Albinute si bondari de martie-aprilie'07 (36)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

ma gandeam eu ca nu are cum sa fie Matei singurul care duce piciorul la gura , dar cum nu vazusem poze ... intram la ganduri !
Acum sa imi fie si rusine ca nu m-am uitat la toate , dar promit ca recuperez cat de curand ! Raceala numai sa nu ma prinda si pe mine caci parca iar am febra ... Mi.am facut deja un ceai si dupa aceea i-au un paracetamol si ma duc si eu la somn.

Sotul e plecat de acasa, dar a promis ca ajunge maine seara ... sper ca maine sa nu imi spuna ca o sa ajunga duminica ! Dar nu ma mai plang, mereu ma gandesc ca daca Elyanne se descurca cu o fetita si 2 gemeni dragalasi, dar raciti si ne mai da si noua de veste cum sunt ... atunci eu nici macar nu trebuie sa pomenesc de dureri de cap & co.

inca odata pupice multe de la noi ... tuturor bolnaviorilor la inceput de toamna !!!

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Sunt tare suparataaaaaaaaaaa

Nu era de ajuns ca tuseste, are muci acum nici nu mananca.......legume vreo teri -patru lingurite...apoi nimicnici apa, nici ceai nici lapte, fructe la fel....laptele ma bucurasem si eu ca il mancase acum pe seara dar la 6 a vomitat jet...si acum masa de seara a vomitat tot cu bibi in gura.....somn aproape deloc azi....nici nu stiu daca mai are ceva in stomacel...acum nu mai vrea nimic........in schimb ea rade si e vesela dar eu sunt distrusa...ma gandesca cu groaza la ziua de maine

Votat toata lista data de Ela

Pupam bebei bolnaviori si sa va faceti bine

Marta sper sa fie bine la Victoras

Anne ma bucur ca esti bine si optimista

Nici nu mai stiu ce sa zic...sa dea DD ca maine sa fie altfel

Ah si nu era de ajuns mai vine si soacra-mea cu "povete" schimbai mancare, cheama doctorul ca o fi bolnava de nu mananca .....sunt terminata si dezarmata...dar sper ca noaptea asta sa imi incarce bateriile si sa o pot lua de la capat maine cu zambetul pe buze

Avem poze aici

Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Buna,stup

Martutza - si noi venim sa va intalnim cu mare drag.Poate te sun maine.
Dar m-ai speriat un pic,pai eu povesteam de Carl acum ceva vreme ca era vanat la manute si picioruse,alb la fata si cu temperatura scazuta si tu acum dai cam aceleasi simtome si ti-e teama ca ar avea ceva la inimioara?Adica eu trebuie sa-mi fac probleme?Carl acum se prezinta destul de bine.
Va doresc multa sanatate!

Val - ti-am luat azi Medilax-ul,i-l dau Martutzei si apoi luati voi legatura.
Controlul l-am facut pt ca aici esti chemat la spital la fiecare 3 ani pt a-l face.Asa se poate descoperi in timp si se evita alte lucruri urate.Si eu am avut mastita,acum iar am simturi la sani,deci ma gandesc ca nu cumva s-a refacut...Fac controalele necesare pt ca de cand cu mastita mi-am zis ca orice mi se poate intampla chiar si mie.Mereu zicem,ei n-o fi tocmai la mine;ei,uite ca se poate.

Roxanici - azi am fost la piata si am luat o vestuta pt papat,sincera sa fiu am luat-o cu gandul pt tine.Daca vrei da-mi adresa ta si ti-o trimit prin posta.Eu am deja vestute de-alea.

Azi normal daca afost ziua lui Carl am fost la cumparaturi.De data asta nu m-am aruncat la jucarii ca nu stiu ce sa-i mai iau.De jucarii cu muzicute m-am saturat,o sa-l innebunesc cu prea mulet muzicute.Plusuri nu ma intereseaza,altele nu sunt pt varsta lui...si i-am luat si eu cate ceva de imbracat.

Am luat borcanele cu legume si carnita si vad ca a mancat,o sa merg o periodaa asa si uneori mai gatesc eu.Dar daca ii plac astea mai mult i le dau ca are nevoie de legume.

La multi ani,Martha Ioana,Darius,Paul Cristian,sa cresteti mari si frumosi

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Ane2200 - multa putere! Oricum tu ai micutul Raul,asa ca esti cea castigata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Offf... pupam toti piticii bolnaviori... vad ca sunt destui cu diverse probleme... Sanatate multa!

Pe mine ma doare capul ingrozitor... am avut o zi ... vreau sa se termine odata... si maine sa fie mai bine.

Ce sa zic... sunt suparata, si obosita, si nervoasa, si... nici nu mai stiu cum...
Este destul de rau, dupa mutra pe care a facut-o doctorul cand l-a ascultat...
N-are legatura cu transpiratul (in plus nici nu prea transpira, ca-i tin cam despuiati... tocmai ca sa nu traspire) sau baie cu apa mai rece (cum s-a gandit soacra'mea la motive... are si ea o problema, de ce spal copiii zilnic... normal ca s-a oripilat ca i-am spalat si asta seara... mai ales pe Andrei)
S-a intamplat pt. n-a disparut "responsabilul" care producea secretiile, cu toate ca au avut tratament pt. asta, iar miercuri la revizie erau aproape bine... nu mai era nevoie de tratament... era pe trecute... iar secretiile in loc sa nu mai se produca si ce mai era pe acolo sa iasa pe nas, probabil, sau sa ajunga in stomac... au ajuns in plamani...
Asta-i explicatia mea 'teligenta de la ora asta... si starea pe care o am...

si noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

cu toti virusii astia in cap, am uitat de Anne, bine ca s-a terminat si si mai bine ca te simit eliberata si impacata. Bravo tie! tanara, juna si disponibila

Eliana, si tie sanatate la pitici. Nu's ce sa zic cu virozele astea...is in aer, ne pandesc oriunde. Sa se faca bine de tot Andreiu de data asta. Si Elena, bineinteles.

Diana, si tie sanatate la Rasia, poate nu are pofta de mancare; nu te stresa tare tare de tot daca nu mananca. Totusi e vesela si vioaie, asta e semn bun.

Anamana, si voi cu muci?

bai, m-am saturat...urasc anotimpurile astea...toamna si primavara. Toata lumea bolnava, vai de steaua lor. Acu cu copil mic langa mine mi-e si mai urat de ele. Sa vina iarna aia odata.

L-am aspirat pe raresu cu batista bebelusului da nu am scos mare lucru. E prima oara da' ma asteptam la mai mult de la ea. Oricum mucii lu rares au coborat spre...gat sau acolo intre nas si gat, ca in nas nu prea mai are, da il aud cum il haraie pe gat. Acu spre seara mi s-a parut ca nu se mai chinuie asa tare sa respire mai ales ca l-am si "obosit". Sper sa mearga spre bine.

Noapte buna la toti piticii, sa se faca bine toti si repede. Si cei sanatosi sa ramana asa. mama lor de virusi....duca-se pe pustii

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by stefaniya

Buna,stup

Roxanici - azi am fost la piata si am luat o vestuta pt papat,sincera sa fiu am luat-o cu gandul pt tine.Daca vrei da-mi adresa ta si ti-o trimit prin posta.Eu am deja vestute de-alea.

Stefaniya, am incercat sa iti dau PM, ai primit? ca imi da o eroare. Daca ai primit ai primit 2 identice daca nu, da-mi o adresa de mail unde sa iti scriu

Mergi la inceput

vroiam de mult sa intreb:
Unde-i Madybulancea cu Razvanelu'?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Diana asa am patit si noi ieri, azi dimineata dupa ce a mancat a vomitat iar de vreo 3 ori, odata chiar in cabinet la dr. Am fost la dr si ne-a dat picaturi de metroclorpramid si biotics, dupa asta nu a mai vomitat. A spus ca e de la dinti, sper sa fie doar asta, desi si dintii astia deja imi scot peri albi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madmat spune:

buna seara fetelor.
noi abia acuma a adormit nu prea papam supa de cateva zile.
fetelor ce fel de cereala folositi la copii?
AMMA23 mousa al meu are 8 kg jumate si este 68 cm
fetelor mersi pt complimentele care faceti la mousa lui mami dar toti copii noswtri sunt frumosi.
ela ai grija de copii.
va pup

matilda mousa la 6 luni 03.04.2007

Mergi la inceput