Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (35)
Raspunsuri - Pagina 16
elyanne spune:
Iunita trebuie sa treaca 4 ore intre... alterneaza-le... dar daca temperatura este incontinuare mare, bagat imachetari cu prosop (cearsaf) inmuiat in apa calduta... sau direct in cada cu apa calduta... 30-32 de grade...
Ai grija, pt. ca le creste temp. f. repede...
si multa sanatate!
Incarc sa raspund si eu (pe sarite) la cateva inrtrebari...
Piureul de legume il fac numai cu morcov... sa fie putin dulceag. Mananca de rup, indiferent ca-i cu pulpa, piept sau ficat de pui.
Dr. zicea ca la o masa trebe sa manance 150-170 g ca sa nu mai aiba nevoie de lapte si sa le tina de foame vreo 4 ore.
Mai era ceva... zau daca imi amintesc.
Sanatate multa bolaviorilor!
Felicitari dintosilor si vorbaretilor!
Vazut o parte din pozele noi.
Despre noi.. suntem fara sotul din dotare... pana joi-vineri... nu mai poci Baie pe banda ... mancat la fel, culcat la fel... une mai pui ca am si de lucru Dorm vreo 6 ore pe noapte ca sa mai lucrez cate ceva. Noroc cu sonu de pranz al Elenei, cand trebe sa ma bag in pat cu ea, ca sa adoarma si dorm si io
Mananca de rup ai mei baieti... sa nu-i deochi... piureul de legume... sunt fani... Dupa care mai baga si un borcanas cu fructe (impreuna) ca desert.
Mananca iaurt ingrosat cu cereale. Eu le dau de la Napolact, iaurt zdravan. Are 6% grasime.
A... intreba cineva de branza, cum se face fara claciu lactic... cand fierbe laptele storci putina lamaie si incepe sa se inchege.
Edit: Tzuna am vazut bipul... n-am iesit afara... cu toti 3 n-am cum
Maine mergem la revizia de 7 luni, sper sa reusesc sa ajung... Asa ca nu bagam parc nici maine dimineata... iar seara, complicat... nu cred. Mai ales ca la 7:30 sunt la aerobic. Ramane joi.
si noapte buna
cria_bv spune:
TZUNA sanatate si impliniri iar Mariuca sa iti aduc numai bucurii, sa pape tot si sa creasca mare si frumoasa.
Radcarmen eu nu stiu cat trebe sa manance eu nu am cantarit sau masurat piureul niciodata si cred ca oricum nu se aplica aceeasi cantitati pt toti bebeii.
Crina felicitari pentru MAMA. La Vlad urmatorul cuvant a fost BABA da sper ca nu se referea la mine.
Si noi de vreo 3 nopti nu mai dormim bine, se tot trezeste si miorlaie, se foieste, cred ca tot de la dintisori.
toti mucosii sa se faca bine.
iunita spune:
'naseara!
La multi ani pentru:
bondareii gemenuti de elyanne Andrei si Mihai
printesa Briana bebita de ditu
creolul Mousa puiut de madmat
zumzarelul Andrei bebeut de Danuta_t
printesa albinuta Antonia fetita de Laina
si ptTzuna mamica dulcica si puternica de Maria mica!
multumesc de promptitudine fetelor! nu a mai fost nevoie de nimic altceva.. s-a mai linistit si ea din foiala si a ajuns la un 37 decent si a adormit bustean. o tot verific sa fie bine.
intrebasem atunci pt ca ma gandeam ca dupa cateva ore nu va mai prind pe aici.
bilan complet la 6 luni:
7kg, 68,5 cm. 2 mese diversificate complet. mananca legume, fructe, cereale, branzica si iaurt. si evident lapte. se bataie pe genunchi, se taraste, nu sta in fund singurica decat 30 de secunde, a zis mama, a zis tata, face brbrbrbr toata ziua de dim pana seara. nu are dinti. nu are par.
uuff..au trecut 6 luni.Doamne ajuta sa mergem la fel de bine si in continuare.
ma duc sa ma intnd si eu in pat ca sunt franta. revin maine cu vesti si raspunsuri la ce mai stiu si eu. somn usor si noapte buna!
are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
ruza buburuza
lilidana spune:
Kitty,aici e FRUMOASA MEA.
si AICI
lilidana & David Gabriel 11.03.2007 si Karina 23.03.2001
cat de mare e David
albume foto
David 6 luni
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">AJUTATI-O PE MICUTA SONIA!
elyanne spune:
La multi ani, Tzuna!
La multi ani puiutilor care mai adauga o luna, azi!
Iunita ma bucur ca sunteti bine Multumim pt. urari
arissa spune:
La multi ani madmat (cu putina intarziere) ssi tzuna, va doresc multa fericire, sanatate si energie sa va puteti ocupa de puiutii vostri!
arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici
roxanici spune:
quote:
Originally posted by madmat
roxanici mersi pt raspunsul la PM
matilda[mama lui mousa][03.04.2007]
Madmat, langa iconita cu PM este o iconita cu o foaie de hartie si o sageata verdde pe ea. Da click pe ea si vezi cum am scris io aici.
matilda mama lui mousa 03.04.2007
iei tot carnatul asta si il pui la semnatura
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
radcarmen spune:
La multi ani cu sanatate Tzuna
Iti dorim sa ai parte numai de bucurii si sa fii fericita alaturi de familia ta si sa devina si Maria ta o mancacioasa si sa scapati de probleme.
La multi ani bebeilor sarbatoriti azi!
Roxanici, multumesc de raspuns. Stiam ca ai pus si tu intrebarea respectiva dar nu mai retineam ce s-a raspuns. Noi papam cam intre 100-200g pe zi, in functie de apetit si de compozitia "maglavaizului".
Lilidana tare scumpi puiutii tai, ca de altfel toti puiutii din stup.
Ma uitam ieri la pozele din stup, dar de la inceputuri de la prima luna. Foarte interesant cum si-au schimbat fizionomia puiutii nostri. Nu ma mai saturi privindu-i.
O zi buna va dorim si pupam bebeii si mamicile care mai sunt bolnaviori sa le treaca
Cine are cfef si rabdare sa ne vada avem poze mai recente incepand de aici.
Sau poate vreti sa vedeti ce concert facem noi in cate o seara - aici concert gratuit
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu