Albinute si bondari de martie-aprilie'07 (36)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rianna_stef spune:

daca mai este cineva pe site va rog ajutati-ma ;nu stiu ce sa fac;sunt aproape sigura ca sotul meu a patit ceva ;a plecat de la ora 20.00 ;a zis ca se duce la fratele lui sa ia ceva ;asta dura cel mult o ora;am sunat la fratele lui a zis ca nu stie nimic de el,l-am sunat si pe seful lui,si la servici ca mai avea obiceiul sa mai treaca pe acolo dar nimeni nu stie nimic de el;CE SA FAC?ma gandesc ca a avut un accident;telefonul lui suna dar nu raspunde;nu-i sta in fire sa faca asa;va rog spunetimi ce sa fac;simt ca innebunesc!

Rianna_stef mamica (39 sapt)de Daria Georgiana(13 aprilie 2007)
(evolutia dariei)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

Riana incearca sa te linistesti si sa nu te gandesti la ce e mai rau. Tinem pumnii ca totul sa fie bine si sa vina acasa repede si teafar.

noapte buna fetelor si pupici la toti bebeii bolnaviori

Crina si Maya Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

rianna, dc era ceva, ar fi raspuns la tel politia sa mai stiu io cine! nu te mai gandi la rele!!!!
pupe

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madmat spune:

of rianna nu te mai stresa o sa vez ca totul este ok.si mai suna inca o data pe cumnatul tau stati aproape?tinem pumni ca totul sa fie bine.
sa ne scri cand vine acasa.
va pup

matilda mousa la 6 luni 03.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

rianna: a plecat cu masina? daca nu, poate s-o fi intalnit cu cineva si stau la o bere si nu aude telefonul (spune din experienta)...

Relaxeaza-te, orice ar fi, faptul de a te agita nu iti face bine. Mai insista cu telefonul.

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

Dar scrieti nu gluma fetelor. Mai primiti o mucoasa in vostru?
A racit si Arianna mea mai bine zis mama e de vina ca a dus-o la plimbare seara cam dezbracata apoi l-am condus pe bunu la aeroport si a plouat si asa am tras 3 zile cu ea cu febra si mucisori acum e mai bine sper sa-i treaca.

felicitariKARRA pentru cadoul facut de WINNIE.

ELYANNE iti suntem alaturi fii tare si multa sanatate la prichindei.

ANNE bine ca s-a terminat totul cu bine multa putere sa ai in continuare pt bebe tau.

Fetelor nici mie nu mi-a venit menstruatia inca vrea sa merg la un control sa vad ce se intampla dar la astia dai banii degeaba la particular ca nu stiu nimik .

Despre iritatia la fundulet eu am incercat o gramada de creme scumpe si nu i-a trecut apoi tatal meu a fiert ulei de masline si dupa ce s-a racit a dat-o si a doua zi nu mai era rosie deloc.

In legatura cu scoaterea bebeiilor din tara eu stiu din informatii sigure,daca e cetatean strain bebele nu ii mai trebuie nici o procura,intra si iasa cand vrea.

Cam ata imi aduc acum aminte mai revin va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

rianna ce ai aflat de sotul tau?

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

rianna totul bine la voi ?

si iarasi micutii bolnaviori sa se faca mai repede bine

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

ultima noutate a diminetii!!!!
printesica are primul dintisor

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

felicitari de primul dintisor Deliei !!!

Si cine l-a vazut primul ? Imi spusese secretara de la universitate ca cine vede primul dintele primeste o rochie !!!
La Matei l-a vazut o prietena de a noastra ca noi ne saturasem sa il tot cautam de dinti si el sa nu aiba ! Acum are deja 2 si il urmaresc pe al 3-lea sa vad cand vine ... la cat a fost de marait ieri, cine stie poate il are deja !

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput