Albinute si bondari de martie-aprilie'07 (36)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iunita spune:

ma bag si io sa zci ce cred.
miere nu i-am dat si inca nu ii dau nu pe motiv de botuliosm si pt ca e prea dulce si eu nu vreau sa fie o dulcivora ca sa zic asa. daca ar fi sa ii dau as cumpara din farmacie cu avizul ministerului sanatatii pe ea. sporii care produc botuliosmul cred ca ii gasim in mierea de la tarani...

zaharul este intr-adevar o sursa de energie. organismul uman are ca si combustibil glucoza. fara glucoza byebye... acum..un organism sanatos(si am mai spus asta) nu are nevoie de zahar deoarece isi sintetizeaza gkucoza din cerale, cartofi etc etc.

eu sunt fericita ca ei nu ii plac chestiile dulci momentan si atunci nu imi bat capul. dar daca ar fi refuzat lichidele din motiv de nedulce i-as fi indulcit fie cu glucoza pudra la ceaiuri, cu zahar fiert in apa sau cu un vf de lingurita de miere de plafar.

din wikipedia citire:

Nevertheless, the majority of infants with botulism have no history of ingestion of honey, and the exact source of the offending spores is unclear about 85% of the time. Spores present in the soil are a leading candidate for most cases,

........

Foodborne botulism has more frequently been from home-canned foods with low acid content, such as carrot juice, asparagus, green beans, beets, and corn

crina_mio da, eu sunt de parere ca trebuie sa ii dai si apa. sau ceai neindulcit.

fete, cred ca Iarina arecolici sau ma rog..cred ca de aia plange asa de rau ca daca nu partaie de parca a inghitit o mitraliera.

v-am pupicit. sper ca n-am sarit nimic. somn usor!

are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
ruza buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

quote:
Originally posted by kmi78

quote:
Originally posted by karra80

Meniul de azi:

3- 220ml lapte
10:30- un borcanel 130g de piersici
14 - 130 g piure din spanac, dovlecel+morcov
18 - iaurt cu biscuiti+ cereale
22 - 220 ml lazpte

Legat de ou, ficatzel si alte carnuri..sigur imi iau rosii asa ca va rog dat direct bulionul ca nu am timp sa fac....deci dr nostru renumit din Tm ne-a zis ca daca am incep la 6 luni diversificarea i zice marea diversificare si pt ca bebele e mare deja nu ca la 4 luni , numai treb sa-i dam treptat un produs se paote da din prima.....

Eu asa am facut si cu carnitza si asa si cu oul...i-am dat unul din prima si a fost ok...la fel fac si cu ficatul maine..ii pun jumate dintr-un ficatel cat are un pui odata.si saapt viit incepem si cu pestele...

pana acuma nu am avut reactii..si am merrs pe mana dr.....

Astept bulionulllllllllll

Multzumim de aprecieri...va plecam la somnic

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 7

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Winnie

am vrut sa te intreb daca i-a placut piureul, si eu i-am dat ieri exact de asta dar a fost bleahhh

Kmi & Timeea - 4 martie 2007

raspund cam tarziu ca acum am ajuns....

Da i-a placut dar am pus si un galbenus pe care am uitat sa-l trec aco9lo.....si anm pus putzin lapte la mixat

Luna 7

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Amma23

Deci putem da miere la copii?Gasesc in cartea scanata de Iunita, data de Martuta. Cica de la 4 luni.Da' zic si de zahar sa le dai, ca cica-i sursa de energie.Da aici am vazut borcanele cu fructe si miere si cereala cu miere.O fi bine .Ma bate gabdul sa-i dau si Lui Lucas.Voi ce ziceti?

Hai ca vorbesc singura pe aici.Copilul doarme si eu nu am ce face.Am halit cu calc in fata...iar !

Ama si Lucas 12 Martie 2007

Amma nu miere pana la un an ca da botulism...asa am citit la ammicile mai mari....intreaba si pediatrul totusi eu chiar azi am citit ca intreba o mamica...se zice ca se pune ceva aspirina la albine acolo in stup si cum nu ai voi nici la copii aspirina ca da sindromul Reye....atunci ceva legatura are ....

Luna 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns phili spune:

VALsi eu am patit la fel,din pacate.Mi-a venit ciclul la 4 luni jumate,luna trecuta si acum de 42 zile nimik.Nu am indraznit sa iau test de sarcina.Sper ca e doar o dereglare...mai astept...Sincer vreau sa fie o dereglare,pentru ca inca nu sunt pregatita nici fizic nici psihic...
VA PUP!

bogdan(11.04.2007)

Mergi la inceput

Fetele care nu va puteti hotara daca sa luati premergator sau nu...si eu am avut aceeasi dilema , am creat un topic si am cerut parerea mamicilor de pe forum......

uitatiaici raspunsurile lor

Luna 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

nu mai am timp de nimic. am niste zile cumplit de aglomerate. intru rapid sa imi dati un sfat:ce fel de biscuiti sa ii dau lui luca?probabil ati mai spus dar degeaba, ca mi-a intrat pe o ureche si a iesit pe cealalta!
pup pe toata lumea!
urla piticot de 20 minute! e infundat in nas.

Luca, dragostea mea

Luca luna IV
Luca luna V
Luca luna VI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

Mamici ce ma puteti ajuta!!!!!!!!!!!Ana are pe picioruse (doar pe picioruse)niste bubite mici rosii care nu supureaza si care nici nu imi dau impresia ca o mananca ca altfel cred ca nu ar putea dormi.Pe piciorul drept undeva in zona inghinala si la glezna in rest doar cateva pe pic iar pe celalalt tot asa cateva pierdute si cateva la incheietura genunchiului.Am vb cu medicul ei i-am explicat si mi-a spus ca e posibil sa fi facut o alergie la ceva:detergent(folosesc ariel de la nastere si nu am avut probleme), praf,Exclus alimentatie ca ar fi trebuit sa aiba peste tot.
Cert este ca sambata cand am plecat la Buzau nu avea absolut nimic iar duminica seara cand ne-am intors le-am vazut.SA FIE DE LA SCHIMBAREA DE AER????SAU DE LA PRAF CA AM STAT CU EA PE BANCHETA DIN SPATE TINUTA DOAR IN BODY(MENTIONEZ DACIE CARE SIGUR ARE PRAF IN BANCHETA)
MEDICUL MI-A SPUS SA II DAU PERITOL SI O MIXTURA ANTIALERGICA
Daca e de la detergent cu ce sa spal???
pupici si astept cat se poate de urgent raspunsurile voastre
Sunt cam nelinistita PARCA NU REUSESC SA MA CALMEZ.!!!
PS.Mama spunea ca si frate-miu cand era mic facea aceeasi chestie ca ea cand il ducea la tara.

Varsta Ana-Maria
http://b1.lilypie.com/uFCEp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

noi n-am avut net 2 zile. deci cu ocazia asta am facut la trebi "amanate" cat pt 2 saptamani.

ce-mi aduc aminte:

iunita tu esti "dusa" fata ... cum adica sa-i dai piure cu salata? e drept ca eu am oricum niste dileme ... adika kand o sa-i dau felu'1 si felu'2? mai vedem ...

karla eu ii dau cereale cu biscuiti de la milupa. am inteles ca sunt si biscuiti fara gluten, dar eu n-am gasit. cica ar fi la helpnet ... poate ajung maine.

matei ... cumintel. sta din ce in ce mai mult si bine in fund si de azi sta si in picioare sustinut. bine ... noi nu ne comparam cu atomica delia ...

pupam raresu bolnavior!

pupam si restul albinutelor, bondareilor si mamicilor!

Val maine ma duc la medlife, te sun undeva intre 11 si 13. depinde cum reusesc sa ma urnesc de acasa cu matei. i-ai facut gimnastica? da vreun rezultat? mie ciclul mi s-a reglat dupa 6 luni. eu foloseam teste de sarcina ozone.

ficat de pui cam ce ramane dintr-unul dupa ce il curat de pielite si alte chestii nashpa.

ou am inceput cu 1/4 - 1 sapt, 1/2 - mai multe saptamani, urmeaza 1.

mancarici de bebe nu prea stiu ce sa va zic. in general: morcov, ardei, cartof, spanac, mazare, dovlecel, rosie ... diverse combinatii. o sa-mi pun ordine in idei, ca saptaman viitoare il "predau" pe matei la mama si il duc cu tot cu "manual de utilizare".

de-o mai fi ceva mai completez!

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

stiam eu ca am uitat: miere nu dau pe principiul ca duce la botulism. DAR ... cereale cu miere i-am dat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Delia de Paxela felicitari...al meu sot este inca surprins...a vazut si el filmuletele si a ramas cu gura cascata......cand se uita la a lui care nici bine in fundic nu sta....dar avem tot timpul din lume

Fetelor cochetelor si baietei frumusei Timeea,Alex,George si Maya....votaat cu 10 pentru toti

Ati scris prea mult eu nu mai pot tine pasul...e deja prea mult pentru mine...aseara cand nu mergea DC am avut si eu timp si am bantuit prin cafenea

Karla sm vazut unii de la Nesle si sunt in farmacii

Noi suntem mucioase si tusim putin....nu mai vrea deloc sa ii mai scot mucisorii cu batista bebelusului...si are o groaza....se ineaca....ii scoate...ii inghite...stie ea mai bine ce sa faca cu ei

Dr pentru desfundat ne-a zis sa ii punem pe lenjerie 5 picaturi de pinosol....cred ca e gen ulei eteric

Nu mancam deloc dar e deja obicei dupa vaccin sa avem rabdare ca ne revenim noi in vreo 3 saptamani....

Sunt obosita si duminica iar botez....are nasa mea cu nasicul mic....de 5 saptamani in fiecare weekend "ne distram" si mai avem acum , pe 21 si apoi inca unul care nu e stabilit...cell mai bine se observa la buzunar

Dar noi sa fim sanatosi ca le ducem pe toate

Va pupam si merg la somn ca sunt cam frantales.....

Fetilii aveti mila de astea mai lenese nu mai scrieti prea mult...va rog

Avem poze aici

Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA

www.TickerFactory.com/] br / [img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2 10501 47/st/20070329/n/Raisa Maria/dt/8/k/8bd1/age.png[/img" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Uitasem sa laud ochelaristul...cool babe

Avem poze aici

Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA

Mergi la inceput