Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (35)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coolutz spune:

lauramar branzica mai poti face cu lamaie..la fel cum ai face cu ca lctic, e putzin mai acrisoara, cu iz de lamaie, decat cea cu calciu, care are un gust mai neutru..mie mi-or placut ambele variante si lui andrei la fel...am testat sapt trecuta retetele pt branzica..sau cred ca se mai poatesi cu iaurt pus in lapte atunci cand fierbe, dar varianta asta nu am incercat-o

diana jorsi-a placut la andreiu meu de alexu tau cum se batzaia in 4 labe ..i-a povestit de numa

,
andrea si andrei(6april2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

Stefaniya,sa stii ca nu exagerez cu Karina.Chiar asa e,uneori ma dispera cu temele ei,se tine non-stop dupa noi s-o "ascultam",ar face teme in fiecare zi,dar au tare putin de lucru acasa,le dau teme lunea pentru vineri si cam intr-o ora termina.Ar fi bun sistemul din Romania pentru ea,aici e foarte lejer.

Si aici copiii sunt lasati sa se caleasca,adica nu primesc nici un tratament decat daca au febra mare si respira foarte greu .Pe mine m-a socat pediatra cand mi-a zis ca David nu are nimic,e ok,imi venea s-o strang de gat.Am bombanit-o tot drumul pana acasa,spre distractia lui sotu' care m-a avertizat ca n-o sa primim tratament.
Deci,David "nu are nimic",dar nu ma inteleg cu el,ii curge nasul,e marait,off,trebuie sa ma adaptez si eu,dar e cam greu...

Carl accepta bine legumele?David nu le mai vrea,asa ca facem pauza.
Multi de la noi si drum bun spre Romanica,chiar,cand plecati si cat stati?
Poate mai intri pe forum sa ne spui ce minunatii ai gasit si vazut pe-acolo .

Crina,cea din Mioveni ,multumim pentru urarile de sanatate.Legat de "profesia" Karinei,cred ca pana la 18 ani o s-o mai schimbe de cateva ori,dar important e sa faca ce-i place ca are cap,e istetuca,sper sa nu se leneveasca aici,ca majoritatea.
Am vizionat-o pe Maya,este tare bine facuta,are niste copanele...Si ochii sunt negri?
Tare mult mi-a placut cum doarme ea cu ursuletul .

Kitty,,pe unde esti?

lilidana & David Gabriel 11.03.2007 si Karina 23.03.2001

cat de mare e David
albume foto
David 6 luni

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">AJUTATI-O PE MICUTA SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

Feteleeeeeeee principesa mea a spus MAMA. Abia papase tzitzi si ne jucam cand a spus o data, f. clar MAMA. M-am totpit toata si bineinteles ca mi-au dat lacrimile. Am sunat sotu’ la serv, si apoi tot neamu’ sa le dau vestea cea mare.

lilidana – okii sunt aproape negri, au si ceva dungulite mai deschise. Si vrei sa ma necajesti cu “Crina,cea din Mioveni”.... locuiesc eu in Mioveni, dar acasa ma simt la Rucar, deci sunt rucareanca
Ursuletul este inlocuitor de mami, ca ea adoarme numai cu mine langa ea si ma tine de gat. Asa ca dupa ce adoarme ma trag usor de langa ea si-I pun ursuletul in locul meu. Saracuta o pacalesc, dar...nu pot sta langa ea tot timpul cat doarme.

Crina si Maya Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana69 spune:

Fetelor, am si eu o problemutza. Scaunul fetitei mele miroase de vreo 2 zile a otet si nu stiu daca e in regula. Mai ales la masa de fructe si la cea de legume. Oare o fi in regula sau are probleme cu digestia? Voi ce parere aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Buna seara la tot stupul!

Vad ca nimeni nu stie sa imi raspunda la intrebarea pe care am pus-o dimineata. Asta e, poate ma prind si eu cumva.

quote:
Originally posted by radcarmen

Salutare stup!

...

O intrebare: cam cat ar trebui sa pape un bebe diversificat la o masa? In grame. Sa nu imi spuneti ca pana nu mai vrea ca al meu, daca ar fi dupa el, nu ar mai vrea de la prima lingurita.

...

Crina_mio multumim de aprecieri. Dar nu stati nici voi mai rau cu parul. De exemplu aici chiar aveti frizura mare.
Noi, poate nu ai observat, avem un nou look. Pe cap ne spalam cu spuma de la Mustela ptr cojitele de lapte (ne spalam cu asta de pe vremea cand aveam cojite pe pielea capului chiar daca acum nu mai avem). Nu cred sa aiba vreo influenta sampunul asta cu lungime parului. E o dulce puiuta ta. Felicitari ptr MAMA, mai ales ca nu l-a spus la suparare. Vlad a spus odata mama dar era printre bocete

Diana69 si la Vlad ii miroase cateodata mai acrisor scaunul, mai ales dupa masa de fructe, ca noi doar aia o avem diversificata. Sincer nu cred sa fie problema, nu ma stresez.

aaaaa. Sa imi laud si eu puiul. Azi - record de mancare la o masa - 230 ml lapte. . Ptr noi e ceva.

Va pupam si va dorim noapte buna.

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Ela, Mada, Florina, Paxela, Kmi am votat la toate, m-ati innebunit.
Iunita lasa sa baraie tetinele ca e bine asa, scoate aerul si nu creeaza colici.
Fug ca trebe sa facem baita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

multumim cria

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

radcarmen cat ar trebui sa pape, asta nu e o regula, depinde de la copil la copil, nu stiu cat de corect zic dar poti incerca ghidajul dupa borcanelele de bebei, nu degeba au facut ei cantitatea aia, fimiu de exemplu nu a mancat niciodata un borcan mediu cel de 6 luni plin, in schimb fimea are zile cand nu ii ajunge

noi de o sapt nu mai stim ce e aia sa dormi noaptea, de 3 nopti avem ceas din ora in ora, iar azi dei toata ziua nu cred ca a tacut 2 ore, ii da un dintisor si parca nu mai iese odata

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iunita spune:

urgent fetele: daca am pus supozitor cu novocalmin si tot face febra pot sa ii dau nurofen?!

are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
ruza buburuza

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iunita

urgent fetele: daca am pus supozitor cu novocalmin si tot face febra pot sa ii dau nurofen?!

are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
ruza buburuza

ar tebui sa treaca cam 4 ore intre ele
mai bine sosetele cu otet, jumate jumate cu apa

Mergi la inceput