Albinute si bondari de martie-aprilie'07 (36)
Raspunsuri - Pagina 6
Amma23 spune:
Stefania, suna la politia de frontiere si ai terminat balciul.Iti spun aia ce sa faci.Madam de la ambasada...exista riscul sa vorbeasca asa, ca sa se afle in treaba si n-o arde ca n-o sa stea cu tine in aeroport. Deci, pt siguranta , io zic sa suni la politia de frontiera.
Procura o face Klaus si o legalizezi la notarul Ambasadei.
Ama si Lucas 12 Martie 2007
Val_ spune:
Stefanyia asa o sa fac si iti multumesc inca o data. Ca Maria mea nu mai face kk decat cu supozitor. Toata lumea imi spune ca nu este bine dar, ce sa fac, daca nu am alta solutie?
Fetelor mai stie careva daca testul de sarcina dr. Sigur este OK? ca numai de asta am gasit la farmacie. Crec ca sanse sa fiu insarcinata tind catre 0, dat fiind ca ne protejam cu prezervativ, ca la cat de des se intampla merita.
Oricum ideea este ca primul ciclu l-am avut luna trecuta, la 4 luni de la nastere, iar acum sunt in ziua 40 si nimic, A mai patit careva?
Amma23 spune:
quote:
Originally posted by stefaniya
Roxanici,Magdutah - am sunat la ambasada Ro din CPH si am intrebat de asta,dar tipa cand a auzit ca e cetatean danez si are pasaport danez mi-a zis ca ea nu are ce sa-mi dea.Ca pe ei la vama ii intereseaza strict de cetatenii romani.Dar daca ma lasa cei in DK sa trec,probabil asta inseamna ca e ok sa-l am pe Carl cu mine.Eu doar trebuie sa dovedesc prin certificatul de casatorie cum ca avem nume diferite dar e baiatul meu si probabil o sa aduc si certificatul de nastere al lui.
Cand ma intorc in Dk,nu ar mai trebui sa fie probleme ca doar el e danez si il duc in tara lui,nu?
Klaus a zis ca oricum imi va face o hartie pt ca ii e teama de vama din RO.
Da,Magdutah,ai inteles bine,asa mi-a zis tipa sa ma lupt cu ei daca incalca vreo lege.Eu de regula am o teama de autoritati dar daca ma face sa stau cu baiatul prin aeroport sau altele chiar ma "lupt" cu ei.Asta pt ca am intrebat,deci daca ei nu-mi dau hartie eu de unde s-o procur?
Ok,Klaus imi va face o hartie dar cine stie ca e semnatura lui?
Nu stiu,sper sa nu am probleme
Sa stiti ca m-am pus iar pe ganduri,dar eu de unde sa iau procura daca nimeni nu-mi da.Aici spun ca e ok,la ambasada noastra la fel
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya
Tipa de care-ti povesteam ca a ramas in Romania cu fata.Cand a iesit din Franta, a intrat in Romania nu a intrebat-o nimeni nimic.Cand a vrut sa se intoarca au luat-o la intrebari.
Procura, cum spuneam nu ti-o dau la Ambasada. Tu folosesti notarul Ambasadei sa-ti legalizeze imputernicirea facuta de sot.Astia de la Ambasade mai mult incurca decat sa ajute.Sa ia banii stiu.
Daca tipa asta nu s-a luptat si e genul de-l scoti pe usa iti vine pe eam si rien, rien. A trebuit sa scoata procura sau pe tata.L-au scos pe tata.
Radeam fata ii spunea tatalui la telefon"- Tati , vino si ne salveaza, scoate-ne de aici!!!", de era tatal emotionat pana la lacrimi.Urgent s-a urcat in avion :-))))
Amma23 spune:
Apropos, Stefania, Magdutah, voi cum sunati in Romania.Aveti vreun operator cu tarife mici, sau sunati direct? Stiu un operator VOIP, de suni cu parif local.Daca vreti , dati-mi pm si-va spun.Da' sunati de pe calculatorul pe fix si mobil in Romania, pe fix cu 1.5ct si mobil 5.5ct.
Amma23 spune:
Copilul meu doarme cu ochii deschisi!Iepurila.De citva timp doarme asa, nu stiu ce are.Ma tot gandesc, o fi cat de cat adan somnul lui?!
Amma23 spune:
Deci putem da miere la copii?Gasesc in cartea scanata de Iunita, data de Martuta. Cica de la 4 luni.Da' zic si de zahar sa le dai, ca cica-i sursa de energie.Da aici am vazut borcanele cu fructe si miere si cereala cu miere.O fi bine .Ma bate gabdul sa-i dau si Lui Lucas.Voi ce ziceti?
Hai ca vorbesc singura pe aici.Copilul doarme si eu nu am ce face.Am halit cu calc in fata...iar !
Amma23 spune:
Acum vad ca am facut aceeasi gresala de doua ori...politia de "frontiere" in loc de frontiera.Persist, persist, nu ma las!
BiancaM spune:
Ia cititi aici: BOTULISM
Pe mine m-a pus rau pe ganduri....
Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)
Amma23 spune:
Hai sa va povestesc ceva.Cand eram gravida, vorbeam cu Absoluta pe mess si ca o mamica pisicoasa ce sunt o intreb ""Ce face, printesa?! (printesa fiind in burtica de Absoluta) la care mi-o taie in dulcele stil ironic scorpionesc (il cunosc prea bine si-l iubesc tare de la tata)
"- Picteaza! M-am spart de ras, desi ea era foarte serioasa.
Imi place cum spune, tot stilul scorpionesc cu o mandrie fina, fina de tot -Fetita mea si continua cu ce vrea sa spuna despre ea.
Unde esti Absoluto cu printesa pictorita ca mi-e dor de voi?
Fac rugaciuni sa nu ma ia iar la misto