Albinute si bondari de martie-aprilie'07 (36)
Raspunsuri - Pagina 7
magdutah spune:
mierea si zaharul nu se recomand la copii pana la 1 an si chiar mai mult !!!
uleiul eteric l-am luat de la farmacie se recomnada pentru rani la caile respiratorii, bronsita, gripa virala eteric si este facut din : ulei eucalipt si ... parca din brad (ma duc sa verific) sa vad daca am dreptate!
Magda Matei 9.04.2007
Amma23 spune:
Cine nu recomanda si de ce, stii? De ce or face astia produse cu miere atunci, nu stiu!
Ama si Lucas 12 Martie 2007
elyanne spune:
Mierea poate contine o toxina care poate produce botulism.
Mierea - miere, de la borcan, nu e recomandata pt. ca nu e testata pt. bebei...
In schimb produsele de bebei cu miere (de ex. cereale cu miere) sunt testate.
magdutah spune:
vad ca elyanne ti-a raspuns deja , iar pe langa asta aici la cursurile de pregatire de nastere a venit si un medic stomatolog care a spus ca sa tinem pe cei mici cat se poate mai mult departe de zahar & co. caci provoaca carii dentare. A mai spus ca ea recunoaste ce copii mananca fulgi de porumb si banane si nu curata corect dintisorii ... Eu nu stiu cat vorbea ea "dupa pereti ", cert este ca ne-a aratat niste fotografii de iti venea sa ... ... si tot clar este ca sunt copii care mananca asa ceva si nu patesc nimic !!!
Magda Matei 9.04.2007
magdutah spune:
eu cand nu vorbesc pe yahoo mess. sun in RO. pe fix cu 2.5centi minutul. Dar pe mobil cu mult mai mult ...
Magda Matei 9.04.2007
paxela spune:
noile performante ale Deliei aici si aici
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
roxanici spune:
quote:
Originally posted by paxela
noile performante ale Deliei aici si aici
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
vai, vai, vai cred ca Deliuta il bate pe Silviu la atomicitate.
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
Crina_mio spune:
bravo Delia de Paxela!!! Era sa t escape tati, dar pana la urma i-a iesit bine. Ppiciul din al doilea filmulet care voia sa o ajute sa mearga e fratiorul ei, nu?
Crina si Maya Georgia
paxela spune:
quote:
Originally posted by Crina_mio
bravo Delia de Paxela!!! Era sa t escape tati, dar pana la urma i-a iesit bine. Ppiciul din al doilea filmulet care voia sa o ajute sa mearga e fratiorul ei, nu?
Crina si Maya Georgia
atunci se aruncase in fata, vroia mai aproape, iar piciul atomic care o stresa cu mersul este intradevar fratiorul ei,