Albinute si bondari de martie-aprilie'07 (36)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

quote:
Originally posted by karra80

Am vrut sa mai astept ca am crez ca zice doar asa la supararre dar de 3 zile Winnie ma innebuneste cu MAMA....la incep zicea asa mamamamam mult dar dupa a ince simplu doar mama.....si acuma cand o schim se uita la mine si zice incontinuu MAMA Mama mai zice si legat mamamamamam dar maor dupa ea ma topesc e clar ac nu constientizeaza ce zice dar pe mine ma termina si are o voceeeeeeeeeeeeeeee

GATA DAU DE BAUTTTTTT

Iubita mea mi-a zis MAMA

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 7

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Winnie

FELICITARI WINNIE ne-ati luat-o inainte dar nu ne suparam; la cat mai multe cuvinte!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Piciorul in gura: noi reusim din orice pozitie, azi era cat pe ce sa reuseasca si in carucior prins cu centurile de siguranta si n-ati vazut nervi pe el ca mai avea vreo 3 cm... Eh, ar avea cu cine sa semene elastic, sora sotului a fost campioana nationala la gimnastica

A, felicitari pentru "mama" (moaaaama cat va invidiez )

Eliana: pe toti, mai ales pe Andrei. Posibil sa fi transpirat mai mult sau mai stiu eu ce... aveti mare grija de voi!

Martuta: speram ca Victor sa nu aiba nimic la inimioara...

Legat de asta, mi-am adus aminte de o faza: la firma la care am lucrat inainte a venit la un moment dat "caravana BLABLA" sa ne faca controlul general si analizele direct la munca. Asa ca a stat o rulota in fata sediului firmei o saptamana pana a terminat cu angajatii. Eh, doctorita generalista de acolo cred eu ca ar fi vrut sa fie cardiolog. N-a fost persoana careia sa nu ii fi gasit ceva la inima oricat de mic sau nesemnificativ... sefului meu i-a spus ca "inima ii bate putin mai rar decat normal, dar ritmic"... unui alt coleg ca are probleme pentru ca are tensiunea ridicata (omul tocmai se certase cu cineva si fumase 2 tigari inainte sa mearga )
Pe mine m-a intrebat de cum am intrat daca am ceva la inima... eu spun hotarata ca nu (facusem o serie de ekg-uri pana atunci si nu iesise niciodata nimic). Ma intreaba: "dar chiar nimic nimic?" Eu spun "nu". Ea spune "nu se poate... macar un suflu sistolic?" EU spun ca nu mi s-a spus vreodata asa ceva... ma intinde pe masa sa ma asculte, ma pune sa inspir si sa imi tin respiratia de nu stiu cate ori muuulta vreme (eram si graviduta atunci)... dupa care ma ridica in fund sa mai inspir o data adanc si sa imi tin respiratia... eu deja eram aproape ametita... si la urma imi spune ca "am un suflu sistolic, dar mic si aproape nesesizabil". Atunci m-am convins ca daca un medic vrea neaparat sa gaseasca ceva, gaseste. Si sunt convisa ca n-am nici un suflu sistolic

Cam atat, ca m-am intins cu sau fara rost Alex a adormit, nu stiu ce a avut in seara asta ca nu se putea opri din ras

Seara frumoasa va doresc,

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

Biki nu cred ca cineva din rautate ar vota-o pe Timeea cu nota mica. Cred doar ca nu toti cei care voteaza realizeaza ca fiecare steluta inseamna o nota. Eu am vazut ca Maya mai devreme avea peste 5 si mai putine voturi si acum sunt mai multe voturi dar a scazut nota. Si e ora pe la care a votat prietene de-ale sorei mele si sigur nu i-ar fi dat nota mica intentionat.
Dar cum spune si kmi, in okii nostrii sunt de nota 10.
Si daca eu mi-am votat puiul cu nota 1 prima data de ce m-as supara pe altii, nu????

Diana de ceva vreme ma tot uit pe la pozele lui alex in care apari si tu sa-mi dau seama daca te-am vazut in maternitate. Noi am nascut in aceeasi zi in giulesti. mi se pare practic imposibil sa nu ne fi vazut pe acolo. Ma laudam cu o memorie vizuala buna, dar e clar ca toti neuronii mei sunt in concediu (sper sa nu fi plecat definitiv)

Crina si Maya Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

intru si io o secunda sa va spun:

1- maria are muci

2- io primisem de ceva vreme pe mail chestia cu laptele dar nu cred. gasesti aceleasi numere si pe cutiile de suc; io nu cred ca si-n ue se reproceseaza....

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Uff Eliana, aveti grija de voi. Am auzit ca bantuie nu stiu ce virus de raceala iar.
Sanatate la bebei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

Vazut poze cu Vladut, care da liber la fantana: sa curga apa si mi s-a facut un dor de Piata sfatului. Acusi cum se mai numeste? si de profiterolul bun de la casata . Ce mai vremuri!!!

Crina si Maya Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Tot Piata Sfatului se numeste. Nu stiu daca mai e asa bun profiterolul acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Crina: vad ca ai nascut natural cu peridurala... cand am fost eu in sala de nasteri erau 3 mamici cu peridurala... pe mine m=au tinut putin pe patul din mijloc in stanga, ca nu aveam contractii defel si nu avea rost sa tin patul ocupat... cand a mai venit cineva cu contractii m-au dat afara

Nici eu nu te retin...

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

elyanne sanatate multa la puiut ! sa treaca repede ! Si sa dea Domnul sa fie ultima raceala pe anul asta ... si cel care vine ... si celalalt care vine ....

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Am revenit. Intre timp am fost afara, i-am facut baie Mariei a si papat 200 ml lapte cu cereale (ca doar trebuia sa recupereze la cat d eprost a mancat si azi). Iar e constipata rau de tot. Chiar nu mai inteleg de ce. Acum mananca fructele, uneori ii dau fructe (pere, mere, nectarine ) dimineata cu branza si-i mai dau si mai pe seara cu iaurt (daca are 5 mese in ziua aia). Cereale mananca numai seara. De 3 zile ii dau duphalac si dimineata si seara si tot nimic. Azi i-am pus si supozitor, l-a scos afara si nici nu a facut nimic desi inainte sa i-l pun se scremuse mult si s evedea ca ar vrea sa faca. A facut putin si tare la vreo ora dupa.
Acum s-a trezit din somn si a inceput sa planga si s ase screama iar. Nu a facut nimic. Cu greu a adormit. Nu stiu de ce se constipa asa. Cand ii dadeam numai lapte d ela san facea f moale si de cate 4 ori pe zi acum e la extrema cealalta.

ELYANNE- imi pare foarte rau ca Andrei e asa racit. Sper sa-i treaca repede.

Eu nu am votat nici un bebelus. Dar merga cum in urma si sper sa gasesc linkul.

week-end placut tutror.

Mergi la inceput