Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (35)
Raspunsuri - Pagina 13
magdutah spune:
stefaniya daca pleci singura cu bondarelul iti trebuie cu siguranta procura de la tata ca este de acord cu plecarea !!! nu are importanta cetatenia!
Matei momentan are doar certificatul romanesc, aci nu vor sa ii faca pasaport (daca ar fi sotul neamt imi luam de o grija ). ASa ca am 2 posibilitati ori dau actele la Berlin si dureaza 2 luni sa imi puna un colant in pasaport, ori ma duc acasa sa ii fac pasaport personal. Imi ambele cazuri am nevoie de procura de la tata (si inca ma muncesc sa fac rost de un text ... imi poti scrie si mie ce varianta ai ? eu astept sa imi trimita de acasa, dar nu pricep de ce la ia asa de mult ... Am gasit pe net una facuta in Canada )!!!
Hai va pup ca vreau sa ma asez si eu un pic, poate am noroc si Matei poate dormi un picut mai mult...desi tot tuseste si tuseste ... si haraie in gatutul ala mic !!!
Magda Matei 9.04.2007
magdutah spune:
la ambasada m-as duce eu cu sotul sa facem acolo procura, dar sotul nu poate sa isi ia concediu...e inca in perioada de proba si concediu de abia i-au dat ca sa dea examenul de doctorat si sa ma aduca si pe mine cu Matei in noul orasel
Magda Matei 9.04.2007
tzuna spune:
Hello!
DDANA- cred ca si pe mine m-ar fi impresionat scena din parc. Din pacate sunt multi copii necajiti. Sta in putera nostra sa ajutam o parte: sa donam hainute si jucarii de la puii nostri etc.
KARLA32- doamne ce oameni. eu sunt mai in urma cu cititul dar sper sa ti se fi rezolvat problemele.
Noi suntem bine. Azi am fost la o alta gradinita (in Militari) sa o ajut pe fata care va lucra acolo. Si cum bona era iar nedisponibila am carat-o pe Maria cu mine. Dar ea a fost asa incantata... A ras in hohote la copii, aia au bagat-o in seama si ma tot intrebau daca ea a fost in burtica atunci cand ma duceam eu la ei la gradinita. Deci de unde incepuse ziua prost a fost chiar ok. acum sper sa nu fi luat Maria vreo viroza sau alta boala d ela copii ca la cati sunt in gradinita (asistenta mi-a zis ca nu au nici un caz de boala molipsitoare dar cine stie).
gata ca s- arezit mata
tzuna spune:
Am vazut ca mai multe albinute si bondarei au probeme cu constipatia. si Maria e f constipata. Uneori plange cand se screme si face kk asa tare iese. Nu stiu ce sa-i mai fac. Acum mananca fructe (pere, nectarine) in fiecare zi. I-am dat si cate 3 ml / duphalac pe zi la indicatiile medicului si tot asa face. ati gasit voi alte remedii? Spunea cineva de suc de struguri. E ok pentru bebei asa mici? Adica i-as da putina para cu strugure daca-i ok ca am vazut ca si in borcanelele de la HIPP cu pere au pus suc de struguri. Si cand i-am dat pere de la borcanel parca a facut mai usor. Nu stiu ce sa mai incerc. Mananca o singura masa de cereale pe zi (seara). Mai are una de fructe cu iaurt/ branza si una de legume cu carne. restul adica 1-2 de lapte. Acum bea si apa cam 90 ml /zi.
Astept sfaturi. Multumesc.
MICKYN spune:
Pupacesc albinute si bondarei( dar si pe mamicile lor).
Sunt racita si eu si fiica cea mare, iar Tudor al meu a fost cam somnoros azi.A dormit 3 ore de la 9, iar la 15 iar a adormit.De mancat nu avrut nici mar si nici supa de legume.L-am lasat in pace si i-am dar tzitzi sau laptic la biberon, dar nici pe ala nu l-a prea baut, in schimb a baut 200 ml de ceai- de azi de dimineata( desi el nu prea bea ceai de obicei).
Din cauza timpului, vad ca mai toti bb-i sunt muciosi.Dar trecem noi peste asta , nu?
poze Tudor
stefaniya spune:
Val - se numeste MEDILAX si e produs danez.Nu stiu daca se gaseste si in RO.Eu ti-l aduc si daca esti multumita il poti cauta dar am auzit ca bebelusii sunt mai constipati cam pana pe la 7luni.Deci noi nu mai avem mult Nu trebuie sa-mi platesti,in lei poate fi scump dar aici nu e scump pt mine si daca o va ajuta pe Mariuca cu mare placere vi-l ofer.
Diana_jors - am vazut pozicile,si voinicelul in filmulet.Alex sta super bine in genunchi,se vede ca practica mult.Dar cu scaunelul,cred ca deocamdata ii dai sa manance ori fara masuta ori pe sub ea,pare asa micut in el
Magdutah - nu stiu nici o varianta ca acum m-am trezit si eu dar cum ma interesez la ambasada iti spun.Pot sa intreb si daca sotul e roman,cazul tau,ce trebuie.
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya
Crina_mio spune:
Amma frumos foc bondarasul tau. Si chiar nu-mi pare “sighinash” deloc. Imi place esarfa ta, cred ca si la Roxanici am vazut, mi se pare mai comoda decat marsupiul. Si ce super faina-I poza cu peisajul in amurg….. venim si noi pe acolo???
La multi ani Madmat, multa sanatate si bucurii din partea lui Mousa.
lilidana – norocul copiilor care vor fi tratati de Kari doctorita de copii. Pupam bondarasul Davidut sa-I treaca muculetii.
Dar copii astia s-au vorbit sa se fataie toata noaptea??? Ca si piticotul meu s-a trezit si la 1 si la 3 si la 5. se trezeste tipand, se foieste putin si daca ma duc repede la ea si-I pun suzeta adoarme la loc, daca nu... De papat nu a vrut decat la 5, dar tot mi-a terminat somnul meu, ca eu nu mai resusesc sa adorm asa repede ca si ea.
Si cred ca puiul meu a inceput sa aibe in dotare detector de mami. A adormit pe la 2 (14), dar la fiecare 10 minute s-a trezit, daca ma simtea langa ea, adoarmea la loc, daca nu tipa. Si cum de la 2 la 3 am tot facut ture bucatarie dormitor la ea, m-am asezat si eu langa ea si am dormit impreuna de la 3 la 4:30. S-o fi simtit vinovata ca nu m-a lasat sa dorm toata noaptea si acum a vrut sa ma oblige sa ma odihnesc si eu????
radcarmen – nu esti singura mama.... nici puiul meu face atatea cat fac alte albinute sau bondarei de varsta apropiata cu ea. Dar si-or da si ei drumul odata si o data cand s-or plictisi de stat pe spate..... De fapt s-a plictisit deja, dar tipa sa o tin in brate, nici gand sa stea singura in fundulet, sau pe burtica mai mult de 5-10 minutele. Dar ce mare si frumos s-a facut bondarelul tau...... si ce par areeeeee..... cu ce-l speli mami ca sa facejm si noi la fel??? ptiu’ sa nu ti-l deochi..... dar am vazut ca avem bratarica rosie anti-deochi
iunita – credeam ca de cat de mult te-am laudat toate ...te-ai rusinat si nu ai mai aparut pe aici.... acum am inteles ca “profiti” de sotul in conced
eii, se vede ca-I place lui Alex in noul lui scaun de masa. Speram sa-I placa la fel de mult sa si manance in el.
pupam toti bondareii si albinutele bolnavioare sa le treaca repede si pe mamicile lor sa aibe rabdare cu ei.
Crina si Maya Georgia
kmi78 spune:
va multumim de voturi inca o data, eu as pune-o zilnic pe forum dar mi-e teama ca poate va stresez prea tare...
va tot aud cu constipatia am avut si noi probleme cel mai rar la doua zile facea, nici nu pot spune ca sunt probleme fata de ce scrieti voi, dar, eu ii dau zilnic dimineata pe stomacul gol cate 20ml de gel de la aloe vera cu piersici, nu stiu daca ati auzit de el sau ce parere aveti dar eu pe considerentul ca e natural, i l-am dat , mi-a fost recomandat de o doamna in care am incredere; ea se ocupa cu aceste produse de cativa ani si nu e prima data cand a folosit produsul acesta la copii care tot asa, aveau probleme mari cu constipaciunea, trecea cate 5-6 zile pana faceau;
acum ii dau si fier picaturi si mi-a fost teama ca se va constipa dar nu avem probleme sa fie de la gel sau are ea tranzitul intestinal f bun nu stiu exact sa va spun; deci daca aveti de unde sa va procurati eu va sugerez sa-l incercati pt ca la noi nu sunt reactii adverse , nu e medicament , nu da dependenta !
kmi78 spune:
Madmat , LA MULTI ANI CU MULTE BUCURII DIN PARTEA FAMILIEI TALE SI SANATATE SA POTI AVEA GRIJA DE EI!!!!
lauramar spune:
ioanaradutot nu m-am lamurit cu pozele explica mai babeste asa ca eu dupa 12 ore de munca nu mai folosesc capul(poti trimite PM daca vrei).
ghibuadina vreau si eu reteta de slabit pleaseee!!!
Votat Timeea de KMI.
Fetelor aici nu am gasit calciu lactic cum sa-i fac branzica?
Reteta de lasanha o am de la un patron italian ce are un restaurant aici si e f. buna si usor de facut daca sunteti interesate va o pot da.