau tatici in capitala in urmatoarele doua saptamani da-ti-mi un sms, mobilul meu e in lista de telefoane pe mail-ul comun.
Nu am net la mama, asa ca vom fi "incomunicado" pana la retur.
Pupaturi, sa ne revedem sanatosi cu totii,
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)
paticut spune:
Buna dimineata...
o cafeluta de la Bucuresti primiti?
Aly 2007 - bine ai venit in randurile mamicilor de IUl-aug. si baietelul meu e nascut tot pe 17 august. sa ne spui cum il cheama pe Dnul`Raza de soare cu ochii ca marea`
I-ulia si Diane_dun - multumesc ca ati vizionat poze cu Miron si multumesc de aprecieri.
Luna - Tare dulce e pustoaica ta.... dar cred ca ai facut-o singura mai fato!.. iar caciulitele sunt exceptionale. la noi canci. nu gasesti asa ceva.
raportam o prima noapte cu somn de la 9 la 5- in rest cumintel foc.
Anya am si eu o intrebare: pot copiii asa mici sa aiba atacuri de panica sau frici care sa-i faca sa reactioneze intr-un mod straniu (inrosit la fata, fara respir, lacrimi in ochi) fara a se inneca, sau fara a se chinui sa faca kk?
multumesc anticipat daca iti faci timp sa-mi raspunzi si mie...pupici dulcicilor tale - am fost la un pas sa ne intalnim...cand ai vazut-o pe Andra eram si eu prin zona..pacat ca am ratat intalnirea cu petele tale.
cu drag ,
paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - Miron Petru
mamii spune:
va dau un expresso de la romaaa
Ce faceti fetelor??Cum mai e vremea prin tara??
de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07