Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (35)
Raspunsuri - Pagina 15
radcarmen spune:
Mersi Paxela de raspuns. Cam 125 de gr papa Vlad la o masa. A papat odata si 200 gr. Depinde de chef. Deci e ok.
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu
radcarmen spune:
Noapte buna si linistita va dorim si ne dorim si noua. Pupam bebeii sa fie bine si sa plece odta virusii de la ei.
Iunita nu cred ca e bine sa ii dai si nurofen asa repede dupa novocalmin. Ar fi bine sa astepti cam 4 ore. Dar nu a scazut deloc febra? Cat are acum? printesa sa treaca febra si pana dimineata sa fiti bine.
Fug in patut ca am pus bebelu la somnic si sa vad daca a adormit.
Pupici
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu
roxanici spune:
Radcarmen, intrebarea aia am pus-o si io candva. Io am tras concluzia pe parcurs ca bebelu meu va manca undeva intre 100-200 gr de mancare. 100 e ptr perioada de inceput a diversificarii si pe masura ce creste si inaintam si cu diversificatu tb sa mearga spre 200-250gr.
Iunita, cat are Iarina febra? sambata cand ne-am confruntat si noi cu febra noi am avut asa recomandare de la medic: la 6 ore Panadol (4ml ca e in fct de greutate) (sau alt sirop cu paracetamol concentratie 125) sau supozitor cu paracetamol tot de concentratia asta. Dat asa o 24 de ore. Daca temp>39 mi-a zis sa ii pun supozitor cu novocalmin (care de fapt e algocalmin) cate o jumatate odata. La noi nu a fost nevoie si de novocalmin.
Mi-am mai amintit azi, cine intreba de pielicica iritata pe zizi-ul la baietei, Rares a patit odata, habar nu am de la ce. I-a trecut in 2 zile dat cu crema ptr zone iritate.
Si cu biberonul sigilat...cum zicea si Cria, pe acolo iasa aerul si e f bine. Daca deranjeaza copilu' scoate-i bibe din gura din cand in cand sa intre aer in el
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
Kitty spune:
Buna seara!
Imi cer scuze pentru absenta, am renuntat la mai multe lucruri pentru ca simteam ca nu mai fac fata, si printre altele am hotarat sa ma retrag cateva zile si din stup, pentru ca ma simteam vesnic vinovata ca nu aveam timp suficient sa raspund, vedeam pe fuga poze si pe cand sa laud frumuseii nu mai tineam minte pe cine am vazut....asa ca am dezertat. Dar credeti ca am reusit?! Am citit din umbra si acum m-am intors ca m-a strigat Lilidana!
Si fetele mele din oras s-au intalnit fara mine! Dar recuperez eu!!! Ddana, Coolutz, cand vreti sa ne mai intalnim? Eu sunt mai disponibila dimineata, dupamasa ma ocup mai mult de Raul. Si luni sunt programata la Alpha! Poate o sa ne intalnim si pe acolo!
Vreau sa spun pentru toti sarbatoritii pe care i-am ratat zilele astea, sa pup toti dintisorii noi-nouti si nasucurile mucioase si mamicile care nu pot sa doarma de puiutii agitati! Si pe ElenaGiulia care trece prin clipe grele alaturi de sotul ei! Si pe Aliona, care s-a intors si ne-a mai invatat cate ceva! Am citit cu sufletul la gura!
In afara de faptul ca pe mine ma termina diversificarea, scoala lui Raul (ca nu toata lumea are o Karina constiincioasa, zapacitul meu si azidimineata a iesit pe usa fara ghiozdan) si boala bunicii mele....in rest suntem bine. Giulia mananca mai bine, dar mai mult cu taica-sau , pe mine in continuare ma trage de bluza sa-i dau lapte, a si luat 300 g in 3 saptamani, dupa ce m-a terminat cu 200 g in luna a sasea.
Plec sa o culc. Poate mai intru mai tarziu!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
lilidana spune:
Crina, n-am vrut sa te supar si nici n-am retinut ca esti din Rucar,scuze.
Oricum,mie imi place si Rucar-ul si Mioveni-ul,desi am trecut pe acolo doar de vreo 2 ori in viata mea.Mi se pare ca e un oras micut,dragut si linistit,tie nu-ti place,sa-nteleg?
Deci,esti rucareanca ,mmm,ce bun e cascavalul de pe la voi!Arunca-mi si mie o roata,peste ocean .
Kitty,si eu am absentat vreo cateva zile,dar m-a strigat Stefania si am revenit,ca e grea dependenta asta!
Nu-ti face probleme in privinta lui Raul,asa sunt baietii,mai putin sarguinciosi ca fetele,dar tot reusesc in viata,daca vor!
Ma bucur ca Giulia papa mai bine si ce bine de tine ca il prefera pe tati,asa esti si tu mai libera.
As vrea eu sa manance David cu tata-sau,dar n-am succes,doar laptele il servesc impreuna .
lilidana & David Gabriel 11.03.2007 si Karina 23.03.2001
cat de mare e David
albume foto
David 6 luni
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">AJUTATI-O PE MICUTA SONIA!
Kitty spune:
Lilidana, am ras in seara asta de Raul!!! El are o prietena din cresa pe care o cheama Carina, sunt prieteni de 6 ani!! Impreuna la cresa, gradi, scoala, la curs de inot, in concedii - fratiorul ei e finutul meu, pe care l-am si alaptat.
Si cand i-am spus la Raul de Karina ta, ce fata constiincioasa este, el si-a dat o palma peste frunte si a spus "OOOOO, frateeee!!! O sa fiu confuz!!!" Eu : De ce? El: Pai o cheama tot Carina!!!!
Te rog, daca ai putea sa mai trimiti odata poza ei, ca sa nu mai caut in urma!
Poze
slideshow
magdutah spune:
deci in rezumat, caci am patit si eu faza cu scrisul si stersul din greseala:
Matei e racit, curge nasul, are febra...deja e paracetamolul ascuns in fundulet , sa speram ca astazi e mai bine ca ieri noapte cand a tot tusit la fiecare 2 ore !!!
II pup pe toti bbb-ei raciti sau cu alte mici probleme ... si sper ca Matei sa imi dea cat de curand voie sa fiu alaturi de voi cu trup si suflet!
Si inca pe scurt: stefaniya multumim frumos daca reusesti sa ne dai un exemplu de procura
roxanici eu spuneam de zizi iritata la baietei ... Mi-a trebuit ceva timp pana am realizat de ce vorbesti :)
Promit ca am sa scriu si reteta de lasagnea, maine incerc alt tip de reteta !!!
ufff ... si multe mai vroiam sa mai scriu, dar tot nu am citit tot din urma ... nici pe ziua de azi nu am citit tot ! Dar poate maine Matei e mai bine si am sa pot sa intru si eu , sper numai sa dorm si eu macar un pic!
Pupice !
Si imi aminteam astazi cum ii spuneam eu mamei mele seara : MAMA imi e rau !!! Inca un pic si or sa spuna si bondareii si albinutele noastre la fel , asa-i ???
Magda Matei 9.04.2007
ddana spune:
Salutare!
Si eu ma intrebam pe unde umbli, Kitty! Ma bucur ca ai revenit. Si ma bucur ca Giulia s-a pus pe treaba. Luni ar trebui sa merg si eu la Alpha, am programare de la ora 3 la kinetoterapie, dar zau nu stiu daca o sa ajung, ca am planuit sa mergem la Sovata in weekend si vroiam sa stam pana luni. Daca ajungem in timp util, venim. Daca nu...reprogramam. Oare tu te plangeai mai demult ca nu este si la noi piscina de bebei? Este la Alpha, o sa vezi luni daca mergi. Pe mine m-ar tenta sa il duc pe Dragos, dar am inteles ca e destul de complicat: o prietena a vrut sa-si duca baietelul si cica trebuie sa-si faca si ea si copilul o serie intreaga de analize ca sa aiba voie in bazin. Asa ca ne mai gandim.
"Politicians and diapers should be changed regularly, and both for the same reason."
Dana mamica lui Dragoselu' - 20 martie 2007
Cum mi-am petrecut inceputul lumii
Kitty spune:
Ddana, ne-am inscris pe lista de asteptare si pentru bazin. Trebuie niste analize si pt parinti si pt copii. Ginecologic, coproparazitologic, urologie, exudat faringian> intradevar cam complicat
Poze
slideshow
madmat spune:
buna seara fetelor.
CRIA BV si la toate fetele mersi pt urar sa vaveti si voi numai parte de bucurie langa cei dragi.
ROXANICI mersi pt adresele.
AMMA23 foarte faine pozele lui LUCAS.
IUNITA pozelelui MOUSA al meu i gasesti la albumul comun( albinute si bondari).
KMI78 am votat pe printesa ta este o dulce de fata.
VAL si daca are putina menta ce este?eu am folosit la MOUSA de mai multe ora .Ce se intampla cu menta pt ca sunta farmacista si nu stiu sa nu mor proasta.
Noi suntem binisor ne doare un pic gatu dar febra nu pra am facut.
cine ma ajuta plssss cum sa pun pozele lui MOUSA sa apara la semnatura mea?
va pup pe toate
matilda[mama lui mousa][03.04.2007]