Strumfi de iulie-august 2007 (11)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Deni vizinat poze de la ziua Bladut. Pacat ca au fost asa putine, ca nu ma mai saturam privind.

Simo de Matei Hisham

Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei

It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Vazut pozici cu Ingrid. Sunt superbe pozele dar cred si eu cu asa model.

Sa va traiasca.

Astept prooful pt invitatie si casa e vraiste si imi vine sa-mi iau campii, noroc ca fie-mea e cuminte.

Luna, mamica de Adelise Cezara(11.08.2007) si Cosmin (30.07.2001)

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Jadi, nu te ignor, insa chair nu gasesc postarea ta in care mi-ai explicat vis a vis de PM... :(
Imi pare rau...
Daca mai stii cam pe ce pagina ai scris... sau daca imi mai poti pune linkul ala, sau altcineva daca poate face acest lucru...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Anya20 multumesc de complimente. Si multumesc si de vaccinare. ..... raman datoare, insa ma revansez la urmatorul pt.ca acum am cam fost nepregatita si grabita la orele tarzii din noapte (numai eu stiu sa incurc lumea asa )

arinuta ce mai face? scumpa mica! cum mai e cu ochisorii?
si anya? a invatat sa dea cu mingea cu ventuze in TV?
cat despre adeluta care plange/urla/etc... eu zic ca nu a fost concludenta seara respectiva a plans doar la vaccin parca, insa acasa mai plange si din alte cauze si-apoi ai auzit-o ce TAREEEEE zice! daca stai mai aproape de ea iti sparge timpanele ...... adevarul e ca acum in ultima perioada nu mai avem colici; stie 'p'ititza sa dea aerul afara cum si pe unde poate! eu ziceam ca are colici conform descrierii: se chirceste si plange, alea sunt, asa-i? acum it doesn't matter anyway ca au trecut acele stari.... vedem urmatorul bb cum se comporta

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

quote:
Originally posted by monicabo

Jadi, nu te ignor, insa chair nu gasesc postarea ta in care mi-ai explicat vis a vis de PM... :(
Imi pare rau...
Daca mai stii cam pe ce pagina ai scris... sau daca imi mai poti pune linkul ala, sau altcineva daca poate face acest lucru...

monica, pana nu faci 30 de mesaje, nu poti sa activezi PM. tu ai 22 acum

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

www.flickr.com/photos/13757856@N04/sets/" target="_blank">broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

ahhh... si am uitat sa zic: nu a facut Adeluta nici un fel de reactie adversa la vaccinul de alaltaieri. Pt. toata lumea: i-am facut cel din farmacie: Infarix Hexa. Ea s-a comportat ok dupa.

In schimb acum mi-e un pic stranutata ca sa ma exprim elocvent. Stranuta de dimineata intruna! acum pe seara avea si niste mucisori aposi si parca si ochisorii sunt rosii si inlacrimati. O tin sub observatie si sper sa o fac bine repejor. Ieri si alataieri am cam plimbat-o cu masina, in medii mai mult sau mai putin aglomerate, cu/fara AC... deci eu zic ca s-ar putea sa fie cauze extra-vaccin! in plus de ieri nu mai suporta sa o bag in cadita cu apa! plange de parca zici ca e apa fiarta! am probat apa ca de obicei (ca doar ii fac baie de ceva vreme) si nu cred sa fie temperatura o problema, sper sa ii dau de cap! banuiesc ca i-am cam dat programul peste cap.... rezolv eu si asta.

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

multumesc frumos pt raspunsurile legate de zimaflour. chiar nu stiam ce sa fac. probabil nu o sa ii dau nici eu. vorba aia: daca 3 insi iti spun ca esti beat , te duci sa te culci! vad ca nici una dintre voi nu ii da. Anya merci frumos!
B.t.w., ce e cu soparla aia????????????hehehehehe. vreau si eu una!
noi vaccin am facut EUVAX B si PENTAXIM, doua intepaturi. vad ac bebe e cuminte: manca din ce in ce mai mult si doarme la greu, mai putin de la 4 la 6 dimineata cand da desteptarea blocului!!!!!!!!

mihaela
"unei femei ii trebuie 9 luni sa devina mama, si unei mame ii trebuie 9 luni sa redevina femeie"
www.flickr.com/photos/mychydutza/1380165427/in/set-72157602003316854/" target="_blank">BEBE PRODIGY
www.flickr.com/photos/mychydutza/sets/72157601777053940/" target="_blank">poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

mychyduta cam greu s ao prind pe doamna shoparla... dar oricum nici nu am intentii

de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns first_carmen spune:

alina.a Petru este in portocaliu :)
Am uitat sa redenumesc denumirea pozelor .... Nu o sa se mai intimpla
De abia acum am mai intrat ... am facut o socoteala si Petru maninca de 9 ori pe zi si Stefan de 8 . Si nu intotdeauna in acelasi timp ...

Carmen mamica de Petru si Stefan din 28 iulie 2007
http://www.dropshots.com/first_carmen#albums/Luna%20a%20treia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diane_dun spune:

quote:
Originally posted by Anya20
imi cer scuze, nu mai retin cine intreba zilele trecute despre adiminstrarea de fenobarbital in icter. depinde de cat de intens este icterul. in principiu eu nu l-as da. repet, insa, exista si exceptii. un lucru pot spune sigur: cantitatea mare de bilirubina poate afecta creierul doar in primele zile postnatal. asa ca la cateva saptamani de viata nu se mai pune problema.

Multumesc mult pentru raspuns, mami de Anya! M-am linistit. Nici eu nu intentionam sa-i dau, dar n-aveam motivul medical. Intre timp am luat trimitere de la medicul de familie pt o echografie la Budimex, dar nu mai duc copilu' nicaieri. Ea n-a avut cine stie ce icter nici la nastere, acum e abia sesizabil. In sarcina mi-am facut toate dozarile de anticorpi (eu am grupa de sange AII, sotul ABIV, amandoi Rh pozitiv) si au iesit negative.

In alta ordine de idei, am admirat copilasi frumosi de Jadi, Luna, Cristina26, Paticut. Imi fac si eu curaj sa selectez niste poze (din pacate am multe doar din maternitate si de la botez, nu si intermediare - de la o luna, de ex.). Oricum, pana fac si eu 30 de mesaje sa-mi activez PM-ul pt parola, stau cuminte.

Sa va povestesc faza tare la vaccin: am mers si cu tati, iar cand pediatra a pregatit seringa, ne-a intrebat: "Ei, care-o tine?". Tati a schimbat vreo 3 fete si a zis: "Eu nu pot nici sa ma uit, dar s-o tin!". Drept care, m-am sacrificat (oricum eu am stomacul ceva mai rezistent, nu pierd nici un episod din Grey's Anatomy - apropo, a aparut ep. 2 din sezonul IV). Oricum fie-mea n-a plans decat cat i-a facut injectia, dup-aia a uitat.

fetele!

Mami de Dani (1 august 2007)

Mergi la inceput