Albinute si bondari de martie-aprilie'07 (36)
Raspunsuri - Pagina 5
kmi78 spune:
quote:
Nah ca a adormit jucandu-se, dragu de el sa il pozez ca e prima data.
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
a adormit jucandu-se??? ce super fain , fara sa se maraie?!
kmi78 spune:
quote:
Originally posted by Crina_mio
Buna,
vazut fetita mandra de biky imbracata in pas cu moda si votat Timeea frumoasa de Kmi. Ma uit sa vad daca mai sunt si alti bondarei si albinute pe aici ca sa mai votez. Si am inregistrat-o si eu pe principesa mea, sper sa nu te superi kmi, ca tu ai lansat link-ul, asa ca sa o inebunim pe Cria, sa o punem la treaba cu votatu’. Dar noi cred ca aparem abia maine.
citesc ce ati mai scris in ultimele pagini si revenim
Crina si Maya Georgia
Crina si Maya Georgia
eu v-am gasit azi si am votat , pag 3;
nu ma supar , nu eu am lansat linkul
stefaniya spune:
Buna,stup
deci am votat toti piticii,Timeea,Alex,George si Maya,sper ca nu a mai ramas nici unul.E mult mai usor de votat asa decat cum sunt unele in care trebuie sa-ti faci si tu cont.Cred ca am la conturi,dar nici nu mai stiu cum se numesc paginile.
Magdutah - vad ca te-a lamurit Amma,eu oricum nu stiam pt ca la mine nu e necesar.Am sunat si la politia daneza,deci nu-mi trebuie decat pasaportul lui si actul de casatorie.
Dupa ce ca suntem cativa prin alte tari,ambasadele in loc sa sde ocupe de noi da raspunsuri ca si " si ce" .Oricum sper sa o rezolvati.
Val - cand primesti siropul de la mine,cumpara un sandwish si da-l la un copil al strazii si considera ca mi-ai platit.
Martutza - ce faceti,cum mai e Victor? Ziceai ca ne spui cand aflii care e problema.Sper ca nu e nici una si de-asta nu spui
Roxanici - sanatate lui Rares!
Poate azi am timp sa vad si pozele atasate.
Acum ma duc sa-l schimb pe Carl,ca-l am in brate si miroase
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya
roxanici spune:
quote:
Originally posted by stefaniya
Buna,stup
Magdutah - vad ca te-a lamurit Amma,eu oricum nu stiam pt ca la mine nu e necesar.Am sunat si la politia daneza,deci nu-mi trebuie decat pasaportul lui si actul de casatorie.
Dupa ce ca suntem cativa prin alte tari,ambasadele in loc sa sde ocupe de noi da raspunsuri ca si " si ce" .Oricum sper sa o rezolvati.
multumim de urari.
Cu iesitul din Romania cu Carl ar putea fi probleme; poate in Danemarca puteti sa intrati/iesiti cum ti-au zis cei de la poilitie dar aici s-ar putea sa iti trebuiasca procura respectiva cand vei iesi din tzara. Nu stiu sa iti dau detalii dar stiu de copiii lu Haysam care nu au putut iesi din Romania numai cu mama lor. Ce ex dau si io.....
cred ca vb prostii totusi, Carl e cetatean danez...
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
iunita spune:
elyanne multumesc de rasp cu ficatul. da intel ce e cu ficatul dublu. maine o sa ii dau o jumate sa vad ce parere are si apoi ii dau unul intreg. cu oul si eu am aceeasi pb. eu am facut alergie la ou..si de asta o sa ma tin cu 1/4...bla bla.
mai sa ma laud o tzara. dupa einshpemii de urlete ieri azi mandrutza mea a adormit singurica si la somnul de dim si la cel de pranz. si pe principiul "de unde aud eu linistea asta" cand ma duceam sa vad ce face..dormeaaaaaaaa. si a dormit 2h de dim si 1h30 dupa masa! uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ! acu da doamne sa o tina.
radcarmen am uitat sa precizez ca daca vrei neaparat sa te oftici sa stii ca alex de diana_jors si razvanelu de madybulancea au fost mai grabiti cu taratula, si evident tudor de gabyd... pe unde or fi fetele astea?! probabil tarash dupa piticoti.
p.s si gata: ce tare e cu berbantu acasa. de dim copilu era schimbat, mancat... vreau sa castig la loto sa il tin acasa. azi s-a dus si mi-a cumparat pana si vopsea de par....yoo-hooo!
are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
ruza buburuza
magdutah spune:
si Matei a adormit astazi singurel si pentru prima oara pe burtica !!! A dormit 2 ore bune dupa care a reinceput sa se joace, dar tot pe burta ca inca nu stie cum se face manevra invers!!!
Stefaniya ... dar pe romani i-ai intrebat daca ei nu or sa ceara procura la iesirea din tara ? Eu am inteles ca bondarelul tau are cetatenie daneza, dar credeam ca e general chestia cu consimtamantul tatalui ... Si stiu ca mai spuneai ca or sa aiba probleme ca incalca drepturile lui daca nu il lasa. AM retinut bine ? Adica dupa parerea mea, chiar daca copilul e danez, tu tot calatoresti cu un copil minor si ai fi putut pleca fara sa ii spui sotului ! Intelegi ce vreau sa spun ?
Amma23, roxanici si totate celelalte mamici de bb-ei un pic bolnaviori: eu i-am pus la sfatul medicului ulei eteric pe hainute 3 picaturi la 3 ore si cand a facut febra peste 38.5°C a primit cate un paracetamol in fundulet (125mg). Simptomele au fost cam asa tuse, urmata de "nas curgator", febra! Mi-a spus ca e un virus! Vedeti poate functioneaza si la voi! Desi daca la Rares e bronsita. probabil e nevoie de un pic mai mult decat ulei eteric !
Pupici tuturor sa va faceti cat mai repede sanatosi !!!
Oauau ... iar a adormit pe burta, si e radioul deschis si eu tastez de zor aici !!!
Magda Matei 9.04.2007
magdutah spune:
Nu, roxanici eu nu cred ca vorbesti prostii in legatura cu procura. Stefaniya poate ca nu or sa te intrebe nimic, dar decat sa te certi cu ei in aeroport mai bine fa hartia aia! Tu in final esti cetatean roman ... si poate stii si cum e birocratia acasa
Magda Matei 9.04.2007
stefaniya spune:
Roxanici,Magdutah - am sunat la ambasada Ro din CPH si am intrebat de asta,dar tipa cand a auzit ca e cetatean danez si are pasaport danez mi-a zis ca ea nu are ce sa-mi dea.Ca pe ei la vama ii intereseaza strict de cetatenii romani.Dar daca ma lasa cei in DK sa trec,probabil asta inseamna ca e ok sa-l am pe Carl cu mine.Eu doar trebuie sa dovedesc prin certificatul de casatorie cum ca avem nume diferite dar e baiatul meu si probabil o sa aduc si certificatul de nastere al lui.
Cand ma intorc in Dk,nu ar mai trebui sa fie probleme ca doar el e danez si il duc in tara lui,nu?
Klaus a zis ca oricum imi va face o hartie pt ca ii e teama de vama din RO.
Da,Magdutah,ai inteles bine,asa mi-a zis tipa sa ma lupt cu ei daca incalca vreo lege.Eu de regula am o teama de autoritati dar daca ma face sa stau cu baiatul prin aeroport sau altele chiar ma "lupt" cu ei.Asta pt ca am intrebat,deci daca ei nu-mi dau hartie eu de unde s-o procur?
Ok,Klaus imi va face o hartie dar cine stie ca e semnatura lui?
Nu stiu,sper sa nu am probleme
Sa stiti ca m-am pus iar pe ganduri,dar eu de unde sa iau procura daca nimeni nu-mi da.Aici spun ca e ok,la ambasada noastra la fel
radcarmen spune:
Crina_mio, Winnie nu este a mea (desi mi-ar placea), este a lui Karra80. Eu am un baietel, mai comod de altfel, si chiar ca ma oftic pe copilasii taraciosi. Al NU VREA si gata.
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu
magdutah spune:
stefaniya eu inteleg ce spui ... si ar parea si logic ca daca pleci din RO ai sa te intorci acasa la sot ! Si daca schimbi avionul si vii la mine in Germania sa ma vizitezi ? Ala de la vama pe urma sa se lupte cu sotul tau ?! Cam asta ar fi ideea unei procuri, cel putin asa vad eu situatia ... ce spui tu e perfect normal, dar daca vamesul ala care te controleaza pe tine are o zi proasta? Pana te lupti tu cu ei sa nu pierzi avionul !!!
Noi vrem sa o facem aici la un notar, textul nostru si sotul meu sa semneze in prezenta notarului! Adica notarul semneaza ca l-a vazut pe sotul dandu-si acordul si i-a recunoscut semnatura !!!
Pupice si nu te supara ca te sacaii ...
Magda Matei 9.04.2007